Hej! Jag är en 13 årig tjej från en liten stad i Norrland. På min blogg kommer jag dela med mig av allt mellan himmel och jord. Men mest om hur min vardag ser ut i skolan och allt annat som hänger med i tonåren/högstadiet. Hoppas ni kommer att gilla denna blogg. Tack och hej!

Jag vet. Nu kommer vissa säkert sitta hemma och tänka "men lilla gumman, du är 13. Du kan inte ens bli kär". Jaja, bullshit. Jag är ganska säker på att de jag har känt och känner är kärlek. Varje gång jag ser han i korridoren, varje gång jag ser han le, varje gång han pratar, eller bara varje gång han bara sitter där. Så händer de något inom mig. De är som om något växer inombords. Jag kan inte förklara känslan, men den är fantastik!

Men de är ju bara ett problem, som alltid. Han gillar en annan tjej. Okej, vi tar storyn från början.

Min killkompis skulle fråga han som jag gillar kompis (vi kallar han som jag gillar A, och den kompisen B). Så min killkompis skulle alltså fråga B om hans snap, för min kompis tyckte han var söt. Sen så sa jag till killkompisen också att fråga A. Så han frågar dom och B ger sin snap, men A har tydligen inte de. Jag blev såklart besviken. För jag tänkte liksom, vem har inte snap 2017?! Men jag försökte glömma han. De gick dock inte så bra. Men en dag när A typ bara gick förbi, så såg jag att han hade snap uppe på mobilen. Så då bad jag min kompis som hade fått Bs snap, att fråga vad A hette på snap. Han skrev ett namn, jag försökte lägga till han men de ko inte upp någon användare. Jag trodde att han gav oss fel snap med mening. Men så la jag till B, frågade om de var rätt snap, han sa ja. Jag svarade då om inte han kunde be A att lägga till mig. Han sa okej och sen, kanske en timme senare så la han till mig! Gud har nog aldrig varit så nervös och glad! De första jag skrev till han var något med stil i "Hahah förlåt att mina vänner är fett dryga, men du är jävligt söt iallafall." Han svarade och skrev tack. Suprise? nej inte direkt. De gick ett tag, vi hade fått dagar på snap, snapade dock bara liksom vanliga bilder, skrev inget. Han var inte så bra på snapa. De hände typ 2ggr på en dag, men vi hade iallafall dagar:) Men en dag så snapade han inte på 24h, så vi tappade dom.. Sen dess om jag typ har snapat en helt vanlig bild, så har han bara dissat, kul.

Men iallafall. Jag frågade B om A gillade någon, kanske för typ 1 månad sen. Han sa "ja nån i våran parallellklass". Jag mådde piss, ville typ inte ens se han. Sen 2veckor senare frågade jag samma, tänkte att han kanske inte gillade hon längre och att jag då skulle kunna lägga in en stöt. B sa, ja en tjej som heter .... Så han hade alltså bytt tjej. Vart såklart ledsen men inte lika, har ändå liksom kommit över han lite. Men, då började jag tänka såhär. Han kanske slutar gilla den där tjejen, pch börjar gilla mig, och kanske fastnar här. Dock så vet jag att de aldrgi kommer att hända, bara önsketänkande..

Så nu är jag här, gillar han fortfarande, men han gillar någon annan.. Jag snapade han igår.. Hade inte gjort de på en vecka d.. Han öppnade, och dissade.. Jag vart förstörd igen.. De är som om jag trodde att han kanske skulle snapa tillbaka den här gången, men icke.

MEn de är som att, vissa gånger så tror jag att han kanske är lite intreserad. HAn brukar som titta på mig, och när jag tittar på han så tiitar han bort snabbt. Och att vi brukar få ögonkontakt, jag försöker ändå att se lite ledsen ut, frö då kanske han skulle märka något, men de slutar med att vi bådar tittar bort och han börjar prata med sina tjejkompisar..

Så ja, kommer väl fälla en tår på måndagskvällen, efter har sett hna en hel dag.. Men jag vet att jag är stark och kan klara detta. Att nån gång kunna titta han i ögonen och söga att jag är över han.

Likes

Comments

Hej! Detta är ju mitt första inlägg på min blogg! De känna jätteroligt och spännande. Man har ju haft x-antal bloggar när man var mindre som gick sisådär haha. Men nu tänker jag verkligen försöka. För jag tror att de kan hjälpa mig mycket i vardagen att skriva av mig till er, och även fast de inte är nån som läser så kan de ändå vara skönt att inte hålla allt inom sig liksom:) Jag tycker egentligen att de är sjuukt tråkigt att skriva typ dom första inläggen, så jag kommer nog i nästa inlägg hoppa in i mitt liv på direkten. Men jag hoppas verkligen att ni kommer känna igen er i de jag skriver och att ni kommer att gilla min blogg!


Ta hand om er så syns vi!

Likes

Comments

Instagram@mejaedeholt__