Hey Guys

Jeg hedder Melissa, jeg er 15 år og bor i København. På nuværende tidspunkt går jeg i 9. klasse, på en helt normal folkeskole. Elsker at tilbringe tid, med mine tætteste og min familie -of couseee.

Hvorfor har jeg startet en blog?
Hmm, jeg har altid elsket at læse forskellige personernes blogs. F.eks har Sandra Willer virkelig været en af mine største inspirationskilder. Generelt at følge med i andres liv og få en masse inspiration, har jeg virkelig elsket. Jeg ELSKER at være kreativ og tænke lidt ud af boksen, engang imellem. Jeg har førhen blogget på diverse platforme såsom, bloggers delight og bloggers point. Dog følte jeg ikke, der var særlige mange muligheder -desværre. På et tidspunkt i mit liv valgte jeg også, at opstarte en instagram "blog" -det ved i hvis har læst min lille præsentation.;) Mit mål var egentlig bare at inspirerer folk. Jeg startede i 2012 og stoppede i midten af 2016., hvilket jeg virkelig har fortrudt. Jeg har derfor valgt at prøve igen.

Hvad vil I kunne se på min blog?
Som sagt tidligere, ønsker jeg at give en masse inspiration til JER. Jeg vil blogge alt fra en kedelig regnvejrsdag, et billede af mit outfit, til en skøn ferie udefra kedelige Danmark, faktisk vil jeg sætte alt det der falder mig ind, ud på bloggen. Mit tema på bloggen er meget lyst, basic og neutralt.

Håber i vil følge med på bloggen, for eventyret er kun lige begyndt.

Kys

Likes

Comments

Nyt indlæg