​Universum levererar, ibland på de mest konstiga sätt. Men du får alltid det som du faktiskt vibrerar ut. 

Det du tänker på det får du mer av. 
Tänker du på att du är ensam... då levererar universum mer ensamhet. 
Tänker du att du har dåligt med pengar.... ja du får du knappast mer pengar. 

Problemet är ju att vi önskar saker när vi har en brist på något. "Jag önskar att jag hade den där bilen" - Kommer du att attrahera in någon bil med dom orden? Nepp, tvärt om kommer du att komma ett steg längre ifrån just den bilen. 

Saknad, brist på arbete, sällskap, partner, kärlek, semester osv .... Ju mer du tänker "Åå vad jag skulle vilja ha" då är det redan för sent! Du sänder ut dina vibrationer på brist, och universum ger dig mer av den varan. 

Vibrera rätt! 

Universum levererar det du tänker (vibrerar) och för att få leverans så behöver du tänka som att du redan har det du önskar. Är det en partner du vill ha, tänk dig då hur ni sitter redan nu och myser, pratar osv. Känn känslan. 

Minnen är perfekta! För tänker du på något som gör dig glad eller har samma känsla som den du vill åstadkomma i ditt liv, så tänk tillbaka på dina minnen. Hur var det när du och ditt ex träffades. Blixtarna som uppstod, en hand emot en den andres hand, pirret i magen. 

Även om det är minnen och ingen önskan framåt, så blir det automatiskt det som du sänder ut till universum. Du kommer att få allt det du känner inombords. 

Det är så simpelt men ändå så svårt att förstå attraktionslagen då det oftast är bristerna som gör att vi önskar, men vi kan inte känna brist, för då får vi mer av den! ;) 

Så för sjutton.... tänk minnen! Tänk på de känslor ni vill känna. Lev i dessa och det är det du kommer att få mer av i ditt liv <3 :) 


Allt lycka till dig och en trevlig kväll :* 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min fina mamma som har lärt mig allt jag kan inom attraktionslagen gjorde ett tydligt exempel på vad som händer när man höjer sin frekvens av vibrationer igår <3

Vi har båda varit lite låga ett tag och har inte fått de leveranser som vi velat få levererat in i vårt liv.
Så vi bestämde oss båda två i lördags att höja våra vibrationer med "glada tankar" :)

Det som jag skrev om igår, med minnen som gör att du vibrerar i samma energi som det du vill attrahera.

Och det funkade klockrent både för henne och mig!

Och så idag så skrev hon så här:

Attraktionslagen kontra gammelbilsförsäljning!

EWA J SUNDBERG·DEN 12 OKTOBER 2017

Ja, du som känner mig vet ju att jag är “troende”....på Attraktionslagen..eller LOA som vi också säger ibland (=Lagen Om Attraktion)

Sen ett par, tre veckor har jag varit lite låg och det finns anledning till situationen.Så, jag har inte känt igen mig själv riktigt. Vanligtvis är jag en j-kel på att hämta upp humöret men nix, icke den här gången.

Trodde jag! Så, för några dagar sedan antog jag en utmaning från en av mina fb-vänner. Utmaningen har som syfte att höja vibrationen genom att, under en vecka, helt ignorera allt som vibrerar lågt och ägna mig åt sköna tankar, minnen, människor, musik och annat som gör mig gladare.

Det där gjorde susen! Verkligen!

Delar en liten (nåja, ganska många textrader blev det ;) ) resumé och hoppas göra dig nyfiken på hur DU kan göra för att vibrera i det område där Universum (el Gud el vad du nu vill hänsyfta på) bara ääälskar att vräka in mysiga saker i ditt liv!

Ja, där satt den! I kväll sålde jag vår gamla trotjänare (stort reparationsbehov)!

Har haft den på blocket i över en vecka, inte en kotte som varit intresserad! (Inte så konstigt efts den behövde lagas, ombesiktigas, ställas på, skattas och försäkras!)

Jag begärde 3 700 för den, min man, vanligtvis en högvibrerande herre, var övertygad om att jag begärt överpris och gaggade om att jag skulle nog få max 2000 för den.

Så, jag beordrade honom att hålla inne med sina funderingar 📷;)

Han lydde.

Sen tre, fyra dagar har jag, allt mer, medvetet befunnit mig i det vi kan kalla Lalaland, med huvvet i sanden och har nått allt högre vibration, timme för timme.

Ja, så idag fick jag en presumtiv köpare, 2000 bjöd han. Just då anmälde en annan man sitt intresse, ville betala vad jag begärt och hämta bilen i dag, när han återvänt från utlandsresa.

Informerade nr 1 om läget varvid han, snabbt som tusan meddelade att han vill komma i daaaag! Och han betalar gääärna mina önskade 3700!

Nr 1, en härlig ung man från Kongo, skulle komma 21.44 till centralstationen och undrade om vi möjligen kunde hämta honom.

Han hade tagit tåget från STOCKHOLM! Jag menar, nog visste vi att bilen var intressant som reservdelsbil (finns knappt att få tag i numera, nämligen)...men åka hela vägen till Borås för att sen köra gammelbilen genom mörka natten..ända till Huvudstaden!!

Vi bjöd på fika, samtalade och tyckte mycket mycket om den här goa mannen! 📷<3

Så, jag kände att jag ville sänka priset och han blev alldeles rörd då jag meddelade att det räckte med bara 3000 kr.

Det kändes sååå rätt att vara generös i just den situationen och jag kände lyckan både av att ta emot och ge, samtidigt.

På endast ETT ENDA DYGN har jag nu manifesterat följande:
1. en extra lott i postkodlotteriet (känns som att den kan ge en storvinst!)
2. Besked om en oväntad utbetalning om drygt 800 kr som landar på kontot i morgon.
3. 50 kronor från en vän som lånat tidigare, en återbetalning alltså. Oväntad just nu!
4. 3000 kr för sålda bilen.
5. Glädjen att ha möjlighet att GE till den unge mannen.

Säger det igen: allt handlar om vår vibration OCH visst är det underbart att vi vet HUR vi kan höja upp!!?

Tacksam 📷<3


Vill du veta mer om hur du kan använda dig av attraktionslagen i ditt liv, och få tips och råd så är det som vanligt att bara skicka ett meddelande, och boken 8 nederlag och 9 triumfer - en guide i mental överlevnad - finns att tillgå som ett hjälpmedel att se hur attraktionslagen fungerar i ett vanligt liv, när man väl ser tillbaka på livet och inser. Klicka här för mer info 3

Lägger med en länk till mammas hemsida idag.
Hon håller utbildningar och kurser inom vedic art samt önskekurser som går på djupet i attraktionslagen :) <3

http://www.arteva.se/


Ha en fortsatt underbar dag och ÖNSKA det du vill få in i ditt liv <3

Det som du känner kommer du att få mer av in i ditt liv, både på gott och ont. Så se till att vibrera i rätt frekvens <3

:*

Likes

Comments

"FORTSÄTTNING IFRÅN FÖREGÅENDE INLÄGG"

Det som kom som en AHA upplevelse för mig var följande:
Attraktionslagen kan inte skilja på dåtid, nutid eller framtid, utan reagerar enbart på din vibration! Så att tänka på ett roligt minne gör att du sänder ut vibrationer av glädje, vilket gör att attraktionslagen levererar mer av sådant som gör dig glad!

SÅ! Vill du attrahera in mer pengar, hitta då känslan som du hade, eller minnet när du fick in den där goa slanten, skattepengar eller om di känt dig rik någon gång!
SÅ! Vill du attrahera in mer kärlek i ditt liv, hitta känslan som du har/hade när du och din partner blev kära, känslan när din hand snuddade vid hens hand första gången <3


Här kommer en övning för att lära dig att skapa de känslor som har samma vibration som din önskan.

För så här funkar det:
*Känner du dig ouppskattad på grund av olika omständigheter, så kan lagen om attraktion inte omge dig med människor som uppskattar dig. Det skulle trotsa lagen om attraktion

*Om du inte ser dig som värdefull och är övertygad om att ingen kan älska dig, så kan inte attraktionslagen leverera den typ av kärleksfull relation som du längtar efter. Det skulle trotsa lagen om attraktion

*Om du känner oro eller rädsla kring din ekonomiska situation, så kan du inte attrahera en lösning på situationen. Det skulle trotsa lagen om attraktion.

Exemplen visar att dina önskningar styrs av din vibration!

Du ska istället kan fokusera på känslor som: förväntan, glädje, förälskelse, passion, engagemang!
När du bestämmer dig för att bli mer medveten om dina känslor och väljer att styra fokus emot det som ger din mer positiva känslor, så kommer du att märka en hel del positiva förändringar i ditt liv.

ÖVNING:

Minnen: Att tänka på en situation eller händelse då du hade en känsla av det som du vill attrahera in i ditt liv är väldigt effektivt. Vill du tex känna dig förälskad, så tänk tillbaka till den tiden då du var förälskad sist. Hur det kändes och pirrade.

Fantisera: Har du mål som skulle göra dig väldigt lycklig, så fantisera att du redan är där.

Musik: Musik påverkar oss väldigt mycket och skapar känslor hos oss. Lyssna på musik som får igång den känslan du önskar skapa. Film och böcker fungerar också bra.

Tanken: Eftersom tanken skapar dina känslor så är det där allt börjar. Vill du känna glädje, tänk glada tankar osv

Du är värd det: Det är väldigt viktigt att du känner att du är värd det du önskar. Om du inte tror att du förtjänar något så är det den känslan du sänder ut till universum.

Må-bra-saker: Vardagliga saker som du gör som kan förbättra ditt humör. promenad, träna, klappa katten, prata med fåglarna.

Sov: Om du testat allt och inte lyckats förbättra ditt humör så är sömn det enda som hjälper. Ta en tupplur så kommer allt att kännas bättre när du vaknar.

Humor: Bestäm dig för att skratta en timme om dagen genom att ex titta på roliga filmklipp på nätet, eller något annat som gör att du viker dig av skratt.

Som sagt var: Attraktionslagen kan inte skilja på dåtid, nutid eller framtid, utan reagerar enbart på din vibration!

Så vibrera i den frekvens du vill attrahera! 

Ha en underbar dag och hoppas att ni trivs med bloggen? 

Vill ni få kontakt med mig eller köpa boken så finns jag här :)

<3 <3 

Likes

Comments

Jag fick en "AHA-upplevelse" igår.
Jag har levt och lärt om attraktionslagen länge men man blir aldrig färdiglärd i något ämne. Det finns alltid nytt att lära sig, någon vinkel som du inte tänkt på innan.

Jag tog en till utbildning inom LOA (lagen om attraktion) för två veckor sedan, för att få lite ny input i vad andra gör och hur dom tänker, på grund av att mina beställningar har stannat av ett tag, då jag varit lite nere och haft mycket i mina tankar.
Och redan första dagen blev jag lite peppad då vi skulle göra en 7-dagars beställning av universum.
Snabba pix och lätt att urskilja vad jag gör rätt och vad jag gör fel.

Nu, dag 9 kom fick jag en insikt som jag inte fått till mig innan.

Vi har alla känslor, både negativa och positiva. Känslorna är viktiga budbärare och hjälper oss i vårt avsiktliga skapande. Och nu när våra känslor har ett viktigt budskap, så blir det tydligt att alla känslor är lika värdefulla för oss. Ingen är dålig. Ingen av dom måste motas bort. De låter oss veta om vi fokuserar mer vad vi vill ELLER om vi fokuserad på vad vi inte önskar.

Dåligt humör är bara dåligt humör och kommer att passera. Du behöver inte ta tag i känslan för att se vad som händer. Du behöver inte gräva djupt, utan bara göra något som får dig på bättre humör.

Attraktionslagen är så enkel för allt du behöver göra är att MÅ BRA!

När du är glad och lycklig, här och nu, så kommer dina önskningar till dig. Det är verkligen så enkelt.

Attraktionslagen kan inte höra eller se dina tankar och ord. Attraktionslagen svarar endast på din vibration som främst kommer ifrån dina känslor. När du är glad och lycklig så är du i linje med dina önskningar som till exempel kan vara pengar, ett större hus, en ny bil, en ny partner, bättre hälsa, ett jobb osv.

Det finns dock ingen anledning att tänka på dina önskemål om och om igen.

När du väl beslutat dig för vad du vill ha, så är det ditt arbete att skapa en vibration som är i linje med din önskan.

Lyssna alltid på dina känslor, för varje känsla är ett svar på något du gör, iakttar eller tänker.

När du känner positiva känslor så är det ett tecken på att du ger din uppmärksamhet till det om är i linje med dina önskningar. 

När du känner negativa känslor så är det ett tecken på att det som du ger din uppmärksamhet, just nu, inte är i linje med de saker som du önskat dig.

Genom att följa dina känslor på det här sättet så kommer livet att bli väldigt mycket enklare och det kommer inte kännas som en kamp.

Om du börjar göra saker som gör dig glad och lycklig så kommer ditt liv att vara ett liv fyllt av lycka och överflöd, INGA UNDANTAG!

Varje gång du mår bra inombords så vibrerar du ren, positiv energi som kommer att locka till dig sådant som du anser vara bra. Det är fullt möjligt att manifestera din väg ut ur dåliga erfarenheter genom att helt enkelt MÅ BRA.

Fokusera på vad du är glad över här och nu. När du mår bra och är glad så blir du en stark magnet för att attrahera din önskan.

Jag skriver ett till inlägg med lite övningar som gör att du kan höja din vibration :)


Ha en fortsatt trevlig dag och lycka till med era önskningar :D

Vill du ha mer tips från verkliga livet finns i min bok 8 nederlag och 9 triumfer - en guide i mental överlevnad -

Eller släng iväg ett meddelande för mer guidning :)

Som man tänker så blir det!

<3 <3 <3


Likes

Comments

Jag har varit lite låg i några veckor av olika anledningar. Och i o m att allt är energier så gör det att du attraherar in det som du sänder ut.
Är du låg, blir du mer låg, fram tills du vänder det!
För mig så vände det i Lördags!
Jag fick en AHA upplevelse när jag ÄNTLIGEN förstod vad universum och livet ville lära mig!
Och så fort jag fattade det så vände min sinnesstämning, och vips så fick jag ÄNTLIGEN igång mina leveranser!

Jag har sett att mina beställningar är levererade, dom står precis utanför tröskeln, men jag har inte nått dit! Något har gjort att universum inte knackat på dörren, och det var just sinnesstämningen!
Inom loppet av tre timmar så fick jag otroligt goda nyheter ( som jag hade beställt), jag fick ett jobberbjudande som kommer att bli ett drömjobb ( som jag har beställt), jag fick in 700kr av helt random folk på kontot ( lite mindre än vad jag beställt men alltid en början).

Och att få sina leveranser stärker sinnesstämningen ännu mer!

Det finns massa tips och knep för hur man ändrar sin frekvens och nivå, och ni är välkomna att höra av er om ni undrar :)

Jag kommer att slänga upp lite senare under veckan, för NU KÖR VI! 🙏

Tack tack tack universum för att det äntligen har vänt!!!

OCH, beställningarna kommer oftast inte alls så som du tänkt, utan från helt oväntat håll 💕

Trevlig kväll folket 😗

Likes

Comments

Kära bloggläsare!

Jag ber om ursäkt för att jag inte varit här på nån vecka, men haft fullt upp med livet :)

Jag har dock spännande saker att berätta!

Lagen om attraktion... Som man tänker så blir det...

Jag pratade igår med min blivande kvinna om en sak som hände för ca tre år sedan, eventuellt lite längre sedan. Då min dåvarande fru frågade mig om jag verkligen var nöjd med detta liv som vi hade tillsammans, eller om jag önskade mig något annat egentligen. Hon målade upp en bild för mig och jag kände då att jag hade hellre haft och levt ett annat liv än det jag levde då. Mycket slit och arbete, och jag kom ingenstans. Men när jag pratade om detta igår så sa min blivande att för tre år sedan så fick hon nog av sitt liv, och kände nånstans där inne att det var dags för en förändring. Och nu, 3 år senare möts våra vägar, och vi två har precis samma mål och framtidsplaner.

Så det betyder alltså att för över tre år sedan så började jag drömma om någon annat, universum snappade upp det, och började förbereda allt så att saker och ting skulle falla på plats tre år senare. HELT OTROLIGT! <3

Jag är så sjukt tacksam för detta!

Jag har en vän som jag har guidat ett tag då han har behövt få in en annan syn på sin tillvaro. Jag frågade honom för två månader sedan om vilket hans drömscenario skulle vara. Det bestod av att bla kunnat välja fritt mellan 4 st kvinnor som han nämnde vid namn, 4 kvinnor som han åtrår väldigt mycket, och har gjort detta i många år, men av olika omständigheter så har detta varit en omöjlighet att vara mer än vän med dessa kvinnor. Nu, igår, ÄR HAN DÄR!! Jag är inte chockad eller förundrad då jag VET att lagen om attraktion fungerar, men han blev förbluffad när jag igår nämnde för honom att "Ja, vad trodde du?, du önskade ju dig detta". Och JA, han har fått sin önskan uppfylld!

Fascinerade kan man tycka, simpel logik för mig!

Tänker du på en sak ska hända, eller att du vill något tillräckligt mycket, så KOMMER DET ATT HÄNDA!

Så var noga med dina tankar!

OCH, Mirakel inte bara KAN ske, utan det SKER hela tiden framför oss ;) Bara öppna dina ögon!

Ingen önskan är för stor eller liten! MEN du måste tro att det är möjligt, då händer det! :)

Good luck!

<3 <3 <3

Likes

Comments

Jag har i närmare 10 års tid haft en dröm, en vision. Utan att tänka på att jag har "beställt" detta av universum, så ser jag det klart nu!
Min dröm var att skapa passiva inkomster för att få flytta till varmare land eller länder. Bo och leva gott tillsammans med min partner, och leva livet, och samtidigt arbeta med det som jag brinner för.
Jag trodde att jag hade allt klappat och klart, men universum hade något helt annat i beredskap för mig!
Synkroniseringen skedde för ett år sedan! Nu i efterhand ser jag att det var FEL sort företag som jag drev, det var FEL partner att flytta med, för vi ville inte åt samma håll och hade kommit olika långt i livet. Det behövdes något annat, och det var just detta som universum gav mig för ett år sedan!
Nu har jag hittat "hem". Jag vet att jag inte skulle kunnat få de passiva inkomsterna och det fria liv jag ville få, genom mitt gamla liv. Nu håller jag på att bygga upp dessa inkomster som kommer att göra att jag KAN flytta utomlands inom några år! Jag har även hittat den partner som var menad för mig på min resa i livet! Hon vill samma saker som mig och har kommit långt i sina tankar.
Men återigen, synkroniseringen håller på, men är inte klar riktigt än!

Det som jag har upptäckt med lagen om attraktion är:
1:Gör din beställning
2:Gör en tidsplan för universum
3:Lev i din beställda verklighet
4:Var med människor som uppmuntrar dig och som lever med dig i dina önskningar
5:Följ din första spontana känsla I ALLT! Magkänslan och intuition är så som universum kommunicerar med oss på mottagarnivå.
6:Släpp taget
7:Ha tålamod

Jag ska gå in mer djupgående på det som jag skrivit ovan:

1:Gör din beställning:
Hur gör man en beställning? Jo du tänker dig in i något som du verkligen vill få in i ditt liv.
Exempel:
(MYCKET FÖRENKLAT)
Jag vill leva ett liv där jag slipper tänka på ekonomin. Där jag alltid har pengar och jag kan göra vad jag vill. Jag har all tid i världen till att disponera precis som jag vill. Jag vill bo på varmare breddgrader tillsammans med en partner som kompletterar mig PERFEKT på alla plan! Jag vill leva detta liv inom 5 år. Detta har jag önskat av universum!

2:Gör en tidsplan:
Universum är obegränsat och tid existerar inte! Det gör att vill du ha en leverans inom en viss tid så får du sätta en realistisk tidsplan för universum att kunna leverera! Ju större din önskan är, desto längre tid kanske det behövs för att få allt till att klaffa. Jag har många små delmål, men mitt största mål har slutdatum om 5 år.

3:Lev i din beställda verklighet:
Hur "lever" jag i min känsla?
Exempel:
Jag har letat fram bilder på hur jag vill att mitt hus ska se ut där ute vid havet inom 5 år. Jag har en klar bild på hur samtliga rum ser ut. Sovrummet har en toalett och dusch i genomskinligt glas exempelvis. Jag vet hur sängen ska se ut. Jag har bilder på allt! Jag tittar på bilderna jätteofta. Jag har dom som bakgrund på telefonen, datorn etc. Jag brukar gå på kvällarna ibland och bara leva mig in i min "verklighet". Jag njuter i mitt sinne och kropp när jag känner den varma brisen ifrån havet, och blickar ut över havet när solnedgången slår in. Jag känner min partners hand emot min, och hennes korta arm trycks nära emot min. Jag känner hur hon njuter av det hon ser, och jag känner hennes kärlek. Jag känner doften av middagen som håller på att bli serverad bakom oss, vid terassen vid poolen. Överflödet av pengar och TID är kännbart.
Förstår du? Detta är att ständigt LEVA I KÄNSLAN! Jag gör detta många gånger per vecka. Och ibland tillbringar jag en hel dag bara för att visualisera.

4:Umgås med rätt människor
Är du tillsammans med människor som du inte kan förmedla dina drömma till, så kommer du inte att lyckas! Du behöver stöd och support och människor som tror på dig! Det räcker att du har en, två eller tre vänner som du kan prata av dig med, gällande dina önskningar. Att dom förstår dig och kanske ställer frågor om hur du tänker att det ska se ut, hur du tänker komma dit osv.
Umgås du med människor som säger "klipp dig och skaffa dig ett jobb" och totalt ratar ner dina visioner, pga att dom själva är så begränsade, så kommer du att dras ner tillsammans med dom. Du kommer att känna att "ja, det är kanske bara en dum dröm". Jag har lagt ifrån mig mängder med människor ifrån mitt liv, pga att jag ser och känner deras misstro på min kapacitet. Dom lyssnar men jag ser att dom små ler och tänker "du är helt dum i huvudet".
VAR med människor som stödjer dig i dina "galenskaper" och som peppar dig! "Du kommer lätt att lyckas" <3

5:Följ dina känslor
Hur kommunicerar universum med dig? Tänker du att du kan sitta hemma och vänta på att saker magiskt blir dig serverade? Du tänker du FEL! Efter du gjort din beställning så måste du naturligtvis aktivt arbeta emot dina mål och önskningar! Vill jag bygga en passiv inkomst så måste jag naturligtvis skapa den! Vill du byta partner så måste du ju jobba för att lämna eller bli lämnad och hitta en ny. Vill du ha ett nytt jobb så måste du ju söka efter ett nytt.
MEN, Genom att du följer dina intuitiva känslor som du får, så kommer du att föras ett steg närmare ditt mål! Detta tar lång tid att bygga upp, i alla fall som man ^^, för kvinnor verkar ha kvinnlig intuition som är sjukt utvecklad! FÖLJ DINA KÄNSLOR! Hur galet det än kan tänkas vara! Får du en känsla av att IDAG säger min känsla att jag ska säga upp mig ifrån jobbet, då är det JUST DEN DAGEN som du ska göra det! VARFÖR? Det kommer du att kunna se i efterhand. Universum guidar dig! Följ dina känslor och du kommer att nå dina mål snabbt och inom tidsramen!
Det kan ju vara så att personen som universum har ordnat till dig för att hen kommer att ge dig ett erbjudande, att den personen kommer in i ditt liv i morgon! Och det enda sättet för dig att träffa denna är att följa din känsla du fick om att säga upp dig IDAG! Följer du inte din känsla så måste universum hitta nya vägar och det dröjer kanske flera veckor tills nästa tillfälle!

6:Släpp taget
Mycket lättare sagt än gjort!
Lika det vid att du har beställ något ifrån ett postorderföretag. Du har fyllt i alla uppgifter och skickat iväg beställningen. Lagret börjar packa dina varor och lägger på SJ-pallar. Beställningen kommer att skickas till dig i morgon. och allt är klart. Då kommer du på kvällen på att du ska beställa fler saker från samma bolag. Pallen står kvar på lagret, och dom stoppar den ifrån att skickas med lastbilen den dagen för att det skulle kompletteras med mer saker. Sakerna du har extrabeställt var slut på lagret så det blir en veckas leveranstid på hela pallen. När pallen är på väg till dig så kommer du på att du har skrivit fel adress ( eller nåt annat klabb), och lastbilen med dina varor måste vända åter till lagret.
Hänger du med? Din beställning måste vara färdig och du måste veta VAD du vill ha, och SEN göra din beställning. Visst du kan alltid "lägga till" saker som inte påverkar slutresultatet kanske, eller saker som inte har med just DEN beställningen att göra, men var noga med att "du verkligen vill ha är det som du önskar".
När du har beställt ifrån postorder företaget så förväntar du dig att du ska få leverans inom den utsatta leveranstiden! Samma sak med din beställning till universum!
*Gör din beställning och sätt en tidsram
*Visualisera och lev i den
*Släpp taget på HUR universum kommer att leverera!
*Följ dina intuitiva känslor du får! Dom kommer att guida dig rätt emot ditt mål!

7:Ha tålamod
Som sagt var så ju större och invecklad beställning du har desto längre tid tar det för universum att synka med allt runt omkring.
Som i mitt fall så är det massa olika saker som måste falla på plats. Och det TAR tid naturligtvis.
Låt säga att du vill ha en större förändring på hemmaplan. Du kanske vill att saker ska hända och att situationen ska se annorlunda ut men man, barn, arbete, familjer osv. Du gör din önskan. Du lever i den. Du arbetar för att det skall hända. Du släpper taget om HUR det skall ske, utan du bara följer din magkänsla i allt oavsett hur galet det än kan tänkas vara.
Universum kommer under tiden att synka massa saker som behövs göras för att din önskan skall bli levererad.
Kanske nytt arbete, ny bostad, skolgång eller dagis för barnen, inkomst, nya möjligheter ska uppenbaras sig, nya personer måste komma in i ditt liv, nya vänner, nya erfarenheter osv osv.

För att DU ska kunna få det du vill så måste kanske ANDRA i din omgivning göra förändringar. Och dessa förändringar kanske bara kan ske genom förluster eller något annat som händer, som gör att detta öppnar upp dina nya möjligheter.

Så HA tålamod och SLÄPP taget om HUR universum levererar!

Men det viktigaste av allt!

När du har gjort din beställning, du lever i den, du arbetar för den och du släpper taget, det är DÅ som universum kan börja guida dig i rätt riktning! Och detta sker GENOM DIN MAGKÄNSLA och genom din intuition!
Du måste lära dig att LYSSNA fullt ut på dina känslor och du måste VÅGA FÖLJA din känsla, HUR GALET DET ÄN KAN VARA!

DÅ SKER DET :) <3


Ja det blev ett fett långt inlägg, men förklaring måste ju ske för lagen om attraktion :)

Ha en trevlig dag

För mer info om mig:
http://alexjohansson.hemsida24.se/ 


<3 <3 

Likes

Comments

Ack så sant!
Lagen om attraktion fungerar så att det som du tänker, inte bara en gång eller någon gång då och då, blir den verklighet som du upplever.

Vår hjärna skapar nya verkligheter när vi tillåter den att göra det!
I skolan får vi lära oss att bli duktiga medmänniskor, och att det sättet att leva sitt liv är att följa normerna för vad alla andra gör. Fast inkomst genom ett stabilt fabriks eller kontorsarbete, 4-5 veckor semester på ett år, där familjen gärna tar lån för att kunna följa normen att åka på semester till Thailand, och sedan betala av på lånet under året. Barnen går i fotbollsskola eller annan idrott, och föräldrarna uppmanar barnen att inte sitta så mycket vid datorn.

Stämmer denna bild av hur de flesta lever? :D

Det som vi föräldrar gör är att forma våra barn till att leva det livet som vi har levt. Det ÄR SÅ livet ser ut i våra hjärnor Har vi fått kämpa oss igenom livet, pengar har ständigt varit en kamp för våra föräldrar osv, då är det som vi lär våra barn likaså, medvetet eller för det mesta omedvetet!


Vet du, datorspels tillverkarna tjänar miljarder och åter miljarder på dessa datorspel! Och ser man på livet, utan de begränsningar som du själv har, och låter ungdomarna och barnen, och även vuxna för den delen, få spela sina tv spel, så kanske dom till och med kommer att kunna försörja dig när du blir äldre, bara genom att sitta framför dator och "spela spel".
(För informationens skull så googlade jag på Top 10 i Sverige på de som tjänat mest pengar på E-sporten 2017. Ludwig Wåhlberg har dragit in den ringa summan av 1.184.448 DOLLAR detta året genom att spela spel. https://www.breakit.se/artikel/7330/lista-svenskarna-som-vunnit-mest-pengar-inom-e-sport )

Det som jag vill komma till är att dessa människor som sitter dag ut och dag in och spelar sina spel, dom LEVER i en verklighet som dom själva har skapat! Och om dom hade fått mer support och stöd hemifrån så skulle kanske många fler tjäna grova pengar på detta.
Min gamla vän har i säkert 10 år haft en dröm, en vision, om att skapa ett stort LAN för att han tror på idén. Hans fru har supportat honom i sin dröm, men inte många andra. Dom har tyckt att "klipp dig, raka dig och skaffa dig ett jobb". Det slog mig nu bara när jag började skriva om ämnet att min vän har VISUALISERAT sin dröm i 10 års tid, och vet ni, just NU är han land och rike runt och arbetar för fullt med sin dröm, som inom ett år kommer att bli verklighet!

Jim Carrey, Will Smith, Oprah Winfrey, Jay Z, Kanye West, Arnold Schwarzenegger! Dessa och så ofantligt många fler har, genom att visualisera en annan verklighet, lyckats skapa sig ofantliga rikedomar, genom tankens kraft!

Jag ska göra en utförlig beskrivning på hur JAG visualiserar och gör mina beställningar, och sedan hur man gör för att ta emot sin leverans. För DET är inte det lättaste. Universum levererar oftast inte alls så som vi hade förväntat oss, men i efterhand ser vi att det som skedde var ett steg framåt emot din beställning!

För lite pepp gå in o kika på sidan http://www.applythelawofattraction.com/celebrities-law-attraction/
Där förklarar en del av de mest kända personerna i denna del av världen, HUR dom gör för att följa lagen om attraktion :) <3

För mer djupgående vägledning i ämnet finns jag tillgänglig :)

Och även den bok jag har skrivit tar upp ämnet genom alla olika tidsepoker i mitt eget liv!

Hoppas du får en toppendag :D

"Så som du tänker så blir det"

<3 <3

För mer info om vem jag är har jag nyligen gjort en hemsida :)

Välkommen in :*

http://alexjohansson.hemsida24.se/

Likes

Comments

Om du inte vet vart du skall så kommer du att hamna nånstans där du inte vill vara!

GARANTERAT! :D

Vi som människor är i grund och botten rädda för att tappa kontrollen. Rädda att förlora saker och ting! Vi har autonoma rädslor som kickar in och "styr" oss.

Så du styrs, nästan alltid, helt och hållet av dina rädslor, istället för dina önskningar och vad ditt hjärta vill!

Och DET är intressant!

Du tänker kanske att du inte har några rädslor..... men detta är inte sant! Det enda sättet att komma till bukt med detta och få upp det till ytan är att BLI MEDVETEN!

Jag har deltagit i en bra utbildning gällande Lagen om attraktion, och där kom det fram en sjukt bra övning för att förstå HUR du kan arbeta för att lära dig att bli medveten om dina rädslor.

Att hitta tankebanor och känslor, där du verkligen är beredd att förlora allt du har, det utmanar dig själv!

Så ställ dig frågorna:

Är du beredd att förlora ditt hem? Dom du håller av allra mest? Alla de saker som du har byggt upp? Av någon anledning förlora ditt barn?

Dessa och många andra tankar ÄR SVÅRA ATT MÖTA!

För de rädslorna sitter så otroligt djupt i oss!

Hur många av er har en relation?? En relation till någon? Har ni den relationen som ni önskar? Ägna då VARJE dag att vara beredd att släppa taget om just denna relation!

Att TRÄNA på att varje dag förlora ALLT du har förutom dig själv, ÄVEN om du aldrig kommer att behöva uppleva den dagen, det kommer att göra att du förstår och kan tyda och få upp dina rädslor till ett medvetande!

Och det är just det allt handlar om!

BLI MEDVETEN! För då VET DU om du gör dina val baserat på en rädsla eller din önskan!

Genom att göra dina beslut och gå dina vägar genom att du baserat dina val på rätt grunder, DÅ kommer du att ha det mycket lättare att kunna nå dit du vill :)


Så iväg o öva med er ;)

<3 <3

Likes

Comments

Jag sattes i en udda sits för ett år sedan lite drygt, då jag förlorade allt jag hade över en natt! Jag har i tidigare inlägg skrivit "så som du tänker, så blir det", och det var just detta som hände. Jag trodde jag skulle bli blåst, och det blev jag likväl! Så den verklighet som jag nu lever i är den jag faktiskt själv skapat genom mina rädslor och tankar!

När man väl inser en sådan sak, att du själv skapat din verklighet och ditt liv så som det ser ut idag, då är det även lätt att ändra på det! MEN det första du måste inse ÄR att DINA TANKAR STYR!

Och den flesta av oss människor har inga mål!

Vad är ditt mål om 5 år? Vart vill du, vart skulle du vilja bo, osv. De flesta av oss har DRÖMMAR, men inga mål!

Men om du skulle våga att släppa alla rädslor och sätta upp mål istället för drömmar, tror du inte att du hade lyckats då?

Den STÖRSTA rädslan vi människor har är att släppa vår trygghet! Tryggheten består först och främst av INKOMST!

Har du inget jobb, hur ska du överleva?

Sen kommer BOENDE, FAMILJ, BARN och alla andra rädslor du kan tänkas ha inom dig! Rädslor, eller begränsningar pga uppväxt, bakgrund, erfarenheter, familj osv... allt som präglat oss från dess att vi föddes, fram tills att vi får en medvetenhet!

Och så fort du blir uppmärksam på att du faktiskt HAR rädslor, då kan du lätt övervinna dom, genom att våga trotsa rädslorna. Och för varje gång du går emot din egen rädsla, så skjuts den lite bakåt o systemet, och du lärde din hjärna att det inte var något att vara rädd för.

Dina rädslor sätter dina begränsningar för dina mål, och därför får det bli kallade drömmar istället!

Men testa att vänd på det!

Sätt upp mål!

Mitt mål är orimligt för de flesta och därför tar bi inte det som ett exempel! Men exempelvis så kanske du skulle vilja ha en förändring. Flytta utomlands och köpa en lyxkåk i Thailand. DET tar vi som ett exempel!

För att nå dit behöver universum få reda på ett slutdatum. Så sätt ett datum eller år då du vill nå till ditt mål! Sen skulle det ju krävas rätt mycket på vägen för att nå till ditt drömliv i Thailand! Sluta på jobbet, skaffa annan inkomst, säga hej då till vänner och familj, lära dig nya kulturer, och säkert sjukt mycket mer! Och det är MÅNGA rädslor som skall går igenom och bytas ut ifrån att vara en rädsla till att bli en tillgång! Så den dagen som universum skulle ge dig en spark i rätt riktning genom att din nuvarande arbetsgivare kommer o säger att du är avskedad, skulle du få panik och genast börja söka efter ett nytt jobb, eller skulle du förstå att just detta var första steget på din resa emot ditt nya liv i Thailand :) <3

Jag har skrivit en bok om mitt liv, en biografi vid namn 8 nederlag och 9 triumfer - en guide i mental överlevnad -

I den berättar jag om mitt liv från start och fram till nu. Mycket motgångar och fall som jag har gått igenom, och som har format mig till den jag är idag. Med mina insikter om vad som gick snett, hur jag tänkte för att komma ur det negativa, och hur man gör för att förlita sig på att de mål man har blir uppfyllda i precis rätt tidpunkt utav universum :)

Det är en bra bok att läsa för att förstå vidden i "så som du tänker, så blir det" :)

Kan gott rekommenderas till dig som är nyfiken i ämnet och vill samtidigt få läsa en spännande historia :)

PM om du vill få reda på mer, eller kolla länken ifall du har FB: https://www.facebook.com/8nederlag9triumfer/​

ÖNSKA PÅ och SÄTT DINA MÅL HÖGT!

För varför bara sikta emot trädtopparna när du faktiskt, med tankens kraft och genom att släppa dina rädslor, kan nå till universums slut <3


Ha en underbart fortsatt fin Lördag :* 

Likes

Comments