Hej❤️


Förlåt för att jag inte ha bloggat på ett tag men jag har varit så upptagen med skolan, för vi har prov snart och jag har haft så fullt upp. Men idag är det måndag och jag har precis kommit hem från mina träningar (handboll och fotboll) men jag kan säga direkt att det här har inte varit min dag. Jag fick ångest på skolan och jag hatade skolan och lärarna men imorgon tar jag nya tag. På fotbollsträningen gick det inte bra(handbollen var sådär) för jag fick problem med axeln och tillslut fick jag hoppa av☹️ men jag hoppas verkligen att det blir bättre imorgon!😚

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HeeeejIdag ska jag göra nånting som jag har viljat göra och jag har förberett bilderna så jag tänker nu berätta(jag skrev på min förra bild vad jag skulle göra också) jag ska visa vad jag har för produkter när jag tar bort sminket och jag använder två st och jag tycker dom är skit bra. Den första jag tar använder jag till att ta bort sminket och jag använder jämt den men den är tyvärr snart slut så jag måste köpa en ny igen. Den andra produkten använder jag till att skrubba och om ni ser på bilden så står det skrubb på den och den är också skit bra men ni kan se vad de heter på bilderna.

Likes

Comments

Hej igen


Idag på morgonen la jag upp en inlägg om fakta om mig och jag hoppas ni tyckte om det. Men senare på dagen gick jag och Iftu stan och åt på Subway, och det var skit gott som vanligt. Och jag tog såklart några bilder som jag tänkte att ni kanske vill se. Imorgon ska jag visa var jag använder för produkter när jag tar bort sminket och jag har förberett lite grann(inte ovanligt) men det har varit jätte roligt idag iallafall!

Likes

Comments

Halo
——


Jag har nu vaknat och det första jag tänkte på när jag vakna var att igår skrev jag att jag skulle skriva 10 saker om mig och nu har jag satt mig skrivit det och det här är de sakerna som jag tycker är bra!


1. Jag älskar att locka håret.

2. Jag är inge bra på matte:(

3. Smink och kläder är det bästa jag vet:)

4. Hatar spindlar(har typ fobi)

5. Dricker jämt kolsyrat vatten(kranvattnet är inge gott)

6. Om jag går på stan så köper jag jämt nått!

7. Är beroende av parfym.

8. Jag går fotboll och handboll.

9. Har typ 1000.... filtar i sängen.

10. Linn alborg är min favorit bloggare!

Sådär det var tio saker om mig och jag hoppas ni har lärt er lite, men ni kan gärna skriva där nere vid kommentarerna vad ni vill att jag ska blogga om som ni tycker är roligt!⬇️

Likes

Comments

Heej


Idag var jag på stan ock kollade och jag hittade faktiskt tre saker som jag hade tänkt att visa, jag köpte inte så mycket men jag är nöjd. Men jag låg och tänkte i sängen (som alltid gör) vad jag skulle blogga för nått imorgon och då tänkte jag att ni kanske ville veta lite om mig så jag hade tänk skriva tio saker om mig och ni kan gärna skriva idéer vad jag ska lägga upp. Men jag kommer lägga upp bilderna på det jag köpte så ni kan se:)

Likes

Comments