Denna helgen har varit mysig och hemsk på samma gång!

Det som var mysigt var att jag och Lucas var på dejt i lördags. vi åt på Jensen och sen gick vi på bio. Vi såg Guardians of the galaxy! Den var faktiskt mycket bra, även om ettan var bättre men så är det nästan alltid!

Det hemska började sen när vi kom hem. Meeko har varit hängig, diarré och kräks några dagar nu men igår var han inte alls likt sig själv. Efter lite diskussion här hemma så beslöt vi oss att åka in till djursjukhuset med honom, då var klockan 01.00. Vi väntade på läkaren tills 02.45, då blev han röntgad och klämd på vilket resulterade till att mitt älskade hjärta började spy ännu mer!

De beslutade att han skulle bli inlagt och bli mer undersökt idag och det visade sig att han har en infektion i kroppen, förmodligen i magen då han har spytt och krökts. Han ar fått dropp då han även var uttorkad då han har fått upp allt vatten han druckit. men han får komma hem imorron men det känns som en evighet tills dess.

Saknar min bebis så oerhört mycket! Vi är inte vana vid att det är så tyst och lugnt i lägenheten mer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fy! De senaste två nätterna har jag sovit ca 5 timmar dvs ungefär 2.5 timme per natt.

Jag ligger och vrider mig men kommer inte till ro, dessutom så har det börjar springa/klia i benen vilket gör att jag inte kan ligga still. Jag var uppe 01 och gick runt i lägenheten och då var jag så trött att jag var yr.

Igår var en lugn och härlig dag från början. Jag gick upp 05.40, gjorde mig i ordning, gick ut med hunden och sen började jag jobba 07 och kompade så gick 12. Efter det så åker jag och solade, gick långrunda med Meeko.

Efter det så hade jag tid hos spira där jag har fått hjälp med min PTSD och ångest. Denna gången var det hos en kvinna som hade titeln kroppskännare. Detta vart intressant då detta handlar om att man ska inte tänka hur man känner utan man ska titta in i kroppen och känna hur den mår och vad den behöver. Vi gick igenom några avslappningsövningar och kom fram till att det är något jag verkligen behöver öva på!

Iallafall, när jag kom hem hade Meeko bitit ett nytt hål i väggen. (Han har redan bitit ett ganska stort i sovrummet)

Visade honom det och sa till han.

Sen var han lugn och jättehärligt men sen slog det slint i hans hjärna!

Han började hoppa, springa, bita på allt han vet om att inte får bita på!

Då hör det till att jag hade sovit 2 timmar den natten och ville bara sova samt att Lucas jobbade kväll så var hemma själv ed en överhypad valp som inte lyssnade.

Jag sätter ut han i köket då vet brukar hjälpa och sätter mig vid min dator och ska sätta i laddaren och vad tror ni har hänt!?

Han har bitit sönder den totalt. min dator laddades med ett USB-uttag och hela den var borda!

Jag bröt ihop totalt och log och grät på mattan i 20 min innan jag ringde först Lucas och sen mamma och hon lugnade mer mig.

Vi ska köpa spel där man gömmer godset så han får jobba med sin hjärna och trötta ut den, vi misstänker det är det som är problemet då vi går långa rundor och tröttar ut han kroppsligt men det tröttar inte ut han mentalt.

Likes

Comments

Den 10 maj var jag och min älskade pappa i Göteborg och kollade KISS!
Det var min julklapp till pappa och det var magiskt!
Jag har avgudat dem sen jag var liten då min pappa lyssnade på dem!
Gissa vem som grät som en liten flicka när de kom in?? 😉😉

Likes

Comments

okej....
Ska försöka ta tag i bloggen igen, men tyvärr så glömmer jag bort det!
Mitt liv rullar på och jag kämpar varje dag. Det suger men försöker ta var dag som den kommer.

Min farfar gick bort för 2 veckor sen efter en kamp med cancer i ett år.
Han gick fridfullt i sömnen med farmor vid sin sida. Det va skönt för honom för nu slutar han lida men det e jobbigt för oss som blir kvar och saknar honom! ❤

Jag har fått speciliserad hjälp med min PTSD och ångest. Har bara varit på att möte men det känns lovande!

Bjuder på en bildbomb istället!

Likes

Comments

​Välkommen tillbaka kan jag bara säga till min ångest!

Det har varit bra nu i ca 4 månader sen jag började med mina tabletter men sen för 2 veckor sen bara slog den till. Gick med ångest, som en stor klump i bröstet sen emot kvällen blev det värre och fick mina första panikattack på flera månader. Satt sen i 2 timmar och hyperventilerade och grät.

Tänkte först att det bara var ett bakslag och att nästa dag skulle bli bättre men icke. Mår värre och värre så förra veckan gick jag tillbaka till min psykolog. Han föreslog att jag skulle gå ner i tid till 75% och vara sjukskriven 25%, så väntar på att läkaren ska ringa tillbaka till mig så vi ska prata lite om det, för det är han som beslutar det.

Först tyckte jag det lät jobbigt att gå ner i tid och att man förlorade på det men nu när jag har tänkt på det hela helgen så känns det bra och jag tror det kommer hjälpa, Känner ju själv efter ca 6 timmar så blir jag trött och vresig med noll tålamod, det är inte bra när man jobbar inom förskolan.

Jag försöker fokusera

Likes

Comments

Fyllde 24 i fredags och hade hela släkten hemma! Vart en helt underbar dag!
Finns inget bättre att spendera tid med dem man älskar och att få känna sig älskad! ❤

Igår var vi i Göteborg för allsvenskan start!
Det va IFK Göteborg - MFF, de spelade inte speciellt bra men det blev 1-1 iallafall! 😊

MFF tifo i lördags. Det ser häftigt ut men kan säga att det va inte kul att stå under flaggan! All den röken kom ingenstans och man kan knappt andas! 😐

Likes

Comments

Massor har hänt!
Eller ja, iallafall en stor sak!

VI HAR SKAFFAT EN HUND! 😍

Han heter såklart Meeko och nu har vi haft han i 3 veckor! Vi skulle skaffa till sommaren men kenneln hade fått återbud på vår lilla skitunge då han skulle egentligen till Holland till en annan kennel, men de ångrade sig i sista minuten men det var ju bara bra för oss! 😉

Fick mejl på tisdagen ifrån kenneln om vi kunde så var han vår. Fixade allt på jobb på onsdagen, träffade han på söndagen och sen hämtade vi han på fredagen! Gick snabbt med allt!

Kunde inte be om en bättre hund! Även om han ibland driver oss till vansinne så är han vår älskling! 😍

Han är en shiba och är nu 3 månader!

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag! För oss, alltså jag och L betyder det endast att vi kan kolla på Bones hur länge vi orkar och inte behöva gå och lägga oss i tid.

Denna helgen kommer dock att bli lugn, skönt då vi har haft fullt upp de senaste helgerna. Imorron ska jag fixa naglarna, hämta ut våra årskort till MFF och sen är det träningsmatch med hela gänget klockan 16.00, sen på söndag så ska vi bara till L´s föräldrar och äta middag och det är ju på kvällen.

Dock har jag plågats av huvudvärk hela dagen som inte vill ge med sig! Jag började senare idag så jag åt ingen frukost så trodde att det berodde på det för jag drack massor samt tog 2 Ipren men ingen hjälpte men sen åt jag och på rasten hade två kollegor köpt kakor så där blev ju också massa gott. Nu har det värsta släppt och är mer en molande smärta, störigt men betydligt bättre sen innan.

Likes

Comments

Igår hände det en sak som jag aldrig trodde skulle hända inom flera år!


För att förstå detta så måste man veta att jag har växt upp med djur och min sambo har aldrig haft så mycket som en hamster. Så när vi flyttade ihop för över 2 år sen så har jag saknat det något oerhört och tror det har bidragit till att jag har haft problem med min psykiska ohälsa.

Men så började jag tänka på en kanin så jag försökte övertala Lucas som bara sa nej, då blev jag irriterad och sa hur det kändes för mig. I och med att han aldrig har haft djur så förstår han inte alls hur tomt det känns, känns som en tohet som bara växer.

Men så har vi pratat som hund hur länge som helst men så har han alltid sagt att han vill bara ha en stor hund och ingen liten och det får aldrig plats i den lägenheten vi har.

Men igår gick han med på att gå och göra ett allergitest för att se om han kan ha hund och visar det sig att han kan skaffa hund så ska vi skaffa en liten!

Blev sjukt glad och har börjat kolla in raser, har alltid älskar Pomeranian, så håller tummarna på en sån eller iallafall en blandras med pomeranian i sig.

Likes

Comments