Jag har sedan ett tag slutat bry mig fullständigt om vad folk tycker och tänker om mig!

Jag VET och är fullständigt medveten om att mina beställningar är högtflygande, och jag ser just nu livet som ett experiment! Jag ska se om jag kan nå mina mål inom fem år genom att följa min magkänsla! Och jag får säga att hittills så funkar det fantastiskt!

Jag är så jääääääkla nära mitt minsta mål. <3

Mitt andra mål börjar jag förstå HUR det ska kunna gå till <3

Mitt tredje mål är inom räckhåll, jag måste bara öva på något som heter TÅLAMOD! (Usch... hatar att vänta) <3

Mitt fjärde mål är under utveckling och kommer att kunna nås med lätthet tidigare än 5 år

Och det främsta målet är något som är det experimentella.... för det är rätt orealistiskt i många människors ögon. Men jag är övertygad om att även det kommer att kunna nås!


Det har har gjort är att göra mig av med människor som inte kan peppa mig i mina drömmar och mål!

För tillför dom inte bra energier så kan jag inte förstå varför jag skall ha dom i närheten?

Jag har tagit bort allt som jag inte vill se på Facebook t e x. O fyllt instagram med pepp sidor som visar människor som lyckats med sina önskningar! För tro mig! Jag är ICKE ENSAM! Och när man väl fattar att de tankar vi sänder ut är det som vi får tillbaka.... ja, hur svår är det då!

Livet har gett mig en dask i baken och vill att jag utforskar möjligheterna som finns tillgängliga för oss alla. Och att faktiskt kunna så småningom VISA UPP ETT RESULTAT! <3

Det kommer att bli MAGISKT! <3 :D

Livet är en sjukt spännande resa!

Sätt upp dina mål! 1 år, 3 år, 5 år. Vart SKALL du? VAD vill du göra? HUR skulle ditt perfekta drömliv se ut?

Visualisera och dröm!

Dina tankar kommer att attrahera det du önskar, och din magkänsla kommer att styra dig i rätt riktning hela tiden!

<3 <3 <3


Uppdatering dagens lista @derullandelivet !

Hade fan inte tid igår att blogga, så jag tar två dagar i ett svep idag!

Fredag:

Skriv 5 saker om dig själv:

*Positiv

*Fylld med kärlek

*Går min egen väg

*Går in 100% i det jag tror på

*En jävla arbetsmyra när jag brinner för nåt


Lördag:

Vad är mitt drömjobb:

Vadå jobba! Multimiljadär inom 5 år är målet! Kör hårt ^^


GO FOR YOUR DREAMS!

Trevlig kväll :*

@Fiddeli @FriidaazzDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi är människor!

Människor drivs av längtan, känslor, lustar, viljor, hunger och så vidare.... Och vi är ju inte mer än människor!

Och klart man tvivlar ibland, och det är HELT OKEJ!

Klart man får tvivla! Alla de stora filosoferna, upptäcktsresande, forskare, uppfinnare osv, ALLA tvivlade på sin uppgift! Till och med guds son (om man nu är kristen) tvivlade på sin egen uppgift! Han sa: Fader, varför har du övergivit mig, när han hängde där på korset.

Så ibland kommer tankarna "hur ska detta gå till", "hur ska jag lyckas", "det här kommer ALDRIG att gå" ...... Men oftast visar det sig i slutändan att det faktiskt gick!

Thomas Edison, som skapade glödlampan, han gjorde 2000 försök innan han lyckades! Och inte en tanke på att ge upp! Det SKA gå! Och det gick! Han hittade också 1999 sätt att INTE göra en glödlampa på ;)

Innebörden: Vill du något tillräckligt mycket så är det bara till att köra på! Och "går" det inte på det sätt du vill, då får du göra som Edison, att byta taktik. Eller bara göra en justering i ditt upplägg eller tänk.

Tankens kraft ÄR stor! Och tänker vi negativ så kommer fler negativa tankar att födas runt omkring oss.

Likadant som positiva tankar smittar av sig!


Så VILL du nånstans då får du tänka dig in i din framtid, den verklighet som du vill till, STENHÅRT. För ibland känns det hopplöst! Men tänk då på att både Edison och Jesus tvivlade.... Och det är HELT ok, bara du inte fastnar i dessa negativa tankar!

Ta dig ur dom snabbt! Hitta ny motivation, kraft och styrka för att kunna fortsätta din uppgift eller dröm!

Ta promenader för att stilla sinnet eller gör något som gör att du får tillbaka kraften.

Och när du väl fått upp kraften igen, SÄTT IGÅNG OCH ÖNSKA! Och ARBETA för att ditt mål ska bli verklighet!!!

Funkar inte de första 10 sakerna, då kanske det elfte försöket är det som skall till? Eller som i Edisons fall, det 2000:e försöket!

Men DET GÅR!!!!!

ALLT går om du bara vill!

Så som man tänker så blir det <3Sen ville @derullandelivet att jag skulle vara med på "veckans lista" ;)

Torsdag: Namnge något du inte kan leva utan!

Jag kan icke leva utan min TELEFON!!!!! Vafan, Facebook, insta, SNAP!!!! Banken.... LIVET är ju i telen ;) Så mitt svar denna dag är Telen! :*

@Fiddeli @Friidaazz


Keep it rolling people!


:D

Likes

Comments

Jag har en dröm! <3

Jag har önskat det som jag vill ha av universum!

Jag har satt en realistisk tidsram för min önskan. (För det är så att kan du inte TRO på att det ÄR möjligt så får du sätta en önskan/beställning/mål, som du faktiskt kan tro själv)

Jag har beställt 5 saker av universum! och det ska bli levererat inom 5 år! För det är en realistisk tidsaspekt för mig.

Vad du beställer och vilken tidsram du väljer att sätta som deadline för universum är helt upp till dig!

Och så länge som du kan TRO på att din önskan är möjlig, så kan du även LEVA i den! Men att önska sig saker som du jälv känner är helt orimligt är nog inte melodin att gå.

Ett exempel:

Låt säga att vi (alla tillsammans :D haha) önskar oss en bil..... låt säga en Audi R8, värstingmodellen! (OM DU TROR ATT DET ÄR MÖJLIGT, annars önska dig det du tror är möjligt, en Skoda från -89 eller nåt ;) Det är DIN egen fantasi som sätter gränserna)

När vi nu önskat så ta en stund att sitta ner i bara tystnad. Hitta en avskild plats, där du kan sitta i fred. Låt dina tankar flyga iväg till din önskan! Känn hur det känns att sätta sig i bilen. Hur lädret luktar, hur det luktar "ny bil". Du trycker på knappen som drar igång Bang & olufsen steriopaket. Du trycker på startknappen och hör hur motorn drar igång. Hur känns det? Känn vibrationerna i bilen, känn hur du kramar sportratten. Vad har inredningen för färg? är rutorna tonade, hur ser din bil ut när du kliver ut och tittar på den? Färg, fälgar, framsida, baksida. Vart har du den parkerad? Hur ser ditt garage ut? Känn hur vinden tar tag i ditt hår när du rullat ner rutorna och drar iväg på motorvägen med den vrålande 5,2 liters V-10:an på 500 hästar.

När du verkligen kan KÄNNA hur det känns, DÅ har du rätt känsla!

Och när du väl känt in det en gång, då är det lätt att komma tillbaka till känslan! Känn känslan så ofta du bara kan!

Och ju oftare och mer du känner, desto snabbare går även leveransen ifrån universum!


Personligen så har jag skapat egna affirmationer som gör att när jag säger min affirmation (många gånger om dagen) så har min hjärna en medvetenhet om att mina ord är kopplade till min beställning!

I mitt fall säger jag bla: "Obeskrivligt mycket pengar och framgångar flödar in i mitt liv på ett perfekt sätt". Och efter det att jag kommit in känslan av mina ord, då säger jag "tack".


Önska det du vill få in i ditt liv!

Lev i känslan!

Följ din magkänsla, då det är så som du kommer att flytta dig närmare ditt mål! (Du kommer att bli medveten om att du träffar helt rätt personer vid rätt tidpunkt! Saker sker helt perfekt. Följ med i flödet bara, och lita på din känsla)

Avvakta leverans!


Ju större och mer invecklad beställning du gör, desto längre tid brukar det dock ta. För universum måste synkronisera så många olika delar. Så ha tålamod!

Så KÄNN in känslan av att redan vara där! LEV i känslan så ofta du kan, och affirmera gärna ofta om din beställning!

Det KOMMER att hända!

Din egen fantasi är din enda begränsning!

Kör hårt :D

<3 <3


Likes

Comments

Vi har begränsningar som människa! Vi har rädslor som inte går att sudda ut. Och vi behöver ha dessa rädslor för att överleva. Rädslorna varnar oss för farliga situationer.

Rädslor är en sak, präglingar är nåt helt annat.

Vi blir redan ifrån första dagen vi kommer in i livet, formade av vår omgivning, föräldrar, skola, lärare, vänner, vänners familjer osv.

När du ser ett barn i en affär eller ett torg, eller någon annanstans där det finns möjligheter att "ha kul" och att "utforska", så ser du barnet springer fritt fram till okända människor. Barn frågar de mest uppenbara frågor. "Varför har du så konstiga byxor", "Mamma, tanten där hon är så tjock TITTA", osv :)

Barn har inte några medfödda begränsningar! VI som föräldrar och samhället i stor, det är VI som sätter begränsningarna, och sakta "lär" barnen att tänka "korrekt"!

Varför??

När jag säger till människor vilka mål jag har, så ryggar dom flesta tillbaka. Jag kan nästan höra deras tankar "han är ju helt galen". Men är det verkligen jag som är galen, eller den personen som är fylld med begränsningar, och som då i sin tur inte kan ens tänka så långt, som att "allting är möjligt"?

Och en del andra jag talar med säger "jag tror på dig, du verkar veta att det går"! KLART det går. jag är ett levande bevis på att det går att leva i en känsla av totalt överflöd av allt, fast min vardag utifrån sätt, ser säkert dyster ut! Jag har intalat min hjärna att det inte finns några begränsningar! ALLT är möjligt! Och jag lever i den känslan HELA TIDEN! <3

Min hjärna har nog inte mycket till begränsningar kvar, för jag har sett att mina mål och det jag attraherat in i mitt liv faktiskt har levererats! Jag har önskat mig en gång i tiden att vara ekonomiskt oberoende, och det blev jag ett tag efter min önskan. Det är begränsningar som påverkar våra drömmar och våra fantasier!

Så KAN MAN INTE TÄNKA! nähä, Varför inte?? Klart jag kan tänka precis hur jag vill :)

Om du hade vunnit 100 000 kr på Triss. Vad skulle du göra för pengarna? Jo, antar att du skulle resa.... som alla andra människor ;)

Men om tillfället dök upp i livet om att faktiskt få flytta till ett annat land, och leva någon form av drömliv, skulle du då vågat ta den? Eller sätter dina begränsningar igång, dina rädslor?

Det är inte många av oss som lever på jordens yta just nu som faktiskt har drömmar, STORA drömmar. Men dom som vågar fantisera stort, är fast beslutna att dom skall nå sina drömmar! Dom har fantiserat ihop en verklighet som finns långt bortom deras vildaste fantasier, och släppt alla hämningar och begränsningar, och börjat "leva" i fantasivärlden! Och när man gör det, då händer det! Saker och ting sker runt omkring dig. Och du märker helt plötsligt att du är på helt rätt plats vid rätt tidpunkt! Du märker att saker flyter på lättare. Du får hela tiden små leveranser av universum som gör att du närmar dig steg för steg ditt uppsatta drömmål!

(se mitt förra inlägg för kända människor som fullföljt sina fantasier och lyckats med bravur)

Din enda begränsning är din egen fantasi!

Dröm, sätt upp mål och en tidsplan, och lev i din känsla! Du kommer att få leverans! :)

<3 <3

Som man tänker så blir det :)

<3


Likes

Comments

Inom sportvärlden är visualisering ett vedertaget begrepp sedan urminnes tider. Tränare har präntat in hos de idrottare som dom tränar att "se" sina mål! Som jag nämnt tidigare så har jag en god vän som tränar en kille i friidrott, och på den här killen vägg händer det ett plakat om att han är guldvinnare OS 2020 Tokyo i Japan.

Will Smith är en förespråkare för att visualisera sina mål, för det var det han gjorde! Ett favoritcitat ifrån honom är:

Gör dina mål så stora, så att det är omöjligt att nå dom INNAN du har vuxit till den personen som kan nå dom!

Donald Trump är likadan! Han har inte blivit en av världens rikaste människor på grund av "tur". Han visualiserar den verklighet han VILL leva i! När han talar om exempelvis sin nya byggnad han håller på att bygga. Han säger saker i stil med: Den här byggnaden kommer att bli den mest fantastiska byggnad en människa har skådat! Den kommer att slå allt annat som finns på jorden. Den kommer att dubbla min förmögenhet!

Trump VISUALISERAR! Will Smith VISUALISERAR! Jim Carrey, Richard Gere, Uma Thurman, Steven Seagal, Harrison Ford och Sharon Stone och många fler, dom alla har själva VISUALISERAT fram den verklighet dom lever i!

De flesta människor vet inte vart dom vill i livet! Och hur sjutton ska dom kunna få det bättre då? Snacka om att människor är helt omedvetna om denna otroligt lätta verklighet!

BLI MEDVETEN om att dina tankar, och det du småpratar för dig själv, skickas ut till universum och du får leverans på dina ord!

Tänker du: Det här kommer aldrig att gå!. NÄ KLART DET INTE GÅR!

Tänker du: Jag är fast på detta skitjobb tills jag dör! KLART du är fast där då!

Tänker du: Jävla skitliv. Semestern är slut, min partner är dum i huvudet och barnen bara bråkar hela tiden. KLART att din tillvaro inte blir behagligare!

GÖR OM och GÖR RÄTT!

Som Tingeling i Peter Pan säger: Think happy thought!

Och det är just det! Som du tänker SÅ BLIR DET!

Det spelar ingen roll HUR det sker, för det kommer att ske på de mest naturligaste sätt, det ser universum till, vid leverans!

Kändisarna, speciellt Mr Trump himself, är levande bevis på att attraktionslagen fungerar!

Jag affirmerar varje dag. Jag säger: "Obeskrivligt mycket pengar och framgångar flödar in i mitt liv på ett perfekt sätt".

Vår hjärna är dum! Efter 21 dagar av nya tankemönster så börjar hjärnan förändra hela celluppbyggnaden i hela kroppen. Varje cell "vibrerar". ALLT "vibrerar" Och när hjärnan bygger om våra celler till det som våra tankar vill ha, så kommer hela din kropp, alla dina celler, att attrahera in saker som "vibrerar" på samma frekvens!

Det finns forskning på det! Än så länge kontroversiell, men det är bevisat!

Så var noga med vad du tänker!

Sätt ett mål, en dröm! Det är inte många som har en dröm!

Fundera på: Hur vill jag leva! Vad vill jag ha? och NÄR vill jag ha det!

Den enda begränsningen är din egen fantasi!

När du väl har hittat din dröm, LEV I DEN! LEV I DEN! Tänk på den varje dag! Och gör en affirmation som passar dina mål!

Vill du börja ett nytt liv där kärleken och pengar flödar exempelvis, så säg varje dag: "Obeskrivligt med kärlek och pengar strömmar in i mitt liv på ett perfekt sätt".

Vill du bygga upp din självkänsla och styrka så säg: " Allt jag gör är bra nog. Jag är perfekt som jag är"

Vill du gör peppa dig i en omöjlig situation där du inte tror att du kan klara av det så säg: "Jag klarar allt jag företar mig. Det finns inget som jag inte klarar av".

LÄR DU HJÄRNAN, genom att intala den saker, en ny verklighet, så KOMMER DIN HJÄRNA ATT BÖRJA TRO PÅ DINA ORD, och den kommer att BYGGA OM DINA CELLER, efter 21 dagar, och NÄR DU TROR PÅ DET DET ÄR DÅ DET HÄNDER!

Universum levererar!

Så think happy thought <3


Likes

Comments

Lagen om attraktion fungerar så att du gör en "beställning". Du "sänder iväg den" till universum. Du "lever" i känslan efteråt. Universum "levererar"

Kryptiskt! Som fan! Jag vet!.

Tro mig. Jag har arbetat med detta i 10 års tid. För 10 år sedan en mörk dag i Nov så fick jag talas om L O A (Lagen om attraktion) första gången av min mamma! Hon har alltid sagt, i hela min uppväxt, så som du tänker så blir det! Men jag trodde det var ett talesätt! Men har insett att det som jag har tänkt, för det mesta starka rädslor såsom att bli lämnad, blåst på pengar, förlora barnen osv, faktiskt blir sanning om du tänker det tillräckligt hårt och länge!

Så den situation du befinner dig i idag, är en leverans av universum. Du själv har skapat ditt liv och där du är! Yttre omständigheter finns naturligtvis med i bilden, men slutresultatet är ändå detsamma. Som du har tänkt, så blir det!

Jag har bara för en kort tid sedan verkligen förstått innebörden i dessa ord! För ett år sedan så föll orden på plats. Och jag fattade äntligen HUR jag gör på riktigt för att få mina leveranser, och vilka mekanismer som ligger bakom.

När jag väl har hittat mina mål, önskningar eller beställningar, så visualiserar jag dessa. Hittar bilder på mitt mål, sätter mig i lugn o ro och "känner" hur det känns när jag är där. Hur vinden känns, dofter osv. Jag "lever" i känslan. Och ju starkare jag känner, eller lever i känslan, desto snabbare sker min leverans!

Det kan handla om att få bättre flöde på pengar, nya relationer, drömhus, lyckliga barn osv osv. Universum har varken några begränsningar eller tidsmedvetenhet! Det innebär att ge universum en deadline när du vill få din leverans!

När du är klar med din beställning, och du lever i känslan, hur vet man då att man är på rätt väg emot sitt mål? Hur kommunicerar universum tillbaka till dig? Jo, GENOM DIN MAGKÄNSLA!

Jag har utvecklat min magkänsla under många år, och vet exakt när den säger mig något!

Ett exempel:

I måndags var första dagen på jobbet igen! Jag kände så otroligt instinktivt att jag har "gjort mitt" på jobbet! Jag är klar! Min magkänsla skrek åt mig att jag ska säga upp mig!

Sagt o gjort, på måndag kväll skrev jag ihop min uppsägningsansökan i ett mejl, och gjorde klart i mejlet att jag behöver ett arbete som utmanar mig, och min kreativitet! Så har dom ett sånt jobb att erbjuda så skulle jag säkert tacka ja, men from nu kommer jag inte tillbaka till arbetet!

Chefen ringde igår och sa att hon sett mailet, hon ska fundera några dagar på hur hon kan göra, och vad hon kan erbjuda mig, och hon vill ha ett möte nästa vecka.


SE! Universum levererar! <3 <3 <3

Jag hade inte en aning om varför magkänslan sa till mig att säga upp mig, då jag verkligen behöver pengarna ifrån mitt arbete, men jag valde att blint följa min känsla! Och det genererar säkert ett betydligt bättre arbete som för mig ett steg närmare min lyxö, min underbara blivande självsfrände och obeskrivligt med pengar!


"Lita på dina instinkter! Det är Universum som inspirerar dig! Det är Universum som kommunicerar med dig på mottagningsnivå! Om du får en instinktiv känsla, magkänslan, FÖLJ DEN, och du kommer magnetiskt att röra dig ett steg närmare det du önskat dig!

<3 "TÄNK DET, KÄNN DET, FÅ DET LEVERERAT!" <3

Ha en bra dag! :)


Likes

Comments

Jag har skrivit om mina önskningar i tidigare inlägg!

De önskningarna kommer naturligtvis inte utan uppoffring, och delmål.

En del av mina delmål är:

* Jag vill bli "hel" i själen" Totalt läkt ifrån allt som har satt sina spår i mitt hjärta! Släppa ALLA rädslor!

* Jag vill bli en kändis! Folk ska veta vem jag är och att jag lyckades ta mig ifrån botten till absoluta toppskiktet i samhället!

* Jag vill förstå mig på min medialitet

* Jag har som sagt var min check på 100 000 kr som förfaller nyårsafton 2018.

Och jag vill förmedla vad som händer med flödet i livet när du sätter upp medvetna mål!


På ett dygn har följande hänt i mitt liv:

Min magkänsla sa till mig att verkligen kolla igenom kontraktet som jag skulle skriva på för en bok som jag strax skall ge ut. När jag lusläser och tittar så insåg jag att det kontraktet bara skulle kosta mig pengar, och inte hjälpa mig till mitt mål. Så jag har nu rivit kontraktet, för jag inser att jag kommer att lyckas betydligt bättre själv, OCH få behålla hela kakan för mig själv.

Så det fick mig att sätta igång att jobba! Idag fick jag mina ISBN nummer till boken. Det innebär att jag formellt kan registrera min bok på kungliga biblioteket, och se mig själv som en författare.
Det betyder också att jag kan ansöka om ett författarbidrag som bör generera lite cash, i närmare slängar den summan som jag satt på min första check! ;) I ungefärlig tid för utbetalningsdatumet. För vad jag förstår så betalas det här bidraget ut en gång om året runt nyår!

OCH JAG HADE INTE EN ANING OM DETTA när jag skrev min check!

<3

Och idag så var jag ute på en fika, med två av mina närmaste polare, och när dom hör att mina planer för dagen är att försöka göra omslaget till boken och jag behöver leta någon form av bild till den. Dom drar med mig till två bokaffärer, och vi letar tillsammans fram hur bilden ska se ut. Två timmar senare så insisterar dom på att jag absolut INTE får köpa en bild till omslaget som var min plan, utan att dom två, som båda ¨tydligen hade fotoutbildning som jag inte hade en susning om, SKALL göra detta åt mig! Dom menar att "Har du skrivit en bok i många månader så kan du inte köpa en bild" Vi ska göra det sa dom!
Så just i detta nu sitter dom båda på varsitt håll och knåpar ihop mitt omslag. Helt gratis och av helt egen fri vilja. Dom vill medverka och bidra. Och jag blir alldeles varm inombords då detta med omslaget varit en svår nöt att knäcka för mig.

<3

Nästa grej:

Igår:
Jag fick in A-kassa igår och fattade inte hur jag ska kunna överleva denna månaden, samt att betala hyran också! Men som vanligt så är jag fullt övertygad om att pengar "fullkomligt flödar in i mitt liv på ett perfekt sätt", vilket jag fick erfara idag!
Jag delbetalade min hyra med 2000 kr från A-kassan, och då innebar det att jag hade 2000 kr kvar att leva på tills slutet på månaden. Jag började affirmera som vanligt "Obeskrivligt mycket pengar och framgångar flödar in i mitt liv på ett helt perfekt sätt". På eftermiddagen städade jag lite, och hittade långt inne i ett skåp (hmmmm) ett jävla gäng gamla Viagra tabletter :D

Av en ren tillfällighet ringde min kompis på kvällen o ville tjöta lite skit! Jag nämnde detta till honom och han undrade hur många kartor jag hade. 10 sa jag! Ok sa ha! Jag swishar dig 1000 kr. 100 kr kartan. ok? Så jag fick in 1000 kr igår på saker som jag råkade hitta just den dagen som han ringde.

Idag:
Idag fick jag in pengar som gåva av min mamma, utan att ha pratat med henne om min ekonomi. Så jag har MER pengar idag än jag hade igår och då är halva hyran betald!

Idag lade jag även ut en post på Facebook om att det är snart dags för min bok att lanseras!
Jag har funderat ett tag över vilka kanaler och vilka vägar jag skall ta i några veckor, gällande marknadsföring!
Jag bad lite folk dela mitt inlägg!
Innan första delningen plingade det till i telefonen.
Det var en journalist som är min vän på Facebook, men hade dock inte en aning om att han var journalist, utan trodde han jobbade inom skola. Han sade att han har följt min resa på Facebook, och han vill få till en intervju med mig, gällande min bok. Han hade redan titeln klar på artikeln: "Företagaren som sadlade om och blev författare".
Han har stor räckvidd på tidningen har arbetar för samt att även Göteborgsposten brukar köpa hans artiklar!

Jag tackade gladeligen ja till en intervju och den kommer att inträffa om några veckor!

Så jag behövde inte tänka mer på just hur jag ska komma ut i media!
Jag har gjort mina beställning, och universum levererar precis det man behöver hela tiden!

Så här fungerar mitt liv! HELA tiden!

Ett exempel till:

För två veckor sen var jag i behov av pengar. Jag hade 600 kr på kontot och var tvungen till att ta ut dessa för att betala en grej. Jag går till bankomaten.
(Och jag vet att detta låter för bra för att vara sant, men jag har banne mig 2 st vittnen på detta, då min bästa vän och hans kusin skulle möta upp mig vid bankomaten vid denna tid. Vänligen skicka meddelande om du vill ha mer belägg )
Jag ställer mig bakom den äldre damen som står och knappar på bankomaten. Det skramlar till, hon tar sina pengar, lägger ner dom i plånboken och lämnar bankomaten vidare till mig. Jag går fram, hör hur det ropas mitt namn längre bort på trottoaren på höger sida. Det är kompisen som har sett mig.
Jag stoppar i mitt kort i bankomaten. DET GÅR INTE! Jag tänker att jag kanske gjort fel. Jag stoppar in kortet igen, fast det går inte in i bankomaten. Jag tittar ner på skärmen och det står "var god ta ditt kvitto och dina pengar". Jag tittar ner och ser att det redan ligger pengar till mig i bankomaten! Kompisen säger "VA FAN, varför har du alltid sånt flyt"

Jag skulle ta ut 600 kr. Men behövdes inte. Det låg redan 600 kr till mig där. Jag vände mig om och försökte leta upp tanten, men hon var helt spårlöst borta!

Min kompis ord " Du har alltid sånt flyt" stämmer!

ÖVERALLT dyker det upp "möjligheter" och "tillfälligheter", och hela tiden går saker precis min väg!

Slumpen??

Nej nej!

En total medvetenhet om VART JAG VILL I LIVET! Och min magkänsla guidar mig dit jag ska!

det händer ibland många gånger i veckan, just att jag har "sånt flyt".

Jag har bestämt mig!

Inom fem år SKA JAG BLI en miljardär! Det SKA gå! Och jag har manifesterat min önskan, tillsammans med alla mina små delmål!

och jag lever helt och fullt i känslan av att jag redan är där!

Häftigt va!

SOM MAN TÄNKER SÅ BLIR DET!

Visualisera dina mål! Lev "i" dina mål! Lev i dom, som om att du redan är där!

Vill du ha ett lyxhus på en söderhavs ö, föreställ dig då exempelvis följande:

*Hur ser det ut på kvällen när solen går ner, vilka färger ser du?

*Känn den varma brisen på huden, hör hur havet skvalpar långt därnere

*Hur ser ditt sovrum ut? Vilka material har du på golvet, i badrummet, hur luktar det, har du blommor i en vas?

*Hur ser din pool ut? Har du vattenfall i poolen, belysning, klinkers eller trädäck vid sidan?


DET är att LEVA i känslan!

Samma sak om låt säga att du är förälskad i en speciell person som du inte riktigt kan få just nu, eller att du VILL hitta kärleken.

LEV i känslan!

*Hur känns det med värmen ifrån den du ligger och kramar? Hur luktar hen?

*Hur känns det att känna din hand i hens?

*Hur ser det ut i er gemensamma lägenhet?, hur har ni möblerat?, vilka dofter finns där?

*Hur känner du inombords när du får se in i din älskades ögon hur länge du vill för du vet att hen BARA är din?


DET gott folk är att visualisera och att LEVA i känslan!

GÖR DET SÅ OFTA DU BARA KAN, OCH VERKLIGEN KÄNN ALLA KÄNSLOR, och universum kommer att leverera din beställning så fort du är redo!

<3 <3 <3


Likes

Comments

Att önska är en sak!

Normalt sett önskar vi saker hela tiden, speciellt som barn, och det stannar vid en önskan, eller en dröm.

Jag drömmer om att vinna på triss, jag drömmer om den där jorden runt resan som jag aldrig kommer att ha råd med.... osv

Men att verkligen klargöra, för sig själv, vart man vill någonstans, är en HELT annan sak.

En dröm blir till en önskan, och en önskan kan bli manifesterad och verkställighet!

Det finns MÄNGDER och åter mängder med exempel på att saker verkligen blir så som man tänker, om man bara tror på det tillräckligt hårt.

Det lättaste exemplet bör väl vara Placeboeffekten! Läkare skriver ut piller som är helt verkningslösa och patienten TROR att de fått sin medicin, och DOM BLIR FRISKA, eller friskare :D

En annan sak som är lätt att relatera till är om du skulle vara helt nykter på krogen eller på en fest. Du är med i festligheterna som pågår, men du dricker ingen alkohol. Oftast får du känslan av att du har druckit, och att du kanske rentav är full, och kan till och med känna dig bakfull dagen efter! Har hänt mig många gånger!

Vi lurar hjärnan att tro på en "verklighet" som inte finns!

(Fakta: Det tar 21 dagar att ändra hjärnans verklighet till en annan verklighet. Den är så "dum" ;) )

Så om vi nu tar ett litet "större" exempel! Jim Carrey var nere på botten! Året var 1990. Han levde i en Volkswagen Van, och hankade sig fram med små skådespelarjobb. Han förstod att "så som man tänker så blir det" och skrev ut en check till sig själv, med beloppet 10 milj dollar, med utgångstid på fem år, vilket var Thanksgiving 1995! Han lade den i plånboken och "trodde" på denna check! Han "levde" så som att han hade 10 milj dollar. Han gick in stenhårt i känslan av att ÄGA 10 milj dollar! Vad hände? En vecka innan Thanksgiving 1995 skrevs kontraktet på för Ace Ventura - Den galopperande detektiven rider igen.
Filmerna som redan hade blivit en succé, efter det att han hade skrivit checken var, Den galopperande detektiven, The mask, och dum dummare. Till Thanksgiving, EN VECKA INNAN CHECKEN GICK UT hade Jim sina 10 Milj dollar på kontot!

Slumpen?

Ja, alla tro vi på vad vi vill, men vad säger du själv?

1995 skrev Jim en ny check på 100 miljarder dollar. Han tror stenhårt på att LAGEN OM ATTRAKTION


Jag har själv ställt ut två stycken checkar till mig själv, en på 100 000 kr som löper ut nyårsafton nästa år, och en check på 25 milj kronor som förfaller på min födelsedag om 3 år. Jag har för tillfället inget arbete, men har alltid varit en entreprenör! Jag VET att jag kan ser pengar överallt och kan lätt få dom att serva mig! Jag har drivit många bolag och just nu så har jag gått tillbaka många steg i livet och släppt allt gammalt, och har gjort mina önskningar!

Jag FÖRLITAR MIG HELT på att mina önskningar skall slå in!

Jag har manifesterat dom fullt ut!

Om fem år så jag lever på min söderhavsö som jag köpt. Jag lever där med min blivande kvinna. Vi har redan börjat möblera de otroliga lyxhusen som vi äger, och lever fullt ut i känslan. (jag säger min "blivande" kvinna för jag HAR önskat in henne, OCH hon är levererad till mig, MEN det är lite synkronisitet kvar för universum att slutföra innan jag kan kalla henne "min"). Jag letar bilar, båtar, inredning som jag ska köpa, och jag "ser" pengarna fullständigt flödar in i mitt liv på ett sätt som gör att jag slipper arbeta hårt för dom! Jag har bilder överallt på hur det ska se ut där. Jag har ALLTID pengar, även om det bara är en 20-lapp i plånboken tillsammans med mina checkar för att "känna mig rik". Jag lever HELT i känslan av att jag, inom 5 år, är en miljardär!

Ja, det är ditt val..... du kan tänka hur du vill :D

Men TÄNK om det är så att "Så som man tänker, så blir det" verkligen funkar?

Jag har en vän som tränar en kille i friidrott. Den här killen har visualiserat och skrivit ut ett stort plakat som hängt på hans vägg i tre års tid nu. På plakatet står det "Guldvinnare OS 2020 Tokyo i Japan". Tror DU att han kommer att lyckas :)


Se upp med vad du tänker! Och ÖNSKA och manifestera DET DU VILL HA in i ditt liv..... du KOMMER att få det om du tror tillräckligt mycket på det!

<3 <3 <3

I dream for a living. —Steven Spielberg
Likes

Comments

​Tänk nu att du har ett helt blankt tomt vitt papper!

Det är ditt liv! Du har en penna i handen och sätter spetsen på pappret. Vadhelst du vill fylla pappret med kan du göra. Det är bara du som bestämmer. 

Så är det ;) 

Vi drabbas alla av yttre omständigheter såsom, arbetslöshet, dödsfall, skilsmässa osv  några gånger i livet, och det är sådan vi själva som individer inte kan förutse. Men grejen är: TA LÄRDOM! 

Ta många steg tillbaka och titta in i ditt liv. Och tänk dig att ditt liv är det tomma pappret! Du KAN fylla det med precis det du vill!

Jag läste ett passande citat igår: Känner du att du är i fel film, byt film då!

​För det är faktiskt inte svårare än så. 

Sitter du och tycker synd om dig själv för att du förlorade jobbet, frugan, att du har magproblem eller vad sjutton det kan vara så drar du till dig ÄNNU MER av den varan! Vill du vara bitter? Vill du det så kan du sluta läsa nu ;) För BITTERHET drar till sig MER BITTERHET! Och plötsligt så sitter du där med nya vänner och alla klagar och är så bittra på vad livet har att erbjuda!

Så dra till dig det motsatta! Är du inte nöjd med det liv du lever, ÄNDRA DET DÅ! Ändra den film du är i. Den situation du sitter i beror på, förutom på yttre omständigheter, DIG SJÄLV! 

Det är DU som har skapat ditt liv! Det är DU som lever ditt liv! och är du inte nöjd med det så är det enbart upp till DIG SJÄLV att ändra på det!

Jag ser mitt liv som ett blankt vitt papper! Och jag fyller det just nu med otroliga möjligheter och en perfekt framtid för mig! Och jag LITAR på att det som jag tror och önskar manifesteras och att mina tankar drar till sig det som jag vill få in i mitt liv! För till er skeptiker.... visst är det så att det INTE bara är DU som är skeptiskt, utan de flesta av dina vänner också? EXAKT!!!!!!!!! 

Det är precis det jag menar:

Så är du bitter drar du till dig bittra människor

Så är du glad drar til till dig glada människor

Tänker du på pengar så kommer du att dra till dig pengar!


Svårare än så är det faktiskt inte!

Som du tänker så blir det!


Så se upp med vad du tänker! Och fyll ditt liv med precis det du vill fylla det med! :D 

<3 <3 <3


Likes

Comments

​För att ta ett av oändlig många exempel!

När du hör någon skratta hysteriskt, blir du sur du? Dras mungiporna ner? Svar nej! Du börjar efter ett bara litet tag le, och så småningom även du att skratta, och det drar med sig fler och fler och till slut kan ett helt café sitta och gapskratta med tårar i ögonen, och ingen har en aning om varför det skrattas! :)

Så är det! Lagen om attraktion! Så som du ÄR det attraherar du in i ditt liv! Så som du TÄNKER dras automatiskt till dig i ditt liv!

Bästa exemplet är ju Facebook. Är en person negativ i sitt flöde, nog sjutton kommer alla andra negativa personer att hitta dit, och alla blir mer och mer negativa, och klagande. 

Positivitet smittar av sig precis likadant! Pengar likaså... ja faktiskt ALLT!

Jag har attraherat in mängder med pengar på grund av att jag "hittat på" att jag är rik! Jag har känt mig otroligt rik i sinnet, och mina fantasier har varit att jag ÄR miljonär vid ett flertal gånger i livet, och då strömmar helt plötsligt pengar in från de mest oväntade håll. 

Jag har attraherat in kärlek, lycka, bilar, tillfällen/möjligheter osv hela mitt liv, UTAN att vara medveten om detta! Det är just nu på senare tid jag faktiskt forskat, lärt mig och förstått hur allt hänger ihop!

Just nu så har jag lite "beställningar" som jag väntar på att få "leverans" på. 

Det går till så att jag hittar på ett mål dit jag vill, just nu är det att inom 5 år äga min egen lyxö! :o 

Det är även att få bli hel som person, att förstå min medialitet, att drömkvinnan skall komma, att bli kändis och att bli en miljardär :D

Jepp.... galet, jag vet.... men jag har alltid lyckats innan i livet med "realistiska" mål, så varför inte dra till med mål som faktiskt skulle göra en skillnad i livet! :D


Jag började fundera ut dessa beställningar i maj 2017 och har varje dag "levt" i denna värld som jag vill komma till. 

Hittills har jag fått leverans på mina följande:

Kvinnan har anlänt som på beställning, dock skall det synkroniseras lite och tålamod är en dygd, MEN hon ÄR levererad!

Jag har blivit såpass hel i mig själv som jag aldrig varit tidigare i livet <3 

Min medialitet BLOMSTRAR och jag förstår mig på den mer och mer för varje dag <3

Pengar är inte längre något problem, utan det kommer in pengar så jag lever gott hela tiden, istället för att leva under ytan som tidigare <3 <3 

Det är PÅ GÅNG! ALLT blir som du tänker... och du kommer att få det levererat till dig! 

Jag kommer att förklara hur det ska gå till, och ge dig positiva input så att även du kan göra resan emot vadhelst du vill i livet! 

Allt börjar med dig själv och din tanke! 


Massa kärlek och lycka till dig <3 <3Likes

Comments