Jag har varit med om rätt mycket på typ 15 år. Både en pojkvän som inte behandla mig eller älskade mig som han borde ha gjort. Han psykiskt misshandlade mig det var sjuk jobbigt. Nu har han dock tagit livet av sig för sex år sen så det svider i hjärtat. 

Har även varit med om en separation med min dotters pappa. Han var inte alls hjälpsam när jag skulle flytta så jag tog bara det jag och W skulle ha sen fick vi flytta till min brors lägenhet där vi har bott i tre år nu snart. Känns som jag äntligen börjar få ordning på mitt liv men ändå känner jag mig inte lycklig. Det känns som att det är omöjligt faktiskt. 

Vill ha någon att dela mitt liv med men det verkar helt omöjligt för att dom flesta killarna är upptagna eller så är dom pappor och bor långt borta och inte kan ge mig en chans. Men jag är tacksam för att jag har tack över huvudet och en jättefin dotter. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag var väldigt nervös över att Wilma skulle börja inskolningen på fritids men än så länge har allt gått jättebra. Wilma blev lämnad i dag för första gången och det gick bara fint faktiskt. Jag fick hämta henne efter lunch och dom hade varit ute ett tag så det var skönt. När vi kom så satt jag en gång en film till Wilma och sedan satt jag mig brevid och gjorde ett loombands armband till henn

Likes

Comments

I morgon börjar min dotter fritids. Min dotter som alltid har känts som liten men nu har blivit stor. Jag har under sommaren sett hur mycket hon har utvecklats och hur hon vill umgås med kompisar. Nu är det äntligen daga för henne att få börja ett nytt kapitel i hennes liv. Ska bli så jäkla kul se henne lära sig nya saker som att lära sig skriva och räkna. 

Likes

Comments