Vi har i alla år haft en lucia-show i det stallet där vi har våra hästar uppstallade. Detta året blir det troligtvis inte någon show alls vilket vi tycker är synd. Det är både mysigt och roligt och passar för alla som är inackorderade.

I söndags "tävlade" Macce och Molly, omgång 2 i bonus-cupen dom är med i. Det gick väldigt bra och hon fick feedback av Linda Algotsson vilket var roligt och inspirerande. Första rundan var lite sisådär men efter lite tips av Linda var andra rundan på 85 cm den bästa Molly & Macce har gjort. Det var den sista träningstävlingen för i år och den avslutades på bästa sätt.

Dom köpte två deltagar-rosetter och det bästa är att allt går till en insamling till cancerfonden. Här är en liten bild Molly tog innan vi lastade in och åkte hem:

// Meja

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det första advent, tiden går såå fort. Det känns som om det nyss var sommar. I fredags red jag Ben på min dressyrlektion. Han är superduktig och försöker alltid även om det är något helt nytt som han aldrig innan har testat. Jag ska fortsätta rida honom på mina dressyrlektioner, men det blir inte så ofta. Jag har bara lektion varannan vecka och så måste jag rida Macce på den lektionen ibland också.

Den veckan som jag inte har dressyrlektion har jag hoppträning, då är det bara Macce som jag åker med. Det är en annan tjej som hopptränar med Ben för en annan tränare också haha.

Jag känner att jag inte är så bra på att skriva långa inlägg men vi försöker uppdatera så mycket vi kan. Idag hade jag ingen bild att dela med mig av för att mammas mobil var full. ):

Nu ska jag åka till stallet och rida Macceluren, jag tror att det blir lite dressyr eftersom att jag inte hade honom på träningen i fredags. Det blir nog lite liknande övningar som vi gjorde då.

// Molly

Likes

Comments

Idag hade vår medryttare Macce så vi båda passade på att rida Ben. Jag fick rida mest för att jag ska ha honom på min dressyrlektion på fredag och så fick Meja skritta och trava av honom lite.

Det kändes ganska bra och Ben är jättelydig nu. Han är bara sex år så han är ganska grön och tar slut på "bensinen" snabbt men han kämpar ändå alltid även om han inte orkar. Hon som har ridit honom sedan vi tog hem honom har gjort ett bra jobb och han är jättefin nu gämfört hur han var vid provridningen. Nu vet han hur han kan lägga sin energi på rätt saker istället för att bara springa runt.

Jag jobbade mkt med volter, avsaktningar och igångsättningar, samt halter. Jag ser mycket fram emot lektionen på fredag, det ska bli roligt

// Molly.

Ben och Meja i ridhuset idag: 

​Vill ni veta mer om våra hästar? Vi kanske har missat att säga något? Ställ gärna frågor i kommentarsfältet nedan så svarar vi på dom i ett inlägg!

Likes

Comments

Vi är två systrar som håller på med hästsport. Vi har för tillfället två hästar som vi kommer att berätta mer om längre ner i detta inlägg.

MEJA - Jag håller på med hoppning och har på min förra ponny (Mollys ponny) tävlat till och med LB i hoppning. Jag är 14 år gammal och tycker om att rida ute i skogen tillsammans med mina kompisar.

Molly - Jag är 13 år, född -04. Jag rider Maccaronie och tävlar ingenting men är med i lite olika träningstävlingar, hoppning. Dressyr har jag också varit lite intresserad av under olika perioder när det inte går så bra i hoppningen. Det bästa jag vet är att rida ut i skogen och galoppera med Macce.

Likes

Comments