Brukar inte ofta lyssna på poddar överhuvudtaget. Men jag hittade denna och blev helt fast.
Sjukt bra hur hon förklarar vad nästan alla kvinnor känner i dagens samhälle. Hur sjukt jävla orättvist vi lever. Vardagliga saker som vi inte ens kanske tänker på. Jag känner igen mig i så mycket av vad hon säger.

Älskar att hon är så rå och ärlig. Säger exakt vad hon tycker och tänker, vilket många är rädda att göra.
Står upp får vad hon tycker rätt och fel och erskänner sina egna brister vilket jag tycker är extremt viktigt för att någon gång bli lycklig.
Det är ett fel som väldigt många gör. Vi skriver tex upp alla saker vi är bra på för att vi tror att DET blir man lycklig av. Men i själva verket behövs en lista på saker som vi inte är bra på, saker som vi måste förbättra. Alla våra brister, allt som man tycker är jobbigt med sig själv.
Det ända sättet att växa och bli bättre är att inse det man gör fel, kanske göra fel 100 gånger om. Men tillslut göra rätt, right?
Vi alla gör fel, men man måste också inse NÄR man gjort fel och ALLTID vilja förbättra sig själv.

Peace & Love babes💥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att vara äkta verkar vara jädrigt svårt i dagens samhälle. Att genuint visa att det här är jag och exakt det här står jag för. Att inte ändra sig för någon annans skull.
Jag tycker det är så tråkigt när folk säger saker och ting men sedan agerar helt annorlunda. När folk generellt tror att alla alltid kommer tycka om en, att vara alla till lags. Det går inte. Det kommer ALDRIG att gå.
Man ska visa respekt och hänsyn till alla människor oavsett vad, men alla kommer fortfarande inte tycka om dig. Så är livet. Man ska aldrig göra till sig för att någon ska gilla dig. DET är fake. Va den du är, folk som tycker om dig kommer att dras till dig, ansträng dig inte för att få folk att tycka om dig. Det tar alldeles för mycket energi. Onödigt.
Och istället för att snacka skit om människor man inte tycker om. Varför inte skita i dem? Varför lägger vi ner så mycket tid och energi på att hata? Vi får inte ut något bra utav att hata. Man kommer aldrig att bli glad och lycklig om man ständigt klankar ner och hatar andra.
Man måste lära sig att gå rakryggad genom obekväma situationer. Gång på gång för att någon gång lära sig och växa från det. As cheesy as it might sound, var dig själv. Försök inte så mycket. Man behöver inte alltid imponera på folk. Var dig själv, DET är vad som gör folk imponerade.
Go Go Go💥💥💥

Likes

Comments

Kläder är något jag tycker är så roligt och viktigt på ett sätt. Just att man är så fri när det gäller kläder. Ingen har rätten att säga åt dig vad du ska ha på dig och inte. Det är där jag känner att jag kan uttrycka mig.
Man kan rebella och behöver inte bry sig om några normer över huvudtaget. Och något som jag har kommit på under en lång tid av ångest när de gäller att inte passa in så känner jag att man inte behöver vara fast i någon speciell stil. Ha på dig det du känner för och som gör dig glad just då. Man måste bara våga klä sig som man vill.
Det hade jag jättesvårt med ett tag. Tänkte alltid att jag måste ha på mig vad alla andra har på sig för att passa in, för vem fan vill sticka ut?
Nu är det de ända jag vill, att sticka ut från mängden. Usch va tråkigt att vara som alla andra.
Se exakt ut som alla andra. Man blir ju inte speciell.
Jag känner att jag har fått mer självförtroende när jag ändrade min stil, man får en liten boost.
Om du vill ha på den en ill-gul tröja och ett par ill-gröna byxor. Go a-fucking-head!!! Work it.
Ha på dig vad som gör dig allra gladast och som höjer ditt självförtroende, och låt ingen komma ivägen för vem du är och vill vara.

Likes

Comments

Jag tror att "kindness" oftast förknippas med "weakness" Vilket är något man absolut inte får tro.

Jag har alltid blivit sedd som den snälla som aldrig vågar säga nej, som alltid har blivit överkörd för att jag är "för snäll" Nu har jag dock förstått att man kan vara snäll samtidigt som man kan stå upp för sig själv och säga till när något är eller känns fel.

Man kommer så långt på att vara snäll och ödmjuk. Oavsett hur cool du tror att du är så är det coolare att vara snäll. Alla gånger. Vem vill umgås med en egoist som alrit delar med sig eller aldrig erbjuder hjälp. INGEN.

Man måste hitta en balans mellan att vara världens snällaste och att inta ta skit, och den balansen är väldigt svår att hitta. De kan vara så lätt att man låter folk "walk all over you" för att man inte vill verka elak. Men du har rätt att stå upp för vem du är och vill vara. Men ha alltid i åtanke att vara snäll mot allt och alla. Djur och människor.

En sak jag också har lärt mig är att man inte vinner något på att prata skit om andra. Varför pratar man inte bra saker om varandra bakom ryggen istället för att säga allt negativt man kan komma på. Man vinner ingenting på hata allt och alla.  Varför tänker inte fler människor med ett "snällt" tankesätt. 

Man mår så mycket bättre av att tänka bra om folk, att vara snäll och positiv. Det kommer man långt på kan jag tala om. Var snäll mot idioter, eller personer som du vet hatar dig. Då visar du att du bara har kommit lite längre i mognadsprocessen.

Kindness is all. Love all creatures. Be kind always. 

LOVE WINS MY FRIENDS!!!!!

Likes

Comments

Confidence är något som jag längre kämpat med.
Jag har alltid tyckt det varit svårt att inte va rädd för allt och alla. Att inte våga säga ifrån. Att stå upp för sig själv.
Jag har aldrig kunnat säga "Dehär och Dehär är jag faktiskt bra på"
Konstant klankar man ner på sig själv, vare sig de gäller utseende, händelser och saker man inte har kontroll över.
Varför kan jag inte säga "jag älskar mig själv" utan att se ut som en självupptagen fjomp?
Varför kan ja inte säga "jag kan sjunga" , "jag är ganska bra på att måla/skriva/dansa" osv. Utan att folk tycker att jag har för mycket självförtroende?

Varför är de så att vi ALLTID pratar negativt om oss själva med pratar så gott om andra, ger komplimanger. Varför pratar man inte så med sig själv?
Stanna upp lite då och då och ge sig själv komplimanger för saker du gjort. Klappa dig själv på axeln.

De är SÅ SÅ viktigt att våga stå upp för sig själv å säga här är jag, och accepterar och respekterar du inte mig som jag är, så bye bye!!
Det kommer alltid finns folk som avskyr eller stör sig på dig, man kan inte vara alla till lags hela tiden.
De funkar inte så även om man försöker.

Jag har lärt mig att stå upp för mig själv, säga vad jag tycker. Har också lärt mig att inte låta folk "trampa och trycka ner" mig. Ålder har ingen betydelse, man tittar inte ner på folk som är yngre.
Ingen är bättre än någon annan. Oavsett ålder.

För att våga måste man också kasta sig ut. De gäller att göra det som gör dig glad och lycklig, inte vad som känns mest bekvämt eller lättillgängligt.
Ibland är de jobbigt, pinsamt och extremt läskigt. Men man gör de för att växa som person.

Likes

Comments

Kände att jag behövde skriva av mig lite.
Jag är SÅ trött på att bli åtsagd vad jag ska göra och inte, vad jag borde säga och inte. Vad jag borde ha på mig eller inte. Hur jag ska tänka och inte. Hur jag ska uppföra mig. Jag vill vara så självständig som man kan vara.
Jag känner mig nedtryckt när folk säger åt mig vad jag borde göra.

Jag kan känna mig så otroligt ensam ibland, som att jag inte riktigt hör hemma där jag är just nu. Som att de finns så mycket annat i världen att se.
Tänk va mycket som jag aldrig kommer att få se. Jag vill ut och utforska. Jag vill komma till en stad/land och inte kunna språket, känna lukter jag aldrig känt förut. Prata med alla olika slags människor. Höra musik från olika kulturer. Se alla världens traditioner, hur folk lever.
Vill träffa människor med samma tankar och funderingar som jag. Vill uppleva. Vill flytta runt hela mitt liv. Jag tror att jag behöver flytta runt för att växa som person.
Vill träffa personer som får mig att växa som person, vill bli inspirerad och inspirera andra.
Varför har jag då så svårt att sätta fart? Vill åka nu, vill göra allt. Jag vill hitta ställen där jag känner mig hel, där jag känner att jag genuint mår sjukt bra. Vill hitta inner peace om man nu säger så. Det är så otroligt viktigt för mig. På grund av min ångest så är det så mycket som håller mig tillbaka. Jag känner mig konstant orolig.
Jag tror att man måste spendera mycket tid med sig själv, även om de kan vara obekvämt så måste man se de bra och de dåliga man gör. Och hela tiden vilja förbättra sig. Få bort alla negativt i sitt liv vare sig det är en person, en sida av sig själv man inte gillar. Jag har sidor av mig själv som jag inte gillar, dem jobbar jag på varje dag, för mitt eget bästa. Du måste alltid se framåt. Ha planer. Allt fixar sig i slutändan ju.
It's all about Love, positivity and kindness my fellow hippies. ☮️
Peace&Love

Likes

Comments

Det här är något som jag bryr mig så otroligt mycket om. Något som är så viktigt, och måste pratas om. Måste uppmärksammas.
Och det är där Miley Cyrus gör ett sånt bra jobb. Hon har startat en nonprofit organisation som är inriktad på homelessness bland unga och unga LGBTQ personer, som heter Happyhippie.
Happyhippie sammarbetar med många andra organisationer som jobbar för att jag skillnad för hemlösa.
Hemlösa personer är något alla ser bort från, man vill inte se, man låtsas inte se. Folk behandlar inte hemlösa som de borde behandlas. Och det gör så ont i hela mig när jag ser hur vissa blir behandlade. Jag bryr mig så otroligt mycket. Och jag vill hjälpa till att göra skillnad. Det hoppas jag att ni också vill efter att ha sett denna video.
We are all the same. 💚💛❤️💙💜

Likes

Comments

Jag är så kär i denna keps och kavaj. Ett barn på fritids där jag jobbar sa dock att jag såg ut som en konduktör, fast en "fin" konduktör. Visste inte riktigt vad jag skulle svara på det.
Stil är något jag tycker är så viktigt och kul. Det är sättet jag uttrycker mig på. Det sättet jag vill bli sedd på. Man är så jävla fri när det gäller stil. Ingen har rätten att säga åt dig vad du får ha på dig och inte. Det känner jag är det bästa med det. Man kan va lite rebellisk. Man vet att folk säkert tänker saker i huvudet och pratar bakom ryggen, men ingen jäkel skulle ju komma fram och säga nånting. Man måste bara vara bekväm och självsäker med den man är.
Från 7:an tills början av första ring var jag den mest osäkra personen du kunde träffa. Nu under första ring har jag dock hittat lite mer av vem jag är och vill vara. Det är så skönt att inte behöva oroa sig för vad folk tycker om än. Så jädra skönt faktiskt.
Folk som tycker om mig, tycker inte om mig på grund av hur jag klär mig eller hur jag ser ut över huvud taget. Och om det är någon som faktiskt gör det, då gör man sig av med den personen direkt. Dem är inget att ha i sitt liv.
"Normality is a paved road: it's comfortable to walk, but no flowers grow."

Likes

Comments

Att våga och att släppa taget om saker och ting är de viktigaste man måste lära sig, enligt mig. Våga vara sig själv, våga säga vad man tycker. Våga ta plats.
Kunna släppa taget om människor som inte ger nånting. Kunna släppa taget om saker och ställen, tankar och känslor. Man jobbar på det hela livet ut. Men man måste ju börja nånstans. Det finns aldrig ursäkter för att inte börja. Börja nu. Ändra sättet du lever om du inte är nöjd med det. You're in control. Go Go Go!!!!

Likes

Comments