Header

Har man inget vettigt att skriva om så blir det såhär... Nu har jag i alla fall samlat på mig lite att skriva om!

I torsdags fyllde jag 17!! Så nu kan jag säga att jag är snarton (hehe get it?) Jag hade en jättetrevlig dag, vi fick sluta tidigare för att vi skulle se treornas musikal som btw var jävligt bra!!! Sen åkte jag hem och min favorit kom hem till mig för att käka sushi o prinsesstårta! Kan det bli bättre? Sen var jag faktiskt väldigt trött o deckade vid typ 10:30... Nu är jag i alla fall 17 och livet är........ Precis likadant som innan bara att jag är ett år äldre.

I lördags var det internationella kvinnodagen, och det stör mig något enormt att vi ska behöva ha en sådan dag! Att vi år efter år ska ha en dag då vi ska påminnas om hur jävlig vardagen är för många av världens kvinnor bara för att vi råkade födas med "fel" kön.

Men den här dagen måste kanske finnas så att folk ska förstå att något är riktigt jävla fel i vårt samhälle. Kanske är det så att varje dag behöver vara en kvinnodag så att folk kan börja förstå att vi inte alls lever i ett jämställt samhälle! Visst vi har kommit långt sen 1700-talet men vi är långt ifrån klara!

Hade kunnat skriva på i flera timmar om detta men nu har jag ändå fått fram det viktigaste!

Idag hade vi d-dag och jag började dagen med att gå till gymmet 💪💪💪 Sedan gick jag hem och chillade tills jag insåg att jag ville hitta på något, så jag tog bussen till Malmö och hälsade på mamma på jobbet! Vi tog en fika och jag köpte lite fina grejer på h&m och monki! Jag kan visa dem i ett annat inlägg! Nu är vi i alla fall hemkomna och jag ska cykla ner till stan och träffa favoriten!

Förlåt för långt inlägg men jag behövde skriva av mig!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggisen! Vaknade i morse med en stor klump i magen, ville inte gå till skolan, hade ångest och allt det bara för ett litet historiaprov... MEN nu när provet är skrivet (och förträngt) kan jag ändå känna mig hyfsat nöjd. Jag trodde att det skulle gå rent åt helvete. Men sen kom jag på att om jag intalade mig själv att det skulle gå åt skogen, så är det väl klart att det hade gjort det också. Så därför sa jag till mig själv, du kommer klara det och gissa vad....... Det funkar!

Så vad jag försöker säga är att TRO PÅ DIG SJÄLV! Intala dig positiva tankar och tro, det är allt du behöver göra. Vi måste peppa varandra! Och skiter det sig är det inte hela världen, allt går att fixa så länge man själv vill det.

Puss

Likes

Comments

​Hej hej bloggisen, nu har det gått över ett år sedan jag skrev sist... Jag vetefan vad som hände men efter ett tag hade jag totalt glömt bort att jag hade en. I alla fall så tänkte jag försöka komma igång igen! Tänkte att jag skulle skriva om vardagslivet egentligen lite allt möjligt. Jag tänkte börja med en liten uppdatering över det viktigaste som hänt under det inaktiva året som gått. 

Till exempel så har jag både hunnit sluta 9:an ha sommarlov med sommarjobb och börja gymnasiet! Jag går musik spets på Spyken i lund och trivs SVINBRA! Massa nya vänner har man fått och nu har ju över halva ettan gått. Fast än det känns som om det var igår jag började!

Men framförallt har jag fått en BÄSTAVÄN! HAr aldrig riktigt haft en bästa vän innan, aldrig haft någon jag kan lita på till 100%, prata om allt mellan himmel och jord med, skratta med, gråta med. Jag älskar denna underbara människan! 

Nu dör min dator så vi får höras imorgon! 

Puss

Likes

Comments

Har samlat på mig lite snygga bilder från we heart it och Pinterest!  • 62 Readers

Likes

Comments

Är så sjukt trött på min hosta!!!!! Den bara är där och förstör min röst och hals!!! Åhhh så fucking trött!!!!!

Likes

Comments

Tjena! Har lite dåligt samvete för att jag inte bloggat på ett tag! Men har inte riktigt haft något att blogga om!

Just nu ligger jag i sängen och kollar paradiset hotell! Plus att jag har gått och blivit sjuk, har feber och en riktigt JÄVLIG hosta!!!!

Men puss och kram!

  • 63 Readers

Likes

Comments

Tjena! Det är så att min pappa ska till London med jobbet imorgon, och eftersom att jag fyller år om någon månad så frågade han mig om han skulle kolla efter någon födelsedagspresent till mig där! Det är klart att jag vill det men jag kan inte komma på något sådär fort! Är det någon som har något/några bra tips på vad jag kan önska mig?
Kram Milla


Slängde en en liten bild där! ;)

  • 70 Readers

Likes

Comments

Jaha, då var det måndag igen och läxor och uppgifter strömmar igång som vanligt! Men innan det ska jag titta på lite grey's


Kram Milla

  • 68 Readers

Likes

Comments

Är det bara jag som inte kan sova? Nu ligger jag nerbäddad i en varm och gosig säng och tittar på grey's anatomy, i ett försök till att bli trött. Det brukar oftast bli såhär efter helgen, jag är lite av en mästare på att vända om dygnet haha! Nä men jag kanske ska göra ett försök till att sova nu! Godnatt


  •   Milla

Likes

Comments

 Tjena jag tängte byta till Nattstad 

Nattstad: 0836232203

?Milla?

 

Likes

Comments