Hejhejhej!
Vet nt vad jag ska skriva...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå där! Kom på att det var ett tag sen jag bloggade. Men idag ska jag sova över hos becka och klockan är 2.00 så det kanske e bra att sova lite för det är ju påsk idag och då måste jag va pigg för vi ska ha fäster hemma hos mig. Men vi hörs snart
P&k💖

Likes

Comments

Waynes coffee med dom bästa❤️

Coola tjejer!!😂👓😎

Dom här sjukt snygga byxorna bara älskar jag. Skulle vara jätte fint till sommaren. Och denna svarta klänning är extremt skön och enkel. Passar nästan till allt och e sjukt fin. Tror att jag ska använda på lin födelsedagsfest. 💞 btw igga min cameltoe

Oj! Glömde tydligen blogga igår. Men idag har jag varit i bromma blocks. Det var jätte mysigt. Vi åt på Waynes coffe☕️. Och jag åt en jätte onyttig donut meen den var jätte god!! 😻 Hahahaha hoppas ni gillar detta inlägg. Ganska tråkigt inlägg men det är lite av vad jag har gjort idag.
P&k😘

Likes

Comments

Hej hej bloggen! Idag har jag vart på det nya caféet med familjen och jag åt Cesar sallad. Det nya caféet ligger vid buss stoppen i Solna centrum och heter typ bönan. Jag rekommenderar det caféet. Det var mysigt där för nu har dom renoverat.
P&k 😘

Likes

Comments

Yeeeeeeyyyy!!! Äntligen har jag fått min iPhone 5s jipppiiiiiiio❤️❤️❤️ det är 1000 ggr lättare för mig att blogga då så nu tror jag att det kommer bli inlägg varje dag. Ha det bra!
P&k😘❤️

Likes

Comments

Hej!

jag har jätte dåligt samvete över att jag inte har gjort något blogginlägg men jag har varit sjuk så jag har inte orkat. Men nu e det sportlov och jag mår mycket bättre. Jag har åkt skidor (slalom) och det var jätte mysigt. Däremot hade jag inget wifi så jag kunde inte göra något blogginlägg. Så sorry men jag kom hem i förregår på kvällen kl 11 typ och igår så va jag ute och va med min bästis och så kom jkag hem på kvällen och han inte göra något blogginlägg för jag var ju tvungen att kolla på Lets dance såklart 😉. Men idag ska jag till kulturhuset med mamma, syrran, mammas kompis och hennes bar. Jag ska försöka ta lite bilder och så får vi se om det kommer något inlägg idag elr imorgon. Ha det bra!!!

P&K😘

Likes

Comments

Hej alla! Jag har märkt en sak. Jag har tappat jätte mycket läsare på bloggen. Jag undrar om det är mitt fel att jag inte gör lika intressanta inlägg längre. Så ni får hjärna kommentera vilka sort inlägg ni vill ha tex. Beauty, sport eller som någon slags dagbok kanske. Inte vet jag men jag skulle bli as glad om ni kunde kommentera förslag. Jajaja
P&a
mp;k❤️❤️😘


Likes

Comments

Hej!Jag vet att jag nt har gjort ett inlägg på länge men jag har liksom inte haft något att prata om. Ska nu försöka att vara lite mer aktiv

p&k😘

Likes

Comments

Hej jag har varit sjuk så jag har nt orkat bloggat så sry. Men nu mår jag bättre så nu kommer jag vara lite mer aktiv på bloggen så ni vet.
Puss puss/meja
Btw det finns skittles på 7-eleven för 10kr
Puss o kram/Meja


Likes

Comments

Hej på alla! Det var typ en vecka sen jag bloggade... Heheh.... Men jag ville bara säga att jag håller på att redigera en video på iMovie som är en get ready with me. Så ni vet det men ja kommentera videoförslag i kommentarerna o så.
Godnatt
❤️
P&k /
meja


Likes

Comments