Header

Tjena tjena det var ett tag sen nu igen innan sommaren eller hur vare? Tänkte börja lägga ut på mina outfits och lite sånt har mer bilder att lägg upp än att skriva onödigt långa inlägg som det inte står något nödvändigt i haha.. eller vad jag ska säga:P

Likes

Comments

Hejsan!
Idag så började jag morgonen att kliva upp var verkligen jätte trött idag men tillslut så kom jag upp! Åkte sedan till skolan hade matte som första lektion vilket kändes blä tills jag kom dit och fick veta att jag va "ledig " idag eller inställda lektioner eller vad man kallar det. Är klar med allt i skolan nu så vad ska man göra sitta och kolla in i väggen hehe näpp.
Åkte sedan därefter och hämtade min hund hos Kirre. Åkte till pappa efter för det var så fint väder och svårt och sola hos mamma eftersom jag bor mitt i stan hehe. Tog fram solstolen eftersom solen strålade så solade ungefär 1 timme samtidigt som jag lyssnade på en podd!
Skar upp lite mango till som nu blivit en stor favorit hos mig! Väntade tills pappa skulle komma hem under tiden så tvättade bilen vilket behövdes.... Och fixade även lite saker i mitt rum. Blev ingen lunch för mig väntade på middagen som blev grillat som var mumma!!
Just nu ligger jag och väntar på Oscar som har varit på Crossträning. ❤️

Puss pussLikes

Comments

Hej hjärtan!
Det var ett tag sen sist! Men har haft så fruktansvärt mycket i skolan sista tiden. Ska verkligen bli bättre på att skriva inlägg funderar även på att börja på youtube men är lite för feg hihi får se framöver hur det blir!
Är snart klar med mina NP vilket är jätte skönt!
Och även Snart sommarlov vilken man längtar till super mycket.
Puss puss😘

Likes

Comments

Hejsan på er.

Nu var det ett tag sen jag bloggade men det är helt enkelt för jag haft lov och inte gjort så himla mycket så tycket det är tråkigt om ni  ska   läsa om små saker. Under hela lovet har jag nästan varit med Oscar. fast Jag har även varit med kompisar. Sedan har släkten fira mamma och Joel min brorsa.Oscar har varit och träna lite cross och även varit på läger. Jag har bara tagit det lugnt eftersom det är sista lovet innan sommarlovet. Igår gjorde jag och Oscar en oreo cheesecake den blev jätte god blev även god frukost hehe… Har inte så mycket mer och skriva om. Just nu sitter jag och plugga till ett prov jag har på onsdag som handlar om delar i ögat och massa olika onödig fakta så ska fortsätta med det.

Puss puss

Likes

Comments

Hej allihopa

i Fredags blev det en kort dag vi började klockan 10 eftersom vi fick lite extra sovmorgon vilket behövdes. och fick även gå hem en timme tidigare. Jag åkte hem väntade på Oscar för vi skulle ha en mys kväll och även vara hundvakt åt min hund Frtiz. vi köpte mat för vi var så lata för att göra något så för mig blev det sushi som vanligt så gott! Oscar köpte sig en sallad. Vi kollade på film hela kvällen tills vi skulle gå och lägga oss.

lördag morgon gick vi på stan och kollade på lite kläder men fick inte med mig något hem denna gång. vi åt lunch på donken hihi. åkte därefter hem till Oscar och myste på och fick även min bil ren och fin. vi åt middag hos honom plockmat super gott.

på kvällen hade vi bestämt att spela bowling med våra kompisar och det var roligt som vanligt. jag har alltid lika svårt och hitta rätt bowling klot hehe. Vi åkte sedan hem för vi skulle lägga oss i tid eftersom Oscar skulle ha en ganska tidig match dagen efter. idag har vi inte så mycket planer men vi kommer säker på något bra.

puss och kram

Likes

Comments

Hej hopp! 

Jag ligger i sängen och slappar för fullt. Haft en lång och tråkig dag slutade kl 15:45 så jag åkte direkt hem hade idrott sista  lektionen vilket var skönt. ikväll tänker jag bara ta det lugnt kanske plugga lite. och ett måste är att kolla på  black widows så sjukt  bra serie. sedan ska jag in vänta Oscar som är på innebandy match i Östersund heja heja.   Inte så mycket mer och säga snart är det helg vilket ska bli skönt sedan nästa vecka går jag bara måndag sen blir det ännu  ett till härligt lov. 

puss och kram :*

Likes

Comments

Hej alla fina välkomna till min blogg!
Eftersom det här blir mitt första inlägg här på bloggen tänkte jag bara börja med att berätta lite om mig själv och om vad ni kommer kunna läsa om här på bloggen. Meja Sundberg heter jag, är 16 år gammal och kommer från Sundsvall .
Jag går första året på gymnasiet. Jag är en väldigt glad och sprallig tjej som älskar att le och skratta och även umgås med familj, pojkvän och vänner.
Här i bloggen kommer ni få veta om mitt liv och saker jag tycker är roligt.
och det kommer bli allt från mode till smoothies , men även en hel del vardag.

Hoppas ni kommer tycka om det!
Så hörs vi i nästa inlägg 😘

Likes

Comments