före det blommar i Finland så är våren redan längre fram i södra SverigeSå här på våren är det skönt att njuta av en lång avslappnande veckoslut i Stockholm, . Dessutom känns livet i grannlandet alltid lite lyxigare än i vårt ljuva hemland, atmosfären är lite livligare, gatubilden lite färggrannare och känslan av det ljuva livet är i luften.

I år tog vi båten över kvarken, njöt av en hytt med balkong och alla de vackra vyerna över Stockholms fina skärgårg. På båten spenderade vi tiden på det bästa möjliga sättet, vi åt och sov för hela slanten! Det var en skön start på resan, väldigt avslappnande och skönt.

Förra våren njöt vi av Hotel Kung Karl, på vintern stannade vi på Grand Hotel och nu valde vi att pröva på Hotel Diplomat.
Vi fick känna oss varmt välkomna och rummet var sött, mysigt och lungt beläget. Jag tog massage på rummet och vi fick också använda hotellets avslappnande vip-bastusvdelning.

Vi besökte också Nyköping med tåg, det var en skoj krydda på vistelsen. Staden var vacker ovh liten med god varm stämning.

De regniga dagarna tog vi promenad under paraplyer och åt take-away i sängen -finns det nå bättre?

Hem kom vi lyckliga och avslappnade, tack Stockholm!

Likes

Comments