Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Klubben ska bli min! Jag ska återskapa den för jag gjorde ju Sunshine Troopers, men sedan visade det sig att Tilda Greenbroke hade återskapat kliven och jag frågade om jag kunde få ta över klubben och hon sa ja!!

Jag kommer då vara ägare, Vanessa DimondField och Tilda Greenbroke kommer vara klubbledare och sedan kommer vi ha en klubb blogg som vi kommer tex. skriva schema, regler och mycket mer!

Så jag tänkte fixa den idag, och sedan så är min bonus pappa väldigt skicklig med photoshop och annat så jag ska se om han kan hjälpa mig!

​xoxo Meja

Likes

Comments

Igår glömde jag att nämna hur sjukt underbart jag haft det med Sneaky Troopers att det inte finns och det är nog det som gör att jag faktiskt klarar att spela idag! Driv kraften en troner ger inte upp och därför skapade jag Sunshine Troopers!

Och nu vill jag att det ska bli samma känsla här!

Jag vill att alla ska vara välkomnade och trevliga, man ska gilla klubben och ha KUL!

Kommer ju alltid att sakna Sneaky Troopers men nu ska jag göra allt för att få till baka en sådan klubb!

(Så om du vill gå med i min klubb brevs mig och berätta det!Heter ju Meja Skyfield på StarStable!)

Och tiden med sneaky troopers var magisk jag kommer alltid älska den och det kommer inte bli samma sak utan den men jag ska kämpa, inte ge upp för JAG ÄR EN TROOPER!

xoxo Meja

Likes

Comments

​Idag har det varit både bästa dagen i mitt liv men också den sämsta...

Bästa-Vi hade en uttagning till tävlings laget och jag tycker det gick toppen!

Sämsta - På grund utav att klubben upplöstes nu i kväll... 

Och jag kan bara säga att jag sitter och skriver detta inlägget med tårar och ett leende! Jag är suuuuuuuuuper ledsen över att klubben upplöstes och många kanske tycker: Det är ju bara ett spel och en lite fånig klubb! 

Men ni kan inte fatta hur mycket klubben betyder för mig och jag kommer aldrig komma över detta, jag har ett stort hål i hjärtat känns det som. Någonting saknas!

Jag älskade den klubben alldeles för mycket, om inte mer! Jag kan inte fatta att min kompis kommer över detta, jag kommer nog ta en paus från sso imorgon jag hinner inte och kommer inte klara det... 

Varför ska man behöva spela och det inte finns några troopers längre?

Jag har ingen ork, klara inte av detta och det hoppas jag att ni förstår!

Herrå!

​xoxo Meja


Likes

Comments

Idag var jag ute och red på min tinker Darkshadow och jag är så nöjd över han, han har börjat jobba mer nu och det kände jag extra mycket idag för jag red barbacka!

Jag red uteritt med han och han slappnade av hela rundan, för innan var han så spänd!
Men aja, vi hade uteritt innan idag med klubben och jag red Sunny och hon var ganska spänd i början men slappnade av mot slutet! Och efter uteritten tog jag henne tog jag och red henne till Marleys och tränade lite hoppning, hon har blivit sååå himla duktig!

Det var ju disco i Fortplanta idag, och klubben var där! Vi pratade verkligen loss, Haha!

Och just det jag har verkligen shoppat loss idag! Jag köpte nya disco kläder och det blev en blå outfit i med mitt ljus blåa hår, och sedan köpte jag ny rid outfit! Blev en collage tröja, ett par mörkare jeans och ett par handskar! Super nöjd!

Ses imorgon,

xoxo Meja

Likes

Comments

Asså idag var bästa dagen på länge, tack vare min underbara klubb!

Den klubben kommer jag nog inte lämna på läääänge!

Idag hade vi uttagning till tävlingslaget, och det var typ bara övning? Men på söndag ska vi ha den riktiga, Haha!

Och senare nu ikväll gjorde vi Figrove championatet och jag kom 4, sååå nära! Men jag hade bara en level 5 arab, så jag är super nöjd över henne, jag red ju min kommande tävlings häst som heter SuperStar aká Sunny!

Imorgon kommer nog inte mycket uppdatering för irl ska jag och tävla! Ahhh!

xoxo Meja

Likes

Comments