mitt livssyn.

Denne bloggen vil hovedsakelig handle om hvordan jeg har kommet meg igjennom dårlige ting som har skjedd meg, men jeg kommer til å skrive om gode ting som har skjedd og om min hverdag. Jeg vil at denne bloggen skal hjelpe meg videre i kampen mot meg selv og at den hjelper andre som har opplevd lignende ting.

Jeg har valgt å være anonym fordi jeg ikke vil at min familie og mine venner skal få et nytt syn på meg og kun se meg for hva jeg sliter med for den dag i dag er jeg ikke bare de tingene. Jeg har så mange fantastiske ting i livet mitt og vil at folk rundt meg skal se meg for de gode tingene i livet mitt. Andre grunner til at jeg har valgt å være anonym er at jeg ikke klarer å snakke om de dårlige tingene som har skjedd meg, så da får jeg heller skrive om det og slippe å bli direkte konfrontert av mine nærmeste som vet ganske lite om det som har skjedd.

Den personen jeg er for andre er en glad 17 år gammel mamma som er 100% selvstendig og kan klare alt i livet men det er dessverre ikke hele meg. Jeg har opplevd å bli slått,innestengt,voldtatt,mobbet og blitt mentalt torturert igjennom min barndom, men ikke av min familie men folk som har "hengt seg på" min familie som kjærester til min mor og kjærester av søsknene mine og venner av hele familien, alt har skjedd slik at ingen av mine nærmeste som faktisk var glad i meg og brydde seg om meg merket det. Det er og litt av grunnen til at jeg har valgt å være anonym for jeg har aldri fortalt familien min om hva som skjedde når jeg var mindre, jeg vil ikke fortelle det for jeg vil ikke at de skal få dårlig samvittighet for å bringe disse menneskene som har gjordt dette mot meg inn i livet mitt.

Håper folk kommer til å lese det jeg skriver og håper virkelig at jeg får hjulpet noen der ute som har opplevd noe av det samme som meg. :)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments