Idag är det äntligen fredag! För oss, alltså jag och L betyder det endast att vi kan kolla på Bones hur länge vi orkar och inte behöva gå och lägga oss i tid.

Denna helgen kommer dock att bli lugn, skönt då vi har haft fullt upp de senaste helgerna. Imorron ska jag fixa naglarna, hämta ut våra årskort till MFF och sen är det träningsmatch med hela gänget klockan 16.00, sen på söndag så ska vi bara till L´s föräldrar och äta middag och det är ju på kvällen.

Dock har jag plågats av huvudvärk hela dagen som inte vill ge med sig! Jag började senare idag så jag åt ingen frukost så trodde att det berodde på det för jag drack massor samt tog 2 Ipren men ingen hjälpte men sen åt jag och på rasten hade två kollegor köpt kakor så där blev ju också massa gott. Nu har det värsta släppt och är mer en molande smärta, störigt men betydligt bättre sen innan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår hände det en sak som jag aldrig trodde skulle hända inom flera år!


För att förstå detta så måste man veta att jag har växt upp med djur och min sambo har aldrig haft så mycket som en hamster. Så när vi flyttade ihop för över 2 år sen så har jag saknat det något oerhört och tror det har bidragit till att jag har haft problem med min psykiska ohälsa.

Men så började jag tänka på en kanin så jag försökte övertala Lucas som bara sa nej, då blev jag irriterad och sa hur det kändes för mig. I och med att han aldrig har haft djur så förstår han inte alls hur tomt det känns, känns som en tohet som bara växer.

Men så har vi pratat som hund hur länge som helst men så har han alltid sagt att han vill bara ha en stor hund och ingen liten och det får aldrig plats i den lägenheten vi har.

Men igår gick han med på att gå och göra ett allergitest för att se om han kan ha hund och visar det sig att han kan skaffa hund så ska vi skaffa en liten!

Blev sjukt glad och har börjat kolla in raser, har alltid älskar Pomeranian, så håller tummarna på en sån eller iallafall en blandras med pomeranian i sig.

Likes

Comments

Sitter just nu på jobb, stänger idag med...

Har med mig kläder och smink, ska på teater direkt efter jobb, ska se Kinky boots med Lucas och hans föräldrar på Malmö opera.

Har hört massa bra om den och min mamma har sett den och säger den var väldigt bra så vi håller tummarna på det!

Denna veckan har vi fullt upp:

Tisdag: Teater

Onsdag: Träffa Steff

Torsdag: Kvällsmöte

Fredag: Till mormor och äta middag, mamma och pappa samt min bror kommer även dit!

Vi får slappa i soffan på lördag, i helgen har vi iallafall ingen inplanerat hitintills!


Likes

Comments

Har sett massor av inspirationer i bild som involverar kjolar.

Helst med hög midja och klockformad till knäna eller längre!

Likes

Comments

Längesen man bloggade, 4 månader för att vara exakt!

Men det hände så mycket skit så orkade verkligen inte, speciellt när man inte får skriva ut alltpga säkerheten för mig och min familj. Det är inte uppklarat men det har lugnat sig men var nära på att bli utbränd av all stress.

Blev drabbad av panikångest, gick till psykolog och läkare så har nu ångestdämpade och sömntabletter som fungerar super!

För första gången på månader så känner jag som mig själv, har mer ork och de destruktiva tankarna som jag hade konstant har minskat något oerhört!

Vad har mer hänt??

Det har varit jul och nyår. Båda högtiderna har lugna och mysiga.

Jag och Lucas har även varit en sväng i London, 2-7 Januari. Vi hade helt underbart väder, kallt men soligt. Vi har på London Aquarium som vart en stor besvikelse, med stora ombyggnader som pågick som vi inte har blivit medelande om innan. Vi var även på Madame tussauds som var jättefint!

Dessa vaxdoxkor såg så levande ut så man trodde att de snart skulle rörs sig samt blinka!

Likes

Comments

​Älskar när man får ett sms under dagen där det står att mannen ska jobba kväll.... Jag vet att det inte är hans fel men blir så irriterad! När man har gått och planerat kvällen så skiter allt sig!

vi skulle iväg och träna idag för första gången någonsin, tillsammans dådå! :P

Jag tränade jätte bra innan jag träffade L. Tränade varannan dag men när vi träffades så är det så lätt att bli "för-soffade" och det är exakt det vi har blivit....

Jag vägde mig för första gången på typ 3 månader och insåg att jag hade gått upp 4 kg vilket resulterade att jag totalt bröt ihop i storgråt på mormors toalett.... Inte så kul så det skulle vi ta tag i idag men då blir det nog inget...

Plus imorron kan vi inte då vi ska ha föräldrar möte på jobb :/


Likes

Comments

Det har ju hänt så mycket, eller väldigt lite beroende på hur man ser det men det största är väl att jag äntligen har köpt en egen bil!

En liten seat ibiza ifrån 1999, älskar den!

har döpt en till Råttan då den går som en skållad råtta! 😂

Visste det skulle bli skönt att slippa pendla men kunde inte drömma om att det skulle bli SÅ skönt, bara det att jag kan sova en halvtimme mer på morgonen och slippa gå hemifrån en timme innan jag börjar, det är guldvärt!😀😀

Sen har det ju hänt massor!

Men bjuder på lite bilder istället, orkar inte skriva allt som jag har gjort under sommaren.

​Min senaste sålda tavla!

Likes

Comments

​Har inte orkar skriva, har lite tappat det under sommaren men kände jag fick ett ryck nu på kvällen och ville skriva lite.

Vet inte om jag vill skriva bara för att ha något att göra eller om stressen håller på att bli för mycket så måste få ut det någonstans?

Jag vet egentligen inte varför jag är så stressad.... Är det för jag inte är där jag vill vara jobbmässigt?? Men jag är bara 23, jag har minst 40 år av plugg och sen jobb så jag borde känna mig lugn över det men det gör jag inte!

Tror det är som jag är som person, tittar hela tiden framåt och glömmer att leva mig in i det liv jag lever nu, är rädd att missa något nu men även att framtiden inte kommer bli som jag hoppas....

Men hur ofta blir det det?? Hur ofta blir det som man hoppas det ska bli??

Inte så ofta men oftast kanske man blir nöjd ändå.....

Jag pluggar nu igen, förlängde min NK2 kurs under hösten så måste vara klar med kursen tills den 1 december så mitt betyg räknas så jag blir behörig så jag kan börja plugga i januari...

Men där förstör mitt självförtroende för mig, varför tror jag att jag skulle klara sjuksköterskelinjen??

Jag är inte speciellt smart eller klipsk.... Jag kan inte multiplikationstabellen hur mycket jag än ville och hur mycket mina föräldrar försökte på alla sätt och viss att få mig att lära mig den så lyckades den aldrig att fastna... 

Jag försöker verkligen känna mig positiv över det och komma över det och ta det som det kommer men det är svårt när man har en liten röst i huvudet som säger "ja, försök du, det är ganska komiskt att du tror du kommer klara det, alltså det kommer du inte men det är gulligt att du försöker."

Jag ska ha mitt första prov på 4 år nästa fredag och det gör mig jätte nervös! Jag har alltid haft svårare på papper än muntligt men samtidigt så kommer de inte låta mig göra rov muntligt på högskolan så det är lika bra jag kämpar men det är 32 sidor om kol och kolföreningar! Känns som jag pluggar, pluggar, läser och läser men det känns som det inte fastnar! Jag har spenderat ca 12 timmar att skriva om dessa sidor och förenklat dem så det har säkert fastnat lite men alla dessa olika formler och strukturformlerna kommer ta kol på mig!


Äsch! Nu låter jag som en surkärrning men jag bryr mig inte! Jag behövde ventilera och detta är min plattform!

Likes

Comments

Nu är Lucas i tyskland med sin pappa och kollar formel1, det är en tradition de har varje år 😊

Men det är så tomt! Han åkte i fredags och kommer hem på tisdag men är inte van vid att vara själv så känns jätte tomt!

Var med bästa Steff i fredags! Fan va jag är glad att vi kunde komma ut bråket vi hade för hon är helt underbar! Känner att jag kan prata med henne om allt och såna vänner är guldvärda! ❤❤❤

Sen i lördags så åkte jag till mina föräldrar och stannade där tills idag 😊

Köpte lite leksaker och godis till hundarna och katterna i torsdag när vi var i Ullared och detta tog dem 15 min... jävla mördare båda två....  😂

Min bebis Pontus! ❤❤❤

Likes

Comments