hej alla underbara läsare!
jag vakna för ett tag sen, fixat mig klart nu äre bara att vänta på att gästerna kommer och bara ha roligt o chillar lite, igår så färgade jag håret men blev inte så bra så måste färga om det snart får se när det blir men i allfall jag måste gå nu och hjälpa mammsien lite med saker bloggar senare pösss heart 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

 

SOFIA HENRIKSSON TILL JUSTIN BIEBER KALENDERN &.....

 

 

ALEXANDRA W TILL ONE DIRECTION KALENDERN!!!

 

Hör av er så fort som möjligt på min facebook www.facebook.com/meenabest och skriv i meddelanden till mig, så skickar jag det till er så fort som möjligt. 

Likes

Comments

Är verkligen ledsen för den dåliga uppdateringen, men har haft mina anledningar. Min morbror har varit på besök jag har fixat saker, städat och pluggat sönder då betygen snart sätts. Men nu är jag tillbaka och har fortfarande inte utsett vinnaren här på bloggen men själv visste jag redan vilka det var, men idag har det fortsatt med kommentarer så jag börjar på nytt. Bara så ni vet, så alla har lika stor chans så LOTTAR jag namnen. Jag ska skriva upp alla namnen på papper och sedan dra ut så det tar lite tid då det nästan är 100 stycken som är med. 

 

DÄRFÖR: är den bestämda tiden vid 15:30 då vinnarna kommer att utses här så håll utkik nu ifall det är du!! 

 

 

 

Likes

Comments

Hej alla underbara!

Nu tänkte jag avsluta tävlingen ifall inte fler kommenterar. Inom en kort tid kommer vinnaren fram så håll utkikoch håll tummarna!

Jag kommer att köra tävlingar så ofta som möjligt och speciellt nu vid jul, så kika alltid in för en ny tävling. Hoppas ni har det bra!Likes

Comments

På väg till min kompis nu och sen ska vi dra oss mot gymnasiemäsan Blir kul de... Sen efter ska jag hem och bara tar de lungt
Några bilder jag tog när jag hade Svenska :)Likes

Comments

Just ni sitter jag i skolan och har svenska i två timmar så jobbigt och är så hungirg  med. men ja jag får väl vänta.efter skolan ska jag till tandläkare sen efter det har jag möte. efter det är man hemma och bara tar det lungt. 
Likes

Comments

Hej alla som ni säkert vet så skulle TÄVLINGEN AVSLUTAS IDAG men den ska hålla på tills onsdag så ni har chansen kvar att vara med pågår att jag måste fixa med några saker för det är nämligen inte bas kalendern som är med så va med nu har fått ihop mer jb och 1d saker som ingår på paketet :)

Likes

Comments