View tracker

Bloggade ingenting sen igår pågrund av att jag inte mådde så bra. Men kom nyss hem från Michelles studentbjudning och nu ligger jag som vanligt i sängen och kollar serier. Blev många tårar när vi sa hejdå, är så glad och stolt över henne. Världens bästa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har sovit fruktansvärt dåligt inatt så stannade hemma från skolan och sov till 11 ungefär. Sen dess har jag duschat, ätit och nu ska jag alldeles strax börja göra mig i ordning för att jag ska iväg vid 14:00.

Likes

Comments

View tracker

Gick till skolan vid 9 och slutade redan vid lunch. Och sen dess har jag bara legat i sängen och kämpat med en ny header vilket inte går sådär jättebra. Får till bilderna och allt sånt men storleken blir bara kaos.

Nu har jag precis ätit middag och ska fortsätta ligga i sängen resten av kvällen. Kanske uppdaterar mer senare annars så hörs vi imorgon!

Så jäkla taggad till sommarlovet!

Likes

Comments

Var framme i Jönköping klockan 15:00 och då gick jag direkt hem och la mig i sängen ett par timmar. Käkade sedan middag och drog efter det ut på en promenad med Fatima.

Nu sitter jag ute och röker med Isaac och ska alldeles strax gå och lägga mig eftersom det är skola imorgon. Så skönt att jag får sommarlov på fredag!

Likes

Comments

Kände nu lite spontant att jag kanske ska starta upp bloggen igen men tanke på att den varit tyst i nästan ett år. Så vi får la se hur länge uppdateringen håller denna gång.

Just nu sitter jag på bussen tillbaka till Jönköping, där jag bor under tiden jag går i skolan, och helt seriöst smälter bort i värmen. Jag kom till Västervik i fredags då jag hade möte och sedan valde att stanna kvar hos min familj. På lördagen åkte jag tillsammans med min moster och mina två småsyskon ut till sommarstugan och stannade där tills igår. Har verkligen haft en underbar helg med mycket bad, sol och framförallt skratt!

Tänker att jag lägger ut ett par bilder från senaste tiden istället för att bara skriva👇

Likes

Comments