Nu sitter jag i bilen påväg till skolan. Men på morgonen gick vi upp och sjöng för min lillebror Nils för han fyller 2 år idag! Sen lämnade vi han på dagis och nu är jag påvåg till skolan men ni får hade så bra nu så ses vi puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu har vi precis slutat spanskan, nu ska vi ha matte. Men förlåt att jag inte skrev igår men jag kom hem kl: 19:30 så jag var ganska trött. Men igår hände inte så mycket förutom att jag var i stan en liten stund och köpte en kofta, men jag visar den senare. Nu börjar matten så puss!


Likes

Comments

BB Cream från Maybeline New york. Som jag köpte på Kicks för 179 kr. Den här BB creame är så mycket bättre än Garniers! Garniers är för det första mycket tjockare som är dåligt för huden,och så för mig när jag Jämförde Garniers BB Cream med Maybelines så känner jag att den från Maybeline är så mycket lättare att ha på sig, det känns knappt att man har på sig nåt. Och så denna från Maybeline New york är mycket tunnare, men jämnar ändå ut hudtonen lika bra. 

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från Läkaren, det gick faktiskt ganska bra, förutom att jag kanske har ett litet annat slags virus i halsen. Men imorgon så har vi Spanska prov så det måste jag verkligen plugga till och så har vi också en ganska stor svenska läxa också som jag inte har gjort klart så jag har lite panik! Men här kommer dagens enkla outfit: Puss!

Skor från Skopunkten.

T-Shirt från Gina tricot.

Jeans från Lager 157.

Jacka från Only. 

Örhängen från Glitter.Likes

Comments

Hej mina fina läsare! Ni har säkert märkt att jag har tatt en liten paus från bloggandet, för både att jag inte hinner och för att minne på mobilen har vart helt propp fullt! Så därför tycker jag det är lite tråkigt om man bara skriver inlägg och inte några bilder, men nu är jag iallafall tillbaka och jag har inte fullt minne längre så det är bra! Idag är jag iallafall hemma från skolan iallafall på morgonen för vi väntar nu på en tid från läkaren att få, för jag har fått några konstiga utslag på ryggen och så har jag väldigt ont i halsen. Men nu så chillar jag i sängen och håller typ på att somna. Men på onsdag har vi spanska prov också så det måste jag ju öva till! Usch vad jag hatar prov! Puss

Likes

Comments

Har ni några tips om nåt inlägg/videos , om ni har det skriv gjärna skulle bli jätte glad då ! Puss

Likes

Comments

Tja tja här är den bästa Elias, (i Stinas klas) vi har so nu, hejda :D

Likes

Comments

Heej! Nu sitter jag på bussen med Erik och Elias, känner mig faktiskt inte så jätte bra idag , men det får duga. Idag börjar vi med So , men nu måste jag gå av så puss!

Likes

Comments