​hej! nu kommer den kanske många inlägg. Men jag tänkte att ni kanske skulle vilja ställa lite frågor till mig som ja kan skriva svar på det här på min blogg så bomba med frågor!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag har en fråga. Jag vill veta vad ni tycker om min blogg om ni tycker den är bra och vad tycker ni jag ska lägga ut på min blogg t.ex. om mina dagar eller om smink och kläder eller bara om när jag gör något speciellt. För jag känner att jag inte har varit så aktiv så ja tänkte att ja ska lägga upp 1 bild varje dag eller mer. kram Meja!

Likes

Comments

Detta är mina katter Bosse och Svante. Den svart vita är Bosse och den randiga är Svante de är så söta😍🐈❤️🐱

Likes

Comments

Hej igår köpte jag ett Slime. Det är grönt. Det heter jumping putty och jag köpte det på Lekia. Det kostade 19kr. Det är en cool sak med det. Det är typ en studsboll. Det är jättestretchigt och det pockar lite gran men inte så mycket.👍❤️

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas att ni mår jättebra idag! För det gör jag! Idag ska jag leka/va
Med en kompis och ikväll är jag taggad på favorit maten❤️🍱🍣! Ni får jätte gärna skriva vad ni ska göra idag💞🌸! Ha en fortsatt bra dag så ses vi nästa gång❤️

Likes

Comments

Detta är min hund. Han heter Harry men jag brukar kalla han för Harry potter. Han är 1 år och föddes den 21 december. Han är en bland ras mellan shih tzu och lhasa apso. Jag älskar han över hela mitt hjärta.

Likes

Comments