Header

Jag tänkte tipsa er om en bok min mamma har skrivit. Inte bara för att min mamma har skrivit den utan för att man ska få en aning om hur det kan vara att leva med ALS eller att få vara en brukare till någon som har ALS.

Denna boken är för min mammas vän som tyvärr inte lever med oss idag, men han kämpade varje dag och levde sitt liv som han ville.

Det är inte många som vet vad ALS är och hur hemskt denna sjukdom är. Minns ni när ice bucket challange var som störst? Detta var för alla dem som har ALS. Om ni testade denna så vet ni hur det kändes musklerna stelnade. Detta är ungefär vad som händer musklerna lägger av och tillslut så lägger allt av.

Jag har inte läst den än, jag vet inte om jag klarar det. Jag vet bara hur det var när mamma kom hem trött om dagarna. När hon var tvungen att åka in för att något hade hänt. Hur mycket det tog på henne men så stark hon blev hon lärde sig så mycket från Georg.

Men jag säger till alla er att denna boken är värd att läsa att få upp ögonen för hur faktiskt hemsk/underbart det kan vara.


Du kan beställa boken på tex Adlibris,Bokus,CDON

Megsi💎

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har vi städat klart älskar när det är rent och fint, bästa känslan! Har även en tvätt i maskinerna som snart är klara sen ska vi iväg till mamma och äta spagetti och köttfärssås, min favorit mums!

Jag tänkte berätta om det mötet jag hade, det är så här att jag har tagit ett stort steg i mitt liv och arbetar nu med ett Amerikanskt forskning företag!!

Jag ska få prova och rekommendera produkter till er! Ska bli så roligt och jag hoppas ni vill vara med på min resa, detta är precis vad jag velat och jobbat mig fram till!

Vill ni veta mer så kommentera här så lägger jag till er på min fb sida där jag lägger upp allt om produkterna! Kommer även lägga upp det här, men mest på sidan så klart.Vet ni vad?! Vi har fått snö!! Jag är så lycklig hihi, men Mattias tycker inte det är så roligt han sitter mest och skrattar åt mig som skriker när det börjar snöa 😂

Megsi💎

Likes

Comments

Gick tidigare från skolan då jag skulle gå och ta blodprov. Strax efter mötte jag upp min lillebror so än ville spela lite under tiden mamma fixade håret hos frissan. Är en liten nörd när det gäller Minecraft, kan sitta och spela i flera timmar haha.

Någon annan som spelar Minecraft?

Han har precis åkt och jag sitter och väntar för 17:30 ska jag ha ett spännande möte!!
Ni får inte veta något än
😉

Megsi💎

Likes

Comments

Nu har det snöat i två dagar, men vi har ändå inte alls mycket snö. Bara jag som vill ha mer?

Idag har vi profil dag i skolan, det har vi varje onsdag. Början av terminen får man välja vilken profil man vill ha och jag valde kreativt skrivande då jag älskar att skriva och har alltid gjort. Skrev väldigt mycket när jag var yngre, men nu på senare tid så har det alltid varit något annat som tagit min tid. Så ska bli roligt att få komma igång igen.

Megsi💎

Likes

Comments

Kvällens middag blev köttbullar med brunsås. Kolla så duktig jag blivit med grönsakerna! Försöker äta det varje dag men inte alltid det är gott med grönsaker, men jag försöker iallafall.

Nu ligger jag i soffan och tror att jag somnar snart är helt slut efter idag, och Mattias sitter uppe och spelar. Så då kan jag passa på att få lite energi.

Hur har eran dag varit?

Megsi💎

Likes

Comments

Var på del 1 av min utredning för ADD/ADHD idag och pratade om mina resultat från tester och om sömnmedicinen/antidepressiva funkar vilket dem gör, det är väldigt stor skillnad på mig idag jämfört med ett år sedan när jag på började medicinen!

Jag kan koncentrera mig bättre, blir inte lika arg. Har fått empati för andra. Är gladare och kan vara mer social. Inte lika tillbakadragen som innan.

Han berättade även att alla tester jag gjort hitintills tyder på att jag har ADD och ska göra ett papper till sedan ska jag göra 2 test på dator med medicin och utan. Så om 5 veckor kanske jag får min diagnos och få påbörja rätt medicin!

Är så glad för att det går framåt nu, 2018 kommer bli så mycket bättre och jag kan satsa fullt ut på mig själv.

Megsi💎

Likes

Comments

Först och främst vill jag bara be om ursäkt att det varit så dålig uppdatering på bloggen, men första veckan har inte varit hård men jobbig att ta sig upp på morgonen och varit extremt trött när jag kommit hem. Men det har ändå varit skönt att komma tillbaka.

Har varit så deprimerad den senaste tiden när jag bara gått hemma och man kan ju inte direkt gå ut för att det är så kallt!

Men nu sitter jag i soffan och kollar youtube precis ätit tacos med Mattias och kollat film. I helgen ska vi passa min lillebror och jag ska sätta mig ner och planera inlägg till bloggen, brukar planera vad som ska komma upp och om jag ska pröva nya skönhets produkter!

Jag prenumerera just nu inte på glossybox då jag inte hade pengar i December men ska ta upp den nu i Januari så hoppas på att det kommer upp som vanligt slutet av månaden!

Hur har er vecka varit?

Megsi💎

Likes

Comments

Ni vet monsters under sängen eller i garderoben som man trodde på när man var liten?

Jag är inte direkt rädd för det övernaturliga, spöken aliens tex. Men något jag är rädd för är The Grudge, Texas Chainsaw. Alltså är jag rädd för människor för dom kan vara riktigt läskiga ibland..

Men Mattias har skrämt upp mig, han sa några veckor efter att vi flyttade in att vi hade The Grudge i garderoben.. så nu kan jag inte sova när dörren är öppen för då tror jag att hon ska ta mig eller om den är lite öppen inbillat jag mig att hon öppnar dörren.. samt att jag får panik över att hon är under sängen så när jag ska på toa hoppar jag snabbt ut och hoppar i sängen igen.. när jag väl ligger i sängen måste jag ”stoppa” om mig själv så att hon inte tar mina fötter! Det värsta är ju att vi lyssnar på creepy podden eller paranomalia när vi ska sova och dom har lagt in the grudge ljud där i och jag fått smått panik varje gång jag hör det haha..

Sån tönt jag är alltså
😂
Vad har ni för knäppa saker för er?

Megsi💎

Likes

Comments

Haft en helt okej dag i skolan. Trött och hungrig men jag klarade det ändå! Idag skulle vi samarbeta tillsammans i gruppen och göra en film på 5 minuter vi ska visa för hela klassen. Kan berätta mer sen när vi har visat den vad den handlade om.

En sak jag bara vill ”kräka” ur mig. Varenda gång man säger eller skriver här på bloggen om att man går i skolan så ses man helt plötsligt som jätte ung. Jag tycker det är så tråkigt att se ner på någon som att dem är yngre för att dem går i skolan. Jag vill inte känna så, för jag ska vara glad att jag tog upp skolan igen.

Jag är snart 21 år och pluggar upp gymnasiebetygen på folkhögskola. Där alla som är 18+ får lov att gå. Vi har många yngre och äldre. Man ska aldrig känna sig dålig eller ”lägre” än någon annan för att man gör sitt liv en chans, jag vet fortfarande inte vad jag vill bli men för att lista ut det så behöver jag vilket fall som gymnasiebetygen. Efter det kan jag prova på jobb eller tanken är att jag ska prova på olika jobb när jag är ledig och sedan bestämma mig för vad jag vill.

När man pluggar får man ju inte pengar på sommaren vilket jag har panik för, jag måste fixa mitt första sommar jobb, jag har aldrig haft något och är rädd att jag inte får något. Men jag ska kämpa och söka alla jag kan! För nu när man är vuxen och inte bor hemma så måste man betala hyra/räkningar/mat vilket är sååå tråkigt. Men skönt på ett sätt.

Jag hoppas ni har haft en underbar dag
❤️

Megsi💎

Likes

Comments

Nu är första skoldagen avklarad och det var faktiskt jätte roligt att få träffa alla igen och komma tillbaka till vardagen. Dock var jag väldigt trött imorse, men jag kom upp!

Börjar ni också skola/jobb idag?


Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på något roligt, och kanske somna lite haha.

Megsi💎

Likes

Comments