Header

Hur har eran dag varit?

Min var ganska seg, hade lektion från 12:30-16:00

kom hem åt pluggat segt

sitter och pluggar nu medan jag kollar på en serie och bloggar

Orkade inte fixa min choker för kunde fan inte andas

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mina favorit serier just nu, dock kollade jag klart på Gossip Girl för ett jävla långt tag sedan och funderar på att kolla igen eftersom jag tyckte att den var sjukt bra. Gossip Girl är också den enda serien som är klar. Criminal Minds och How To Get Away With Murder är mina total favoriter just nu, väntar på att de ska släppa alla avsnitt till säsong 13 och 4. Grey´s Anatomy kollar jag om med David, den här serien är så mysig och underhållande, mina tårar rinner varje gång jag kollar för bli så jävla känslig när jag ser den här serien.


Har kollat på andra serier som jag också tycker har vart sjukt bra som 90210, Degrassi, Teen Wolf, Scream Queens, Pretty Little Liars osv osv men har alltid tröttnat efter tag.


Likes

Comments

OCH har klippt mig! Mitt hår var såååå jävla nasty och hade inte klippt mig på ett år tror jag EEEEUUW haha. Ville verkligen tests kort och med lugg, gick och funderade i två månader, frågade mina vänner och sist gick jag med en vän till Buttericks och vi testade peruker haha. Två dagar senare klippte jag mig.💇

Första gången jag har kort, brukar alltid ha vid brösten. Men blev och är jätte nöjd fortfarande!

I alla fall det var ett tag sen, men har haft så mycket i mitt huvud och inget att blogga om.

Men ja Uni tar på riktgt 90% av mitt liv, det är så mycket och allt är fortfarande ganska nytt. Men nu är jag snart klar med en av mina examinationer behöver bara lägga till det sista och be några läsa den. Men hinner inte andas för måste börja med mina andra examination som ska var klar den 1/11. WOW 😥

Likes

Comments

Igår efter skolan åkte jag och Ralph till Solna för att äta.

Vi började med 10 var, sen delade vi på 10 till!🍣

Likes

Comments

Igår firade vi Elisia som blev 19 år. Vi började i Neverland där satt vi en stund och snackade skit, minnen, framtidsplaner,gymnasietiderna och hur det går för oss i nuet haha. Runt tolv lämnade en vän eftersom hon skulle jobba tidigt och resten åkte vidare till klubb Vida.

Vi tog nattbussen tillsammans och jag hoppade av i Tullinge centrum. Därifrån tog jag taxi hem, för min pappa insisterade. Jag var hemma strax innan 4 och la mig direkt.

Vill bara tillägga att taxi föraren var så snäll som väntade i 15 min eftersom någon hade ringt väktarna så bussen kunde inte åka tills de hade anlänt.

Likes

Comments

Instagram @mego.palacios