Första dagen tillbaka i skolan. Tycker verkligen att allt högstadiet har gått så sjukt fort har bar en termin kvar. Men känner att det är ändå mycket som händer denna terminen nationella prov, gymnasieval, bal och allt. Vissa roligare än de andra dock;)

Idag så gick jag bara halvdag. Jag gick efter lunch då jag skulle på moppe "uppkörning". I lördags var jag på en 9 timmars teorikurs, skönt att ha det överstökat. Nu är det bara provet kvar, så nu är det plugg plugg plugg som gäller.

Sista dagen på lovet gick jag och några kompisar på bio. Vi såg på the greatest showman, så sjukt bra film. Riktigt bra musik och skådespelare. Handlingen och budskapet var även de riktigt bra. Tyckte verkligen att de hade gett rollerna till rätt personer. Trodde inte att jag skulle tycka att den var så bra när jag såg trailern. Efter bion gick vi på stan. Hade inte hunnit gå på mellandags rean innan eftersom jag var bortrest. Men igår hittade jag en del.

Likes

Comments

Min morgon var ganska produktiv. Jag vaknade strax efter 10. Gick upp åt frukost. Har börjat äta avokado macka igen, sååå gott. Sen packade jag upp min resväska, städade och fixade på mitt rum, vilket behövdes. Efter det satte jag mig för att plugga inför mopedprovet. Ska gå kursen nu på lördag men börjat plugga lite i förväg hehe . Men vill få det gjort innan skolan tar över.

Senare på eftermiddagen åkte jag hem till Clara. Vi bakade Scones. Har inte ätit det sedan jag var liten. Var faktiskt mycket godare än vad jag kom ihåg det. Gott och gick riktigt snabbt att göra.

Ett bra frukosttips!

Likes

Comments

Tjoho! Tänkt på att börja blogga ett tag och kände att det var dax att ta tag i det.

För några dagrar sedan kom jag hem från Spanien där jag spenderade julen. Saknar redan värmen, promenaderna vid stranden och den goa maten.

Idag vid lunchtid drog jag och några kompisar till hönö där vi käka lunch och bowla. Inge vidare på bowling men kom ändå på andra plats.


Efter det mötte jag upp Clara, riktigt kul då vi inte setts på länge. Vi köpte lite snacks, sen vi tog bussen hem till Clara.
Sedan har vi bara suttit pratat, lyckad kväll:)

Likes

Comments