Alltså denna pizzan?? Kolla på den. En gåva från ovan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kolla vad fint det var ute idag på vår morgonpromenad! Superfint väder och frisk luft, kan det bli bättre? I dess tillfällen tycker jag om snön, annars inte. Så idag passade det jättebra med lite snö under skorna.

Om en stund ska vi äta lunch och sedan ska jag hem mot Göteborg. När jag kommer hem ska jag ta en lång dusch och tvätta håret (äntligen). Håller på att vänja det från att tvätta det varannan dag, till att försöka tvätta det endast 2 gånger i veckan! Kräver sjukt mycket tålamod kan jag säga er.. Men jag gör mitt bästa! Haha

Likes

Comments

Titta här va gott! (Tyvärr inte med vaniljkräm....)

Nu har vi precis kollat på Grown ups och nu satte jag på Alice i underlandet. Film marathon, kan det bli bättre? Ikväll blir det ännu mer god mat dessutom. Älskar detta! Övningskört för första gången har jag också gjort, dock med automatväxel vilket gjorde det jätteenkelt.

Imorgon åker jag hem vid lunch så att jag hinner med träningen och hinner gå igenom veckans skolarbeten och så vidare. Hoppas ni alla har en bra helg!

Likes

Comments

Idag vid tre-tiden kom farmor ner och hämtade mig för att jag sedan skulle följa med till Rävlanda över helgen. Rävlanda ligger ungefär 40-50 minuter från Göteborg, nära Bollebygd. Hänger ni med?

Här ska jag i alla fall spendera min helg och äta sjukt mycket mat. Idag serverades det oxfilé med bearnaise och potatisgratäng. Hur gott? Finns ingen som lagar bättre mat än min farmor. Imorgon blir det 3 olika salamis på surdegsbrödet. Kan inte vänta, även om jag fortfarande är mättare än vad jag någonsin blivit alla jular i rad. Mat är livet.

I vilket fall så stannar jag här hela helgen och kommer alltså hem till Göteborg på söndag, lagom i tid för min träning (som kommer vara välbehövd efter denna helgen). Vi har egentligen inga planer dessa dagar, ska nog bara ta vara på detta och chilla sönder. En sjukt bra helg bara! Hoppas ni har det fiint, kramkram💕

Likes

Comments

Vilken tid går du upp på morgonen?
- Detta varierar mycket till när jag börjar på morgonen. Men jag brukar börja runt 8 och då ringer klockan vid 06.20 (en timme innan bussen/vagnen går) men sedan snoozar jag i ca 20-30 minuter hehe...

Vad är det första du gör varje morgon?
- Sätter på mig kläderna som jag har valt ut kvällen innan. Sjukt bra tips till alla er morgontrötta där ute som spenderar alldeles för lång tid i garderoben på morgonen!

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
- Det enda jag gör i badrummet är att jag borstar mina tänder, så cirka 3 minuter. Duscha gör jag på kvällarna.

Är frukost viktigt?
- JA. Det är det enda jag prioriterar på morgonen. Utan frukost är jag inte att leka med..

Vad äter du till frukost?
- Jag äter en rostad frökus med Philadelphia och skinka. Livets gåva.

Är du morgontrött?
- Ja.

Vad har du för alarm?
- Olika varje dag men oftast mellan 06.30-06.50.

Hur ser en perfekt morgon ut?
- Det är när jag inte behöver stressa och kan chilla framför en serie med min morgonrock, en stor kopp te eller kaffe och äta en rostad frökus med avokado. Sedan tar jag en lång dusch och tar på mig kläderna för dagen och inte behöver gå till skolan.

Vad är det bästa med morgonen?
- Att det är en hel dag framför mig.

Hur går du helst klädd på morgonen?
- I en froté-morgonrock.

Likes

Comments

Hade en rätt chill dag i skolan då jag slutade vid 14 och pappa hämtade mig. Då åkte vi och fixade nya skidor, sååå najs! Är supernöjd med mina nya carvings från Völkl.

Nu dricker jag varm choklad och kollar på Californication men detta blir mitt sista avsnitt innan jag ska öva på mitt tal jag har imorgon. Är inte så jättenervös faktiskt. I alla fall inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara! Antagligen har det mycket att göra med att jag har lätt att stå framför en publik och snacka + att jag är rätt så nöjd med mitt manus. Det kommer nog gå finemang!

​Älskar mina airpods. Julens näst bästa julklapp! I början tänkte jag att dom inte var värda priset och dessutom, varför ska man ha trådlösa? Vad gör det för skillnad? Men nu när jag har dom i handen (eller i öronen) så förstår jag inte vad jag har gjort hela mitt liv utan dom. De är som bäst när man tränar. Att inte behöva bära runt på mobilen på gymmet utan att man kan lägga den på marken medan man gör sina squats är sån frihetskänsla. Nästan i klass med att ha moppe. Den ni! Sen är det sjukt skönt att jag kan koppla dom till min MacBook, det kunde jag inte med mina förra då jag har en sjua. Så ja, inget negativt än så länge! Tipz tipz!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@mejamansson