igår på morgonen körde jag ett rygg pass på 40 minuter, kändes helt okej men skulle nog kunna gjort bättre. idag ska vara med en kompis och se på prison break och sedan åka och träna armarna. brukar inte köra armar så vi får se hur det går!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vill träna! har så mycket motivation till träningen, vill bara komma hem och dra till gymmet direkt. har planerat nästa vecka med vilka dagar jag ska träna/vila och vad jag ska träna just den dagen. Börjar veckan med ett rygg pass. känns jätte bra, speciellt nu efter påsken efter allt godis! hoppas att denna motivation håller i sig och inte försvinner imorgon typ.

kommer hålla er uppdaterade om hur det går!

Likes

Comments

Aldrig varit så skoltrött som idag, allmänt irriterad och trött. Inte trevligt!

  • 11 Readers

Likes

Comments

igår klockan 20.00 åkte jag och Frida in till gymmet och jag körde 1 timmes benpass med fokus på hamstrings och lår. Det känns i benen idag! när jag kom hem så gjorde jag proteingröt med frysta bär, inte det godaste jag ätit men det gick an. och imorgon är det ju påsklov! så himla skönt, är så skoltrött nu så jag inte vet vad jag ska göra. orkar nästan inte att kliva upp på morgonen. Har inget planerat under lovet för dom flesta är borta med släkten osv men nått lär jag ju hitta på.

Likes

Comments

Var på ett möte imorse som slutade 10.00 och sedan när jag kom hem så åkte jag och träna rygg. Köpte sedan en nocco och lite jordgubbar och satt mig och skrev på en svenska uppgift

  • 11 Readers

Likes

Comments

ovanligt men har faktiskt ingen söndagsångest idag, kan vara för att jag inte ska på skolan imorgon och att det ändå inte är en hel skolvecka, och det är ju påsklov snart! Men idag har jag börjat titta på en ny serie för såg klart den jag brukade kolla på igår (13 anledningar varför) och började titta på Prison break. So far so good måste jag säga!

Likes

Comments

längesen jag skrev något på den här bloggen nu! Men jag ska verkligen försöka att börja med bloggen igen för jag gillar att skriva och ta bilder men jag vill skriva bra inlägg också och inte bara vad jag gjort under dagen. Funderar på att börja dela med mig av mina funderingar och åsikter och även lite outfit bilder. och i sommar blir det även mer inlägg får jag hoppas! bara 62 dagar till sommarlov och jag har aldrig varit såhär taggad, känner på mig att det här sommarlovet kommer bli skitbra! ska sommarjobba på sjukhuset och även en planerad stockholms resa med frida.

kommer bli jätte bra!


Likes

Comments

​jag har absolut ingen motivation att blogga, eller rättare sagt så har jag inget att blogga om och gillar inte att blogga från mobilen. Men jag ska försöka att skriva ett inlägg om jag känner för att något roligt har hänt som är värt att skriva om, inte bara om hur min dag varit tex. För sånt tycker jag inte är kul att skriva om och tycker det är ganska ointressant att läsa om det själv.

Likes

Comments

I fredags sov jag och Frida hoa Sofie och vi hade det jätte mysigt och såg på nya säsongen av American horror story, bästa!! Men sen åkte jag hem till Frida och vi tog det bara Chill och såg på film och åt frukt. Nu på morgonen gjorde Frida ägg och bacon till frukost, så gott

  • 13 Readers

Likes

Comments

Middag på O'Learys med Sofie och hennes familj. Plus min familj.

  • 18 Readers

Likes

Comments