Hej igen! skulle bara gå in snabbt och berätta varför det har varit dålig uppdatering här på bloggen. Jag har typ varit uppe i fjällen till i tisdags och sedan efter det har jag vart med kompisar 24/7. Så det blir lite så här, men lovar. om ni börjar följa så kommer jag var mer aktiv!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag bara skriver lite snabbt idag och berättar. Idag  har jag varigt i skolan, och som ni inte vet så var jag hemma igår på grund av att jag va sjuk. Men min fråga till er idag är, som texten lyder. Hur får man följare? Jag har tänkt på det och jag vet att jag inte är så särskilt bra på att skriva. Men det känns  ju ganska onödigt om jag sitter här och skriver långa texter och det inte är någon som läser? Men ifall ni läser och tycker det är dåligt, kommentera vad! Jag skriver ju inte direkt bättere texter om jag inte får reda på någonting? Jag vill gärna att ni följer om ni tycker att bloggen är bra så jag ser det! Men om ni inte vill så kommentera något i alla fall!

Likes

Comments

Tjenare! Jag skulle bara berätta den riktiga grunden till varför jag startade en blogg. Jo de var såhär, jag har länge sätt hur en kille har lagt ut bilder på sin instagram och på snapshat om sin blogg. Och som jag skrev förut så har jag alltid gillat och skriva, men idéerna finns inte i mitt huvud lika mycket som det var förut. Så då började jag med att läsa på den här killens blogg, och jag blev riktigt sugen på och skaffa en blogg. Så jag började med att skriva till honom på snapshat till honom. Då skrev vi lite, och tillslut så startade jag en blogg, och jag tycker att det är riktigt kul! Jag får skrivarlust och kommer på nya idéer. Och jag vet att det inte är många som följer den här bloggen. Men jag vet att det kommer! Och jag tycker verkligen den här killen behöver några följare!

så jag tycker ni ska följa honom!

-Bissearelone- heter han, och jag tycker absolut att ni ska följa honom!

länk: http://nouw.com/bissearealone


Likes

Comments

Hej alla! Idag tänkte jag skriva ett inlägg, som rubriken lyder.

Jo, såhär är det. Ibland känner jag att jag är någon annan när mina kompisar är i närheten. Jag till exempel är lite uppspelt och ganska "kaxig". Och ibland så känner jag att jag vill ändra på det, men då tror jag att dem kommer tycka illa om mig och att jag inte kommer accepteras längre. Men ibland känner jag att jag vill vara den ändå, för det är ganska skönt och liksom vara den som kan göra saker också. För liksom som jag är hemma, då kan jag också vara lite pigg och så, men jag är aldrig typ kaxig och så. Då är jag ganska tråkig och ganska pinsam. För liksom vilken kille har en blogg? Om mina kompisar skulle se de här så tror jag att dem skulle skratta och tro att det är fake, att det inte är jag. Men jag vet att jag har kompisar som skulle läsa det här och förstå, och inte hade mobbat mig för de :)

Tycker det är skönt och skriva bara för er! för jag vet att någon läser!

Ni får gärna följa mig, och tack i förhand för de!

Likes

Comments

Hej! Jag är 11år och bor i trista Fagersta! På vintrarna så spenderar jag den flesta tiden nere på IP, eftersom jag gillar bandy! Jag började när jag var ganska liten och intresset har fortsatt. Men nu när isen har smält bort så brukar jag vara med mina kompisar inne i stan, eftersom jag bor typ ute på landet och att jag inte har några kompisar här! Jag har alltid gillat och skriva, så förut i typ 4an så skrev jag långa berättelser. Men nu när den lusten har flytigt bort så tänkte jag, varför inte skaffa en blogg? Nu kan jag inte skriva mer... Men jag ska försöka vara så aktiv som möjligt / MEELOON

Likes

Comments