Idag så fick jag rida Helenes stjärna Noah!😍 Han kändes väldigt fin, lätt i handen och lyssnade jätte bra på min sits!!💕 Tränade mycket byten, enkla byten, skolor och övergångar. Verkligen superrolig att rida😍!

Napón fick idag vattentränas så mamma åkte iväg till karlsund och jag till fågelbro😜. Nappisen hade skött sig superbra!!💕 Wissie fick idag vila men båda två blev betade!💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Usch längtar verkligen inte till skolan nästa vecka😖. Hela sommarlovet har gått så snabbt och har typ hunnit göra hälften av sakerna jag ville hinna göra innan sommarlovet var slut🙃.

Det positiva med nästa vecka är att jag, mamma, Tuva och Therese ska till Göteborg på fre-sön och titta på EM!!😍 Ska bli superkul! Hästarna har fått ryttare som ska rida dom lör-sön så det är skönt😜.

  • Filed under: Meja

Likes

Comments

Imorse så vakande jag med väääärdens träningsvärk, körde verkligen ett ordentliges pass igår. Hade inte så lätt för mig att gå vilket märktes då jag nästan haltade fram😁. Aja jag trotsade träningsvärken och red båda hästarna.

Napón inne i ridhuset då det såg ut som om att det skulle börja regna. Provade ett smalare tre delat bett på honom. Han kändes fin men han funkar jätte på sina andra bett😜. Wissie red jag med för Ninni! Han var verkligen superfin men det är bara piloten som ska lära sig!🤣


Likes

Comments

Satan i gatan vad Wissie hoppar!😍 Jag höll seriöst på att flyga av ett antal gånger🤣. Jag hoppade runt 40 cm men han hoppade hinderna som om dom vore 120😂. Lite tveksam ibland men efter lite övertalning så insåg han att hinderna inte skulle äta upp honom😂💕.

Nappe fick även han bomtränas idag men bara över cavalettibommar! Han var verkligen suuuperfin!!😍 Han får sån schvung i traven😍. Båda två fick sedan stå med ICE vibes och betas!!

Imorse vid 8 så åkte jag till gymmet för första gången på 2 månader. Jag har ju tränat lite hemma och så, men vad det är skönt att vara tillbaka på gymmet. Blir mer motiverad att träna på gymmet än om jag tränar hemma💪🏼.

Nu blir det en supermumsig middag nämligen sushi mums🍱.

Likes

Comments

Jag och mamma åkte till stallet vid halv sju idag och nu är vi på väg hem igen.

Hästarna fick bara promeneras idag, vi promenerade runt 30 min på ängar och skog! Båda två var glada och nöjda😁.

Nu ska jag snart äta middag mums😍

Likes

Comments

Idag släppdes ponnyerna ihop tillsammans för första gången. I början så var Wissie väldigt intresserad av Napón men precis när vi skulle ta in dom så ställde dom sig och började klia varandra 30 min i sträck, ja ni hörde rätt. Dom höll på och kliade varandra och gud vad dom njöt haha❤.

Båda ponnyerna var helt fantastiska idag! Nappisen trimmades i ridhuset och han bar upp sig själv och kom under sig, han var helt amazing😍. Wissie fick programridas i P1. Eftersom han tävlades igår så red jag inte fram så länge. Trots några dyrbara missar i koefficienterna så landade vi på 65,2% , vi fick några 8 b.la. på mellanskritten, sista inridningen och på båda galoppserpentinerna och 8,5 på ökade skritten😍.

Likes

Comments

Behöver jag ens säga något??😍 2:a på 72,917% (!!!) i LA:1😍. Första tävlingen tillsammans och jag kan verkligen inte vara mer nöjd😍!!

Superfin på framridningen, superfin inne på banan och superglad på ärevarvet🤣❤️!!

Likes

Comments

Wissie var helt sjukt fin idag på träningen för Ninni!!😍 Lånade Tuvas sadel och han blir verkligen en helt annan häst i den och jag blir en helt annan ryttare! Vi red iallafall igenom LA:1 vilket är programmet vi ska rida imorgon. Allt kändes super och detta var nog bland det bästa passet vi har ridit tillsammans😍!

Lilla Nappisen fick idag nya skor och därav vila men imorgon ska jag rida honom!❤

Knoppade båda två sen för en liten fotografering. Tanken är att jag och Tuva ska ta lite teambilder inom kort men då jag kände för att förnya bloggen snarast så är detta en tillfällig lösning.

Likes

Comments

10 h senare är jag på väg hem igen efter full dag i stallet.

Dagen började med att bussen var försenad så att jag missade mina andra två bussar vilket resulterade till att jag fick vänta 1 h tills nästa buss - yey...🙃

Väl i stallet så började jag med att rida Nappisen. Red ut med en tjej som heter Andrea och Romero. Napón skötte sig superbra, han kändes jätte fin och var väldigt mjuk och fin!!😍 Därefter fick Nappis badas och sen sola i solariumet.

Wissie fick prova sadlar! Vi hittade två vi gillade men det var en som stack ut!!😍 Så nu är det och vänta i 8 veckor tills sadeln kommer!!😍 Han kändes också superfin idag!!

Idag har jag även:
* Tvättat boxen
* Mockat hagar
* Gjort alla sysslor
* Mamma klippte Napón

Så det har varit full rulle!

Imorgon ska vi även måla/lacka Nappisens box!

Likes

Comments

Imorse red jag och mamma ut med pollarna!!😍 Vi red runt samhället och travade lite. Båda två har jätte duktiga och Napón var helt svettig när vi red hemåt haha😅! När vi var på väg mot stallet så mötte vi 4 tjejer i 6 års åldern som bjöd oss på fika, hur gulligt??😍

Wissie fick även nya skor idag och Nappe ska få fredag! Han blev superfin!!💕

Väl hemma så städade jag mitt rum och rensade bland allt smink vilket verkligen behövdes😂.

Nu är jag på bussen mot min kompis som jag inte har träffat på 2 månader!!

Likes

Comments