Header

Fredagskvällen spenderade jag i Sultan café och bar med tre vänner vi satt där rökte vattenpipa (de rökte jag blir så jävla illamående av nikotin) och snackades skit. Helgen har jag spenderat med David vi har tagit det ganska lugnt och idag ska vi till Ikea han ska kolla runt lite på det han behöver till sin lägenhet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Igår tvättade jag kläder tills David dök upp runt tre, vädret var 10/10 så vi åkte och badade med mina syskon en stund. Vi kom hem ungefär kvart i fem och efter en stund kom Jennifer med Elisia och Emelie för att hämta upp mig. Helt oplanerat och spontant haha. David åkte hem och jag åkte med de för att röka vattenpipa och ta det lugnt. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vädret är katastrof också men vi kanske åker till sultan igen.

Likes

Comments

Hej!

Hur har ni haft det här? Själv har jag haft det jätte bra borta i Portugal. Var där i två veckor med David och vi kom hem för en vecka sedan ungefär. Håller på med mitt inlägg om resan och ska försöka skriva klart den idag på kvällen eller imorgon. Kommer dock dela upp resan i tre delar för annars blir det för mycket för ett inlägg.

Har inte gjort så mycket än att bara ligga hemma de här dagarna och segat. Plus att vädret inte har varit så mysigt så har inte haft lust att göra något. Dock kom min vän Emelie till Tullinge igår och vi tog tåget tillsammans in till stan för att vänta på vår vän Meron som var på jobbet. Vi åkte sedan vidare till vår vän Jennifer som jobbar i en kiosk vid Djurgården och var där en stund. Dock åkte hon hem direkt efter att hon hade slutat eftersom hon var trött och ville duscha. Emelie, Meron och jag stannade kvar en stund till och njöt av solen☀️

Likes

Comments

Godmorgon eller ja morgon är det nog inte, idag måste jag till Huddinge för att göra synundersökning. David ska till mig också, vi ska kolla igenom det sista inför resan, börja packa och göra andra förberedelse.

Igår åkte jag in till stan för att träffa en gammal barndomsvän vi gick runt en stund innan vi vi bestämd vart vi skulle fika, där satt vi en stund för att sedan gå runt lite mer och sist stannade vi i Max köpte varsin grej.

Efter det åkte jag hem till David, hans mormor var där och hjälpte oss med all information. Efter att vi hade skjutsa hem henne åkte vi tillbaks till David för att mysa och kolla på Game Of Thrones👑

Likes

Comments

Hej det var ett tag sedan just nu ligger jag i sängen och kollar på criminal minds, det är mycket som har hänt men ändå inte. Jag började dagen med att gå ner till gymmet och körde ett jätte bra pass med en vän efter gick vi hem och fräschade upp oss. Sedan möttes vi upp igen för att gå vidare till tåget som tog oss till Solna, vi trallade runt på mall eftersom jag behövde några sista saker till resan.

DAVID & JAG ÅKER TILL PORTUGAL OM 4 DAGAR YEEIHN🌴☀

Likes

Comments

Så här ser min dag, dock är jag osäker om jag kommer kunna eller hinna tvätta innan jag ska åka till jobbet. Kommer jobba i stan så kommer åka till David efter för att sova där. Igår åkte jag till Huddinges ungdomsmottagning för att få recept till p-piller. Visste ni att de är gratis tror det är tills man blir 21, tycker det är jätte bra! Sen träffade jag på en vän från gymnasiet och vi gick runt lite i Huddinge sedan åkte vi till Flemingsberg och köpte kakor, chips och läsk i Subway och satt där och snackade skit i tre timmar.

Likes

Comments