Hej!

Längesen nu, men jag tänkte bara skriva att ikväll kommer jag hem till Sverige igen efter en av de bästa resorna jag varit på. Det har varit grymt kul men kommer berätta mer ikväll när jag har bättre internet. Så kolla in bloggen ikväll ;))

//Meja Lind

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej bloggen!

Igår kom inget inlägg upp eftersom jag hade en jättestressig dag. Ialf så började gårdagen med ett "buisness meeting", haha mer än så tänker jag inte avslöja. Sen tog jag min moppe hem åt lunch för att sedan åka till min naprapat då jag har fått en muskelbristning i baksida lår och sen direkt till träning. Så det var bara att åka fram o tillbaka hela dagen igår. Stressigt men nödvändigt. Senare på kvällen efter träningen var alla som är uttagna till VM i discodans på middag hos dansskolan då vi firade och taggade till inför resan.

Idag har jag gjort ungefär samma saker bara tränat, handlat lite smink för att sen åka på middag hos en klasskompis. Är det inte sjukt att det tog mig 2H?!!!, att åka till min klasskompis? Jag tycker det är ganska fascinerande hur vi har lika lång tid att åka till skolan men när vi ska åka till varandra tar det nästan en evighet. Middagen var ialf väldigt mysig.

Jag får ursäkta för detta ganska usla och förhastiga inlägget men bättre att komma upp med något än inget alls. Nu ska jag packa ihop det sista för imorgon åker vi till TJECKIEN!!! wihoo! Det kanske blir lite sämre uppdatering näe jag är där men kmr berätta allt såfort jag är hemma igen.

Puss till er som var engagerad nog att läsa hela inlägget

//Meja Lind

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag och 2 kära vänner hängt hemma hos mig vid poolen hela dagen. Det är helt sjukt att tänka att vi känt varandra i nästan 15 år?!! Hur som helst så kan ni se lite pool bilder nedanför. :) Efter poolhänget så lagade vi lunch, idag blev det vegetariskt då en av tjejerna är vegetarianer. Så lite kokt pasta, med pesto, mozarella och majs. Mums alltså. Majs är nog en av de bästa sakerna jag vet, alltid när jag var liten brukade jag blanda grädde och majs och ha som "sallad" till middagen. Crazy hahaha jag vet, men ska maten vara god så ska den!

Sen till en annan grej som hände imorse. Som vissa kanske vet så är jag en discodansare och tränar ungefär 7-8 ggr i veckan om inte mer ibland. När man tävlar i discodans så ska man ha mycket brun utan sol, smink och dräkter med massa stenar/kristaller. En ganska galen sport ja... Ialf så skulle mamma tvätta min tävlingsdräkt då den luktar ganska illa efter att ha tävlat i den några gånger, och sen när vi tog ut den ur tvätten så började stenarna ramla av. Alltså WHAT??!!!! Så nu måste vi limma om alla stenar, för att sedan kunna sälja den då jag ska sy upp en ny. Ska se om jag kanske kan lägga upp en bild på dräkten här på bloggen sen.

//Meja Lind


Likes

Comments

Hejsan! 

Detta är mitt första inlägg som ni kanske märker, och jag har redan två stolta läsare. Tova och WIlma utan er entusiasm skulle denna blogg nog inte skapats. Men men, vi får se hur mycket uppdatering det blir. Kan jag hålla uppe i bloggen i en vecka med mål på 5 läsare?? Vem vet, men nu kör vi. ;) 

//Meja Lind 

Likes

Comments