Tirsdag den 18 juli klokken 9:30 skulle mit fly fra Hamburg til Belgien lette. Og som jeg bor 3 timer væk fra Hamburg skulle jeg selvfølgelig stå liiiidt tidligt op. Det er ikke lige min kop te, men alligevel var jeg virkelig spændt. Mit outfit til turen var en behagelig hoodie og min sorte habitbukser. Jeg ville have noget lækkert, men også behageligt på.


Jeg ankom til Sint Niklaas (byen hvor min familie jeg skulle besøge bor) cirka klokken 11. Jeg blev hentet af min faster, og hun kørte mig direkte hen til hendes hus. Det var så fedt og spændende og se min lille fætter på 5 år og min kusine som er 19 år. Savnet var virkelig stort så det var selvfølgelig dejligt at se dem. De var allesammen også glade for at se mig. Jeg pakkede straks ud og derefter gik vi allesammen ud og spiste min yndlingsis, nemlig kugle is.

Vejret var været fantastisk i Belgien. Hverdagen bød på afslappende dage på stranden hvor vi alle slikkede sol. Har jeg nævnt at jeg fik smagt verdens bedste vafler og chokolade i Belgien? ikke? nå men det har jeg, og det var som om at være i himlen.

Den 1. august, blev det tid til at komme hjem til Danmark igen. Jeg var selvfølgelige kede af sige farvel til min skønne familie, men alligevel glædede mig til at se mine venner igen. At komme til Belgien var som et madeventyr med min familie og jeg overvejer helt klar at vende tilbage til det skønne land igen.

xoxo Meena

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

instagram