Vardag

Har inte uppdaterat nånting på två dagar nu men i förrgår låg jag hela dagen i sängen med migrän. Och igår var jag ute med Elin nästan hela dagen efter skolan.

Vaknade runt 8 imorse och insåg att jag hade helt glömt bort att packa till hemresan idag. Så det blev en stressig morgon och jag hann precis till skolan i tid. Slutade 11:00, tog mina saker och skyndade ner till stationen. Och nu sitter jag här på bussen och bara önskar att tiden ska gå fortare. Är hemma ca 14:00 och då åker jag direkt hem till Mathilda. Vet inte alls vad vi ska hitta på, men det löser sig nog. Ni får ha det bäst så länge, så uppdaterar jag mer ikväll eller imorgon!

STAY POSITIVE

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Har inte hunnit blogga förrän nu då jag har haft mycket att göra idag. Eller ja, jag skulle ha gjort mer än det jag faktiskt har!

Började skolan vid nio imorse och dagen var rätt lugn. Efter skolan (runt halv 3) så drog jag vidare på massage, såå välbehövligt!! Kollade i affärer, och köpte lite blandar. Och sen dess har jag legat i sängen och haft ett SKAM-maraton. Jag trodde faktiskt inte att den serien var nåt för mig, men jag är fast och tror jag pratar mer norska nu än svenska.
Hoppas ni har haft en bra dag!

STAY POSITIVE

Likes

Comments

Vardag

Hej på er igen. Har varit så otroligt dålig på att uppdatera, bloggen har alltså legat nere sen hösten förra året. Men nu är det nytt år så jag tänkte börja om från scratch. Förhoppningsvis så får jag in en rutin så jag kan hålla både bloggen och er uppdaterade.

För er andra som är nya så heter jag Meija (obviously), jag är 16 bast (om ca 17 dagar) och pendlar mellan Västervik och Jönköping varje helg. På vardagarna bor jag i Jönköping och går i skolan. På helger, samt lov, så åker jag till Västervik till min mamma, där umgås jag med min familj och mina vänner. Blir rätt uttjatat med buss i 3 timmar varje helg, men men.

Tänker inte skriva så mycket mer om mig själv, är det något ni undrar så får ni fråga i en kommentar. Hade varit sååå roligt att höra tre fakta om er!


STAY POSITIVE

Likes

Comments