Confidence är något som jag längre kämpat med.
Jag har alltid tyckt det varit svårt att inte va rädd för allt och alla. Att inte våga säga ifrån. Att stå upp för sig själv.
Jag har aldrig kunnat säga "Dehär och Dehär är jag faktiskt bra på"
Konstant klankar man ner på sig själv, vare sig de gäller utseende, händelser och saker man inte har kontroll över.
Varför kan jag inte säga "jag älskar mig själv" utan att se ut som en självupptagen fjomp?
Varför kan ja inte säga "jag kan sjunga" , "jag är ganska bra på att måla/skriva/dansa" osv. Utan att folk tycker att jag har för mycket självförtroende?

Varför är de så att vi ALLTID pratar negativt om oss själva med pratar så gott om andra, ger komplimanger. Varför pratar man inte så med sig själv?
Stanna upp lite då och då och ge sig själv komplimanger för saker du gjort. Klappa dig själv på axeln.

De är SÅ SÅ viktigt att våga stå upp för sig själv å säga här är jag, och accepterar och respekterar du inte mig som jag är, så bye bye!!
Det kommer alltid finns folk som avskyr eller stör sig på dig, man kan inte vara alla till lags hela tiden.
De funkar inte så även om man försöker.

Jag har lärt mig att stå upp för mig själv, säga vad jag tycker. Har också lärt mig att inte låta folk "trampa och trycka ner" mig. Ålder har ingen betydelse, man tittar inte ner på folk som är yngre.
Ingen är bättre än någon annan. Oavsett ålder.

För att våga måste man också kasta sig ut. De gäller att göra det som gör dig glad och lycklig, inte vad som känns mest bekvämt eller lättillgängligt.
Ibland är de jobbigt, pinsamt och extremt läskigt. Men man gör de för att växa som person.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kände att jag behövde skriva av mig lite.
Jag är SÅ trött på att bli åtsagd vad jag ska göra och inte, vad jag borde säga och inte. Vad jag borde ha på mig eller inte. Hur jag ska tänka och inte. Hur jag ska uppföra mig. Jag vill vara så självständig som man kan vara.
Jag känner mig nedtryckt när folk säger åt mig vad jag borde göra.

Jag kan känna mig så otroligt ensam ibland, som att jag inte riktigt hör hemma där jag är just nu. Som att de finns så mycket annat i världen att se.
Tänk va mycket som jag aldrig kommer att få se. Jag vill ut och utforska. Jag vill komma till en stad/land och inte kunna språket, känna lukter jag aldrig känt förut. Prata med alla olika slags människor. Höra musik från olika kulturer. Se alla världens traditioner, hur folk lever.
Vill träffa människor med samma tankar och funderingar som jag. Vill uppleva. Vill flytta runt hela mitt liv. Jag tror att jag behöver flytta runt för att växa som person.
Vill träffa personer som får mig att växa som person, vill bli inspirerad och inspirera andra.
Varför har jag då så svårt att sätta fart? Vill åka nu, vill göra allt. Jag vill hitta ställen där jag känner mig hel, där jag känner att jag genuint mår sjukt bra. Vill hitta inner peace om man nu säger så. Det är så otroligt viktigt för mig. På grund av min ångest så är det så mycket som håller mig tillbaka. Jag känner mig konstant orolig.
Jag tror att man måste spendera mycket tid med sig själv, även om de kan vara obekvämt så måste man se de bra och de dåliga man gör. Och hela tiden vilja förbättra sig. Få bort alla negativt i sitt liv vare sig det är en person, en sida av sig själv man inte gillar. Jag har sidor av mig själv som jag inte gillar, dem jobbar jag på varje dag, för mitt eget bästa. Du måste alltid se framåt. Ha planer. Allt fixar sig i slutändan ju.
It's all about Love, positivity and kindness my fellow hippies. ☮️
Peace&Love

Likes

Comments

Det här är något som jag bryr mig så otroligt mycket om. Något som är så viktigt, och måste pratas om. Måste uppmärksammas.
Och det är där Miley Cyrus gör ett sånt bra jobb. Hon har startat en nonprofit organisation som är inriktad på homelessness bland unga och unga LGBTQ personer, som heter Happyhippie.
Happyhippie sammarbetar med många andra organisationer som jobbar för att jag skillnad för hemlösa.
Hemlösa personer är något alla ser bort från, man vill inte se, man låtsas inte se. Folk behandlar inte hemlösa som de borde behandlas. Och det gör så ont i hela mig när jag ser hur vissa blir behandlade. Jag bryr mig så otroligt mycket. Och jag vill hjälpa till att göra skillnad. Det hoppas jag att ni också vill efter att ha sett denna video.
We are all the same. 💚💛❤️💙💜

Likes

Comments

Jag är så kär i denna keps och kavaj. Ett barn på fritids där jag jobbar sa dock att jag såg ut som en konduktör, fast en "fin" konduktör. Visste inte riktigt vad jag skulle svara på det.
Stil är något jag tycker är så viktigt och kul. Det är sättet jag uttrycker mig på. Det sättet jag vill bli sedd på. Man är så jävla fri när det gäller stil. Ingen har rätten att säga åt dig vad du får ha på dig och inte. Det känner jag är det bästa med det. Man kan va lite rebellisk. Man vet att folk säkert tänker saker i huvudet och pratar bakom ryggen, men ingen jäkel skulle ju komma fram och säga nånting. Man måste bara vara bekväm och självsäker med den man är.
Från 7:an tills början av första ring var jag den mest osäkra personen du kunde träffa. Nu under första ring har jag dock hittat lite mer av vem jag är och vill vara. Det är så skönt att inte behöva oroa sig för vad folk tycker om än. Så jädra skönt faktiskt.
Folk som tycker om mig, tycker inte om mig på grund av hur jag klär mig eller hur jag ser ut över huvud taget. Och om det är någon som faktiskt gör det, då gör man sig av med den personen direkt. Dem är inget att ha i sitt liv.
"Normality is a paved road: it's comfortable to walk, but no flowers grow."

Likes

Comments

Att våga och att släppa taget om saker och ting är de viktigaste man måste lära sig, enligt mig. Våga vara sig själv, våga säga vad man tycker. Våga ta plats.
Kunna släppa taget om människor som inte ger nånting. Kunna släppa taget om saker och ställen, tankar och känslor. Man jobbar på det hela livet ut. Men man måste ju börja nånstans. Det finns aldrig ursäkter för att inte börja. Börja nu. Ändra sättet du lever om du inte är nöjd med det. You're in control. Go Go Go!!!!

Likes

Comments