Header

Hej!
Förra veckan blev Fox rakad. Som ni ser på bilderna så har han inte blivit helrakad utan bara rakad där han har lätt att bli svettig. Anledningen till att jag inte helrakat är för att han blir väldigt pigg och sen känner jag att det är skönt att han har lite päls kvar så han inte blir att frysa lika lätt. Vi hörs!
Kram/Meja

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 292 Readers

Likes

Comments

Hej!
Förra helgen debuterade jag och Fox Lätt A på Strömsholm. Han var verkligen super fin och hoppade sjukt bra! Vi hade otroligt bra samspel! Resultatet slutade iaf på 0 fel och vinst med över 1 sekunds marginal från tvåan! 1 av 22 starter i vår debut är inte dåligt! Jag är super nöjd! Vi hörs!
Kram/Meja💕

Likes

Comments

Hej!
Efter att varit borta från tävlingsbanorna i mer än en månad, måste jag bara säga, jäklar vilken come back vi gjort i helgen!
I lördags var vi i Svärdsjö och startade en LC och en LB. I LC var vi dubbel nolla med snabbast tid vilket ledde till vinst! I LB var vi nolla hela vägen fram till sista hindret i omhoppningen (kombinationen), då gör jag en alldeles för snäv sväng vilket resulterar i en volt. Alltså vart det en ryttarmiss av mig där, men Fox skötte sig helt fantastiskt! Det ledde till en andra plats iaf!
Igår åkte vi till Storvik och skulle även där starta en LC och en LB. Första inomhus tävlingen inför hösten/vintern. I LC var vi dubbel nolla och slutade som tvåa! I LB var vi även där dubbel nolla och red på snabbast tid av alla som ridit den ritten under dagen! Vilket resulterade i en vinst! Alltså två andra platser och två vinster på två dagar. 4 rosetter av 4 möjliga.
Fox kändes super fin, var lite stel igår men annars super fin. Brukar vara stressad i ridhus men denna gång skötte han det super! Vi hörs!

Kram/Meja💕

  • 346 Readers

Likes

Comments

Hej!
Just nu står jag och kollar på när Fox blir skodd. Det är bästa Peter (PA:s Hovslageri) som vi anlitar! Bästa hovslagaren!

När Fox är klar så ska jag ut på en tur i skogen, det ska bli kul. Dock så är det jätte mycket älgflugor och det är jätte drygt! Hoppas det inte är så jätte mycket nu när vi ska ut! Vi hörs!
Kram/Meja💕

  • 343 Readers

Likes

Comments

Hej!
Har ni problem med att få er häst helt ren och att få den i den i rätt färg? Jag har haft problem med min skimmel (Fox) att vara helt vit, det har varit gula nyanser i hans päls, man och svans. Jag har testat massor av olika shampoon som har varit bra men de har inte tagit bort de gula nyanserna. Men nu efter att ha testat K9's Sterling Silver Shampoo så börjar de gula nyanserna försvinna! Hans päls/man/svans blir så otroligt rent och han blir vit! Jag rekommenderar verkligen detta shampoo!!

På bilderna ovan ser ni för och efter bilderna efter endaste en tvätt! Visst är det stor skillnad! Jag längtar efter att få se skillnaden efter att ha tvättat med detta shampoo ett flertal gånger.
Vi hörs!
Kram/Meja💕

  • 363 Readers

Likes

Comments

Hej!
Är du intresserad av en super snygg dressyr PRE valack på 7 år? Då har du en här!!

Dorado ägs nu av Louise Svantes, men letar nu efter ett nytt hem. Det finns klipp på youtube på honom, ni kan söka på "Dorado DR 14/9-16 - YouTube".

Dorado är en super fin och snäll häst som kommer kunna gå hur långt som helst!

Hör av er till Louise vid intresse av fina Dorado!
Vi hörs!
Kram/Meja💕

  • 386 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag köpte jag ett par silver färgade Free jumps. Jag tycker dom är skit snygga!

Det är första gången jag har ett par Free jumps så jag hoppas det är lika bra kvalité och att det är lika bra funktion som det sägs att det ska vara.

Har fått ihop en jätte fin outfit som jag kommer visa er om ett tag. Vi hörs!
Kram/Meja💕

  • 386 Readers

Likes

Comments

Hej!
I helgen var jag hemma hos några kompisar som precis skaffat hästar. De har köpt en 4 åring som heter Lightning (den på bilden) och en 8 åring som heter Naomi. Jag red båda två i helgen, fast jag red 4 åringen mest. Det är två väldigt fina ponnys! Jag ska hjälpa dom lite med träning osv. Tycker det ska bli väldigt kul och spännande! Vi hörs!
Kram/Meja💕

  • 388 Readers

Likes

Comments

Hej!
Idag följde jag med Emmy på tävling i Hedemora. Hon skulle starta en individuell LC och sen skulle hon hoppa lagklassen.

I första klassen vinner dom med 2 sekunder till godo! I laget nollar dom både grunden och omhoppningen och Rommeheds lag gick vidare till omhoppning. Rommehed slutade som nummer två utanför placering, men riktigt bra kämpat av alla Rommehedare!

Jag har precis kommit hem efter en lång men rolig dag! Vi hörs!
Kram/Meja💕

  • 382 Readers

Likes

Comments

Hej!
Blandade känslor efter gårdagens starter. I Agria Pony Trophy finalen så var han galen på framhoppningen. Han skärpte till sig lite när han kom in på banan fast han kändes inte helt som vanligt. När vi väl började hoppa hade vi ett bra flyt! Vi slutade på 0+4, ett pet i omhoppningen. Men bäst tid av alla! I LB kändes han bättre! Vi slutade även där på 0+4 med ett pet i omhoppningen. Snabbast tid i LB oxå! Det blev en tredje plats i LB! Nöjd men missnöjd på samma gång. Hade ju varit kul med två vinster... Men jag får ju se det positivt, jag hade den snabbaste D-ponnyn! Älskar honom så sjukt mycket! Nu taggar vi om inför rommehoppet!
Kram/Meja💗

  • 415 Readers

Likes

Comments

Nouw Magazine