Förlåt att jag glömde uppdatera igår! Kommer två inlägg idag istället!❤️❄️😻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag så har jag tränat och just nu sitter jag på min lillebrors barnkalas 11:00-13:30! Han fyller nämligen år idag han blir hela 7 år känns som att det inte var länge sedan han fyllde 1♡​!Den här bilden tog jag i torsdags och det är den sista! Jag har inte hunnit ta fler bilder men jag ska ta tag i det idag eller imorgon eller båda två (i alla fall imorgon)! Men jag har bara en snabb liten fråga till er! Kollar ni på SHL hockey? Isåfall vilket lag hejar ni på? Själv hejar jag på Brynäs❤️🖤💛! Har ni förslag på vad jag kan skriva i mina texter? Kommentera de! Om jag typ ska köra 10 saker ni inte visste om mig........! Och sådana saker eller bara vad som helst! Kommentera de i alla fall! Hörs imorgon igen♡!

Likes

Comments

Hej allihopa! Just nu sitter jag och tittar på tv. Denna bilden tog jag i Torsdags! Jag har inte hunnit ta fler bilder så den sista kommer imorgon (söndagens) inlägg😬! Det jag tittar på är hockey mellan Brynäs och Djurgården. Det står 3-0 till Brynäs men nu är det paus mellan 2:a och 3:e perioden! Hoppas att ni får en bra lördag!❤️ Gick in nu på Nouw appen på Söndagen 06:10 och märkte att jag inte tryckt på publicera det här inlägget! Oops😬! ♡

Likes

Comments

Hej på er!
Den här bilden tog jag också igår men ska försöka få till några bilder idag också! Den här bilden är inte redigerad! Jag tycker den här bilden är så härlig! Jag kommer nog nästan bara lägga upp naturbilder här på min blogg för jag tycker att det är så fina miljöer att ta bilder på! Som sagt var så tycker jag denna bild är så härlig❤️❄️! Men däremot inte så härlig att ta😬! Jag fick rusa in efter det men jag han ta några innan som tur var😂! Men jag ska snart ta några fler bilder! Kanske tar jag några när det börjar mörkna för solen går ner 15:58😂!

Så här såg det ut när jag gick hem från skolan! Såå fint älskar sådana miljöer! Den är tagen idag😻❄️

Likes

Comments

Förlåt för att jag har varit så inaktiv men har haft mycket att göra och därför inte kunnat ta några bra bilder😂😂! Jag vet att man inte behöver ha bild till man jag känner att jag vill det! Men idag var jag ute i snön och tog ganska många bra bilder😂! Bland annat denna som jag även redigerat lite! Jag älskar den sååååå mycket! Imorgon kommer jag nog att ta ännu fler så att jag har! Jag tänkte faktist försöka att lägga upp 4-7 inlägg per vecka❤️! Därför tar jag bilder så att jag har till sen när jag har träningar och sådant så att jag inte kan ta så många bilder! Men jaja denna bilden älskar jag den är sååå vintrig😻❄️! Men nu ska jag snart åka och träna! Hörs imorgon igen❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Nu när jag skriver det här inlägget så försöker jag tvätta ansiktet samtidigt. Nu ska jag äta frukost och fixa allting inför skolan. Jag har på mig en ganska tråkig och mysig outfit som ni ser på bilden.😂😂 Idag ser vårat schema ut att vi börjar med matte 08:00. Sedan har vi Geografi mellan 08:50 till 09:40. Efter det har vi rast till 10:00. Efter rasten har vi engelska till 11:00. Sedan har vi rast igen fast i 40 minuter. Sedan har vi mat från 11:40 till 12:00. När klockan är 12:00 har vi en halvtimme svenska. 10 minuters rast och sedan bild resten utav dagen!!❤️❤️Men nu måsta jag skynda mig så att jag kommer i tid till skolan!

Ha en bra dag!❤️💘

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg!

Kul att just du har hittat hit och vill läsa den här bloggen.

Nu ska jag rensa min garderob för det är såååååå länge sedan jag gjorde det. Jag har kläder sen jag var typ 6-7 år!! Jag har också kläder som jag aldrig använder som jag tänkte rensa ut. De här kläderna tänkte jag sedan sälja eller skänka men också spara rätt mycket! Oj nu när jag sitter och skriver det här gick ett billarm igång. Konstigt hoppas att det inte var någon som bröt sig in i en bil! Nu undrar ni säker hur min dag varit! Min dag har varit bra och så men nu myser jag med min katt och har gjort det ett tag! Men nu ska jag i alla fall rensa min garderob!

Hejdå!

Likes

Comments