Allt vi ser runt omkring oss är massiv massa. Tittar du omkring dig ser du väggar, hus, tak, golv. Tittar du på människan är det samma sak där. Du ser en massiv kropp. Tittar du upp i himmelen ser du moln, rymd, stjärnor, sol, måne.
Allt du ser är massivt, och "en enhet".
Men lagen om attraktion menar ju att ALLTING sitter ihop, och att ALLTING är sammankopplat. HUR?

Jo det ska lilla jag ta o förklara nu :)

Tittar du med ett mikroskop på din hand, så ser vi först miljontals celler med en omkrets på en tusendels millimeter.
Fortsätter vi att titta inåt så kommer vi till den molekylära nivån, som motsvarar en miljondels millimeter. Cellerna har försvunnit och vi ser dansande molekyler i olika former.
Nu ändrar vi från mikroskop till ett elektronmikroskop, för då kommer vi ännu länge in.

Nu kommer vi att se atomerna som formar molekylerna. Och tittar vi på detta så ser det precis ut som ett mikrouniversum.
Vi fördjupar oss ännu mer och vi kommer till de subatomära partiklar som är organiserade till atomer. HÄR går allting väldigt fort.
Elektronerna far omkring som tromber i luften och det är omöjligt att se vad som är vad.
På den här nivån ser det ut som att partiklar poppar in och ut ur verkligheten som beskrivs som ett vakuum.

Om vi nu tittar på vår kropp så tänker vi att den är frånkopplad de andra människor som finns i vår närhet, eller som vi möter på gatan. Vi ser butiker som en enhet. Trottoarer som en enhet. Vägar som en enhet osv.

Men tittar vi med mikroskopet igen så kommer vi att se precis samma sak när vi tittar på dessa "enheter". Exakt samma uppbyggnad!!! Allt vibrerar och rör sig i en otrolig fart på subatomär nivå!

Ett mikrouniversum där alla partiklar (oavsett material eller sammansättning) snurrar, vibrerar.

Det är tomrummet som sammanför oss alla! ALLT, även vi själva, består av 99,9% tomrum! För tittar vi hur allt är uppbyggt så är det bara tomrum emellan partiklarna.


Fysiker har gjort experiment genom att skjuta partiklar (elektroner) ut ur en "elektronkanon". Då kan forskarna studera elektronernas beteende på mikroplan.

Forskarna gjorde detta experiment genom att sätta upp en skärm med EN lodrät springa som ställs framför kanonen. Bakom denna skärm ställde dom en till skärm som skulle fungera som mottagare för elektronerna.

Dom såg att en del elektroner flög igenom springan och andra hamnar bredvid. Efter ett tag så kommer det att bli som ett smalt sträck på den bakre skärmen, som visar alla de elektroner som tagit sig igenom springan.

Del 2 av experimentet var att byta ut den första skärmen emot en annan skärm som har TVÅ lodräta springor.

Det som forskarna förväntade sig att se var naturligtvis TVÅ sträck lodräta på den bakre skärmen.

Forskarna gick då ut ur rummet för att dricka kaffe, och lät kanonen jobba ifred.

När dom kom tillbaka in i rummet efter kaffet så såg dom något helt annat än förväntat! Det såg ut som att någon stämplat en streckkod på den bakre skärmen.
Det kallas ett interferensmönster och det här gjorde forskarna naturligtvis mycket förbryllade.
Dom hade förväntat sig två sträck, och inte en sammanslagning av elektroner som samlat ihop sig till grupper.

Dom gjorde om testet flera gånger, med samma resultat.
Till slut så ställde dom sig och observerade HELA experimentet istället för att lämna rummet. Gissa vad som hände?
Jo, då hände precis det som dom trodde skulle hända från första början, TVÅ streck på den bakre skärmen.

Det här experimentet visar oss att vår medvetna observation av elektroner gör att dom uppför sig på ett sätt, och dom uppför sig på ett helt annat sätt när vi lämnar dom ifred och inte observerar dom.

Innebörden av detta experiment är otroligt. Det bevisar att vi PÅ RIKTIGT styr verkligheten med vår medvetna observation och tanke!

Så en elektron har således två tillstånd. Den kan uppträda som energi eller vara fysisk. Men materia VERKAR bara vara vara fysisk när vi faktiskt observerar eller tittar på den.

Tomrummet som jag skrev innan är en sammanflätning! Det är tomrummet som binder ALLTING tillsammans!
Sammanflätning är ett fenomen som gör att två partiklar uppträder synkront utan mellanled eller kontaktpunkter.
Kvantfysiken visar att ett föremål kan påverka ett annat föremål UTAN att vara i närheten av det!
Principen bygger på att en atom som en gång varit i närheten av en annan atom påverkas av den atomen oavsett hur långt borta den befinner sin ifrån den andra.

Jag skulle kunna fortsätta skriva hela dagen om detta, men det blir för mycket info på en gång :)

Kontentan är att ALLTING SITTER IHOP!
Att elektroner uppträder på ett sätt när vi tittar på dom och på ett annat NATURLIGT sätt när vi INTE tittar på dom!

Lagen om attraktion uppmanar till att vi skall släppa taget om det vi önskar och vi vill ha in i vårt liv, för då kommer det att ske snabbare och vi släpper allt motstånd!

Experimenten med elektronerna gör ju detta tydligt!

Har du brist på pengar i ditt liv och du önskar mer pengar?
Önska då! Gör din beställning till universum.
Och när du har gjort den så tänk inte mer på det! ( lättare sagt än gjort, jag vet :/ <3 ) Men funderar du på HUR det skall ske, undrar HUR universum skall fixa fram pengar till dig, undrar Vem som skall leverera det, När det skall komma osv.... ja då observerar du elektronerna och partiklarna och då kommer dom inte att kunna följa sin egen väg!

Så försök att släppa taget om din brist, om det du önskar, och försök i så stort utsträckning som det går att låta universum sköta dina beställningar på egen hand.

Och det viktigaste av allt!
NÄR VI GJORT VÅR ÖNSKAN SÅ MÅSTE VI TA MEDVETNA STEG I RÄTT RIKTNING SOM GYNNAR VÅR ÖNSKAN, samt att FÖLJA DEN INTUITIVA KÄNSLAN (magkänsla) SOM VI FÅR! Oavsett hur GALET det än känns, så är det PRECIS SÅ DU SKA GÖRA, och ALLT kommer att ske till allas bästa, och din önskan kommer att uppfyllas!

Och kom ihåg: ALLT kommer till dig i rätt tid! Och DET SOM ÄR MENAT KOMMER ATT SKE! Var så säker! <3

Ha en fortsatt trevlig dag :) <3 :*


För mer info om hur lagen om attraktion fungerar i det verkliga livet så finns min bok att köpa:
8 nederlag och 9 triumfer - en guide i mental överlevnad -


Kolla bilderna ovanför! Första bilden är taget ut i rymden! På en galax. Den adra bilden är tagen inuti kroppen. Se likheten! Allt hänger ihop <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Föreställ dig att du var VD för en dag på företaget som du jobbar på, och du var 100 % ansvarig för alla resultat som företaget har.

Vad skulle du då omgående ändra på som skulle föra företaget emot mer framgång?

Föreställ dig nu att ditt liv, från och med denna stund, är ett helt blankt vitt papper. Du kan fylla det med precis vad du vill! Jobb, relationer, hus, familj, hund, fåglar eller vad helst du vill skriva eller rita in på ditt blanka papper.

Vad skulle du omgående ändra för att kunna leva det liv du har målat upp på ditt papper (eller i din hjärna)?

Gör du på detta sätt så kommer din kropp, celler, hjärna att ställa om sig och börja vibrera emot dina mål!

Och istället för att vänta på att saker i ditt liv ska hända, är det du som kommer att se till att det händer.
Som VD i ditt eget liv
är det du som verkställer saker i ditt liv, ingen annan. Du är den som är 100 % ansvarig för din fysiska hälsa och din ekonomiska situation, din karriär, ditt hem, ditt umgänge, din bil och allt som du har och kommer att ha i ditt liv.

Detta är ett kraftfullt och viktigt tankesätt som kommer att hjälpa dig i ditt liv, till att skapa vad helst du drömmer om.

Människor som är 100 % ansvariga för alla resultat i sina liv är resultatorienterade på en mycket hög nivå av intensitet. De är frivilligt mottagliga för att se alla resultat i sina liv, för att sedan se om resultatet för dem framåt eller bakåt på vägen mot sina drömmars mål. Som resultat blir dessa människor de mest respekterade och värdefulla personerna i andra människors lyssnande.
De forts
ätter alltid att förbereda sig själva inför sitt nästa steg ut i det okända för att skapa resultat i livet som tidigare inte varit möjligt. Den förberedelsen skapar oerhörd respekt för sig själv och andra.

Så sätt igång redan idag och ta kontroll över ditt liv!
Var VD för ditt eget liv och verkställ det du behöver göra OMGÅENDE för att du skall komma framåt och för att du skall nå de mål du har! <3

Önskar er en trevlig dag <3Likes

Comments

Rätt människa kommer in i ditt liv vid rätt tillfälle. För att du ska lära dig viktiga lärdomar och växa mentalt, och komma ett steg framåt.
Och lärdomen som du kommer att få är ovärderlig, men gör oftast väldigt ont. Och det är just genom smärtan, när det gör som ondast, det är oftast då, just precis då, som du får din lärdom.

Jag har mött människor i mitt liv som har lärt mig allt jag känner till just nu. Har du den vetskapen med dig, att livet fungerar på detta sätt, så är det rätt lätt att se saker mer klarsynt.

Jag har fått otroliga lärdomar det senaste året ifrån olika personer. Och den sista personen som kom in i mitt liv och verkligen satte allt som jag lärt mig på prov, måste jag få säga tack till. 🙏

Du har lärt mig hur jag släpper kontrollen och låter universum sköta sina leveranser själv. Att inte lägga mig i HUR saker ska ske, utan förlita mig på att det som är menat kommer att ske. 💕
Du har lärt mig att hitta mig själv. Att umgås, njuta och skratta med mig själv. Du har lärt mig att inte leva mitt liv igenom andra människor, vilket jag insett tack vare dig är den anledningen till varför mitt liv har sett ut som det har gjort tidigare. Att jag varit så rädd för konsekvenserna av mina egna känslor och åsikter att jag mest accepterat det som sagts och gjorts för att jag inte velat förlora någon. 💕
Du har lärt mig att äkta kärlek inte har någon gräns! Att kärlek kommer inifrån och kan inte mätas i pengar eller materiella ting 💕

Du har lärt mig att det inte är hela världen att sakna någon. För det förändrar inget. Det är bara saknad. 💕

Du har lärt mig att utmana mitt tålamod. Och sätta det på sin spets 💕

Du har visat mig någonting som jag själv inte visste att jag letat efter: passion. 💕💕

Du har lärt mig att så himla mycket och jag kommer aldrig någonsin att varken glömma dig eller sluta tro 💕

Du har mitt hjärta och min fulla respekt 💕

Jag tackar för att du tog dig in i mitt liv!
Och jag tackar dig för de lärdomar du gett mig än så länge 💕
Älskar dig till månen och tillbaka!

Din för evigt 💘💍

Likes

Comments

Att släppa sina rädslor!

Det här är inget lätt ämne men det är ju egentligen detta som psykologi och personlig utveckling handlar om!
VÄLDIGT BASIC: Du är rädd för något = övervinn din rädsla och du växer mentalt!

Jag ska förklara, och gör även en guide nedan, om hur du kan komma i kontakt med dina rädslor, och framförallt hur du övervinner dom!

Vi kan inte göra oss av med alla våra rädslor! Vi måste ha dom för att överleva! Vi har över 1000 autonoma rädslor som vi hanterar per dygn i vår hjärna.

De rädslor som jag menar är sådana som vi behöver gå igenom för att växa som individer, och som människor. De finns dom som är så rädda för allt vad livet kan ge dom, så att dom väljer att stanna kvar i dåliga destruktiva och kanske t o m farliga relationer. Rädslor för att byta arbete och förlora tryggheten gör att människor stannar på samma arbete tills dom får guldklocka. Man kanske är avundsjuk på vännerna som flyttade utomlands och lever livet där i solen, och själv sitter du kvar i Sverige och suktar efter ett annat liv!

Ditt andra liv finns alldeles runt hörnet! Var så säker.
Problemet är att för att ta sig till andra sidan hörnet så måste man göra vissa uppoffringar. Du kan drömma dig bort till din längtan, till ditt hus i Spanien, eller till drömjobbet, eller till en ny relation, men det kommer alltid att stanna vid en dröm om du inte vågar utmana det du är rädd för!

När du föddes så visste du ingenting! Du kunde bara andas själv i princip. Sen börjar du få lärdomar av dina föräldrar, far och morföräldrar. Och när du för första gången lärt dig att klättra upp på en stol eller någon annan höjd, då får du plötsligt reda på att det är farligt! Dina föräldrar skriker i panik när dom ser dig där uppe, för dom är rädda att du ska slå dig. Och för varje gång som du gör något eller hör något som ”är farligt” så lagras detta i ditt undermedvetna.
När du sen vid vuxen ålder kommer till din ”kris”, din förändring, som du vill genomföra i livet, då ligger alla dessa rädslor kvar i dig!

Det kan vara saker som: ”det kommer aldrig att gå”, ”jag kommer aldrig att klara det här”, ”du är inte mitt barn om du fortsätter så här”, Sluta med detta annars så förlorar du allt”.

Jag ska berätta lite om mig själv och vad jag har haft för rädslor:

Jag var med i en strikt religiös sekt som jag föddes in i. Hela mitt umgänge, all släkt, alla vänner, all trygghet fanns inom sekten. Jag lämnade den när jag var 16 år. Jag ville inte vara där. Och jag lämnade precis ALLT jag visste om, alla vänner, t o m min egen mamma och pappa, för att följa min egen väg. Ord och rädslor såsom ”Du dör i Harmaggendon”, ”Gud kommer att straffa dig”, ”du kommer att leva ett hemskt liv i ensamhet tills du dör”, ”Du väljer alltså Satan istället för dina föräldrar” osv.

Det var inte lätt! Mina rädslor var enorma! Men jag tog medvetet mitt steg ut i det okända! Jag hade INGEN! Jag kände ingen! ALLT jag visste fanns i sekten, och jag visste inte alls vad som skulle hända nu. Men jag visste EN SAK och det var att mitt hjärta INTE ville vara kvar i situationen, och jag valde att följa det! Och allt löste sig på ett perfekt sätt! Jag var LIVRÄDD! Jag trodde på riktigt att jag skulle dö! Att jag nu var ”dödsdömd”, och att mitt liv snart skulle komma till ända!

Men med facit i hand 20 år senare så lever jag fortfarande OCH jag har inte ångrat mitt beslut en enda dag!

När jag senare var med om min första skilsmässa så kom det fram ofantligt många nya rädslor. Tankar som ”jag är ful”, ”jag duger inte”, ”hur skall någon vilja ha mig”.

Jag arbetade med dessa nya rädslor, och upptäckte även här att det jag var rädd för inte stämde.

Nu har jag i över ett år aktivt arbetet med att släppa alla mina rädslor som jag känner till, och nu håller jag på med min sista: att släppa kontrollen!
Det är det som har varit det svåraste för mig, och det som sitter som en hörnsten i mig. Min pappa var upplärd av sina bröder och föräldrar att han inte var önskad, och fick på så sätt ett enormt kontrollbehov. Det raserade till slut hans liv, och han kunde aldrig släppa kontrollen.
Jag fick upp för mig att även jag har haft ett omedvetet kontrollbehov som jag naturligtvis ärvt ifrån min pappa. Absolut inte så som hans, men ibland har det kommit fram, när jag tänker tillbaka. Och det har jag arbetat med i ett år nu. Att släppa kontrollen!
Och det är svårt, det gör ont, och jag är ibland LIVRÄDD för att inte ha kontroll! MEN det är ett sätt som inte alls stämmer överens med mig och det är inte så som jag vill vara! Så därför är det ett måste för mig att arbeta bort det!


ATT ARBETA MED DINA RÄDSLOR

Det finns metoder att arbeta med sina rädslor.

Först måste vi dock lokalisera vilka rädslorna är!

För att göra det så behöver du skriva!

Skriv ner allt du känner att du är rädd för i den situationen du är i.

Om jag hade gjort detta när jag lämnade sekten så skulle min lista sätt ut på följande sätt:

Jag är livrädd för:

*VAD HÄNDER NU
*Att inte träffa mamma och pappa
*Att dö
*Att gud nu har övergett mig
*Att ingen från församlingen kommer att prata mer med mig
*var ska jag bo
*Att lära känna människor
*Att ingen i släkten vill veta av mig mer
*Att vara helt ensam emot världen
*Hur ska jag klara mig ekonomiskt
*Att aldrig kunna gå till mormor och äta pannkakor och hälsa på


Sen skulle jag sätta mig ner och titta på dessa rädslor! Jag måste nu konstatera var dessa rädslor kommer ifrån. Är det mina egna eller andras rädslor som jag är rädd för?

*Mina egna
*Andras ord
*Uppväxt
*Verkliga
*kultur/religion


Då skulle listan helt plötsligt se ut på följande sätt:

Jag är rädd för:

Kultur/religion:
*Att inte träffa mamma och pappa
*Att dö
*Att gud nu har övergett mig
*Att ingen i släkten vill veta av mig mer

Verkliga rädslor:
*VAD HÄNDER NU
*Hur ska jag klara mig ekonomiskt
*Att ingen från församlingen kommer att prata mer med mig

Mina egna rädslor:
*Att lära känna människor
*Att vara helt ensam emot världen
*Att aldrig kunna gå till mormor och äta pannkakor och hälsa på


Nu ser du tydligt att mina rädslor inte var MINA egna! De flesta av dom kommer ifrån uppväxt, miljö och ifrån andras rädslor.


Efter detta får du objektivt sätta dig in i om rädslorna KOMMER ATT SKE i verkligheten!

I mitt fall så stämde hälften av det som fanns under Kultur/religion efter ett tag. Jag dog inte, jag träffade både mamma och pappa efterår, fast i andra former än tidigare. Gud finns med mig ^^, och hela släkten sa hej då till mig, det stämde!

De Verkliga rädslorna fanns pga att det var helt okänt territorium. Jag hade NOLL KOLL för jag hade aldrig hoppat in i det okända tidigare. Det som stämde av rädslorna var ”ingen i församlingen kommer att tala med mig”. Oj oj oj vilken förlust :p

Och Mina egna rädslor: Inget av de stämde!

Så av dessa 11 olika rädslor så hade jag rätt om 3 rädslor. Resten var PÅHITTADE RÄDSLOR som jag själv hade hittat på eller som människor sagt till mig under årens gång!

Det var alltså inte alls så farligt som jag hade trott!

När vi blir rädda för det okända så är det en bra sak! Det är livet som visar dig att DÄR FINNS din förändring! Och livet UPPMANAR dig till att göra PRECIS DET DU ÄR SOM MEST RÄDD FÖR! För det är JUST DET som du behöver göra just nu!

Jag kan av egen erfarenhet säga att VÅGA är banne mig inte lätt! Speciellt när det finns rädslor om död, hot, stora förändringar, skilsmässor, kultur eller vad det nu kan vara!

Men SE I MITT FALL! Och jag skulle kunna fortsätta i flera år med att skriva om hur mina rädslor INTE har blivit som jag tänkt mig, pga att det är just det, en påhittad verklighet av dig själv!

Har du en rädsla så är det för det allra mesta DU SJÄLV som har hittat på den, och då är det dags att ta itu med den!

För VILL DU NÅ DINA MÅL MÅSTE DU VÅGA!

Och tro mig: DET ÄR ENBART DINA RÄDSLOR! VERKLIGHETEN ÄR NÅGON HEEEEEELT ANNAN!

Våga och du ska vinna!

Att våga hoppa ut i det okända är det svåraste du kan göra, men det är det enda som behövs för att du ska komma ett steg närmare din dröm!

PS: Det GÅR INTE att planera för det som komma skall när du tar steget! Det är fett omöjligt! Du går in på helt okänd mark, och din resa kommer att visa dig och lära dig allt du behöver för att beträda denna nya verklighet <3

Trevlig kväll på er <3

Likes

Comments

Jag har tidigare skrivit om att utmana universum genom att skriva veckoönskningar, lätta sådana, så lurar du din hjärna att verkligen se resultaten av dina önskningar, och resultatet blir att det blir lättare o lättare att tro på att "så som du tänker, så blir det".

Jag har nu i fyra veckor gjort mina veckoönskningar och det har funkar klockrent! Jag ser resultaten och jag får i stort sätt allt det jag önskat mig!

Så det är ett bra tips :) Titta i de äldre inläggen om du är mer nyfiken.

Idag så fick jag leverans på ett gäng beställningar som jag haft!
Jag har önskat mig en inkomst som är relevant för mig (^^) inom 3 månader. Jag har önskat mig en helt gratis bil som inte kostar något att köra (:o) jag har även önskat ett fritt arbete där jag inte sitter fast på ett ställe, och jag har önskat mig att få lära och utbilda människor!
IDAG föll dessa önskningar på plats.

Jag fick ett jobb som är skapat för min skull :) Det finns inte än, utan jag skall sätta igång i Januari.

Jobbet levererar samtliga 4 önskningar i ett!

Vem kunde ana ;)

Lagen om attraktion fungerar! Hela tiden!

Du attraherar alltid det som du har brist på, och vill du ha specifika beställningar så måste du även göra specifika önskningar!

Visst är det häftigt! <3

Nu är det några leveranser kvar som står och bankar på min dörr känner jag <3

Jag hoppas att dessa blir levererade på bästa sätt och snabbare än kvickt! För tålamod finns det inte gott av i vissa avseenden!


Trevlig kväll på er <3 :*


Likes

Comments

Vi attraherar automatiskt det som vi saknar!
Det är så som universum fungerar och så som lagen om attraktion fungerar.

Tänk dig en pinne. Den har två ändar. I ena änden är det du önskar (eller har brist av), och i den andra änden finns det som ligger redo för dig. Men för att attrahera det du önskar så kan du inte tänka på det! (!!??!)

Förklaring:
Vill du ha ex. mer pengar så betyder det ju att du har brist på det, och om du då tänker på din önskan gällande pengar så kommer du automatiskt att attrahera in motsatsen, alltså tänker du på din önskan om pengar så kommer du att attrahera in motsatsen... alltså INTE mer pengar UTAN MER BRIST PÅ PENGAR!

Sättet att få leverans på dina beställningar är att släppa taget! Ha roligt! Dansa, skratta och fullständigt skita i din brist! För din brist finns ju fast du släpper taget, men du låter universum fixa din beställning eller brist helt själv!

Låt mig förklara bättre:

Jag har en megaönskning som jag önskar, och det är att få gå hand i hand och titta på alla julljus på Liseberg, tillsammans med min drömflicka! Hon finns där. Hon har funnits i snart ett år här. Men det finns för mycket motstånd. Bristen på varandra gör att lagen om attraktion inte kan få in henne i mitt liv, då jag bara attraherar mer saknad och längtan, och då är det ju det som jag får mer av.
Så jag har gjort min beställning! Att få gå hand i hand med henne till julen! Har t o m kollat på hotellrum för vår helg tillsammans! Har kollat vilka restauranger vi ska gå till! Och har planerat allt annat runt detta! Det kommer att bli en FANTASTISK helg! Vår första helg någonsin tillsammans!

MEN för att det ska funka så måste jag tyvärr släppa taget och förlita mig på att saker sker som det är tänkt!
Och det gjorde jag! Jag släppte taget helt och hållet om henne, och NU börjar det hända saker.
För innan så upptogs min hjärna hela tiden av tankar om saknad, men nu tänker jag på annat och låter universum härja fritt!

Och det är KLART att jag kommer att få min önskan igenom efter snart ett års bekantskap!

MEN att förlita sig på att saker sker så som det är tänkt, och att bara släppa tankar på de brister som du behöver leveranser på är inte lätt!

Men du vibrerar inte i mottagningsfrekvens om du tänker på dina brister..... det måste du släppa!

Jag har lyssnat mycket under veckan på Abraham Hicks på youtube!
Det är FANTASTISKT för att förstå HUR viktigt det är att släppa taget och DÅ kommer dina leveranser som ett brev på posten :D
https://www.youtube.com/results?search_query=abraham+hicks


Trevlig dag på er folket :*

#dreamgirl

Likes

Comments

Jag började med en liten rolig sak för några dagar sedan.

Jag testade att utmana universum.

Små små väldigt vardagliga beställningar som du verkligen kan tro på.

Exempelvis att önska en god kopp kaffe, en glad dag, ett telefonsamtal, vad du vill...

Skriv ner din beställning, och skriv ett beställningsnummer exempelvis 11, eller 333 eller vad du vill.

Kolla på bilden nedanför:


När du sedan ser ditt nummer när du tittar dig omkring under dagen så vet du att din beställning är skickad till dig :)

Och du kan vänta att den blir levererad.

Och med detta system så får du en otrolig insikt i att det faktiskt funkar! När du ser ditt ordernummer så kommer känslan tillbaka i kroppen om det du beställt och gör att det går ännu snabbare.

Testa med otroligt lätta små saker som du vet kommer att inträffa. Det kommer att lära din hjärna att "allt är möjligt"

Och så småningom när du ser att du hela tiden får beställningarna levererade så kan du börja önska större och större saker för du vet att det "funkar" :)


Testa så ska du få se!

"Så som du tänker så blir det" <3

Ha en toppendag <3

Likes

Comments

För ett år sedan kom mitt liv till en större förändring och jag flyttade och blev ensam.
Det har varit ett väldigt omtumlande år, otroligt mycket saker som hänt inom mig. Runtomkring mig har allt stannat av, och det har varit stiltje under hela detta året i stort sätt.. ..

Jag har gråtit hinkvis med tårar under året. Jag har skrivit av mig mina känslor av hopplöshet, ilska, besvikelser, brutna löften, dödsfall, min barndom och så vidare. Jag har verkligen arbetat med mig själv detta året. Och man kan som vanligt se saker ur två olika perspektiv, Positivt eller negativt. Och som jag förespråkar så blir det som man tänker.

Därför väljer jag att se det som jag faktiskt har gjort under detta år som något som jag har behövt. Jag har behövt att göra dessa justeringar, förändringar, gråta ut gamla sorger, skrika och slå ut ilskan i soffan, få arbeta med känslan om att vara värdelös och inte vara värd något, känslan av misslyckad.
Det har varit nödvändigt för mig att bearbeta detta för att faktiskt kunna se vart jag var på väg.
NU VET jag vart jag vill i livet. Jag har gjort mina beställningar, och jag vet vilket otrolig framtid som ligger framför mig när det är dags.

Men tittar jag tillbaka hur jag var för ett år sedan så skulle jag exempelvis inte kunnat bli en bra partner, för jag hade känslan inom mig om att inte räcka till. Och rädslan av att bli lämnad. Så jag hade ett svagt omedvetet kontrollbehov som kunde visa sig ibland.

Jag hade heller inte kunnat nå mina drömmar med det liv jag levde innan. För det var helt fel uppbyggt för att kunna nå mina mål. Därför kom universum in och justerade.

Och detta året har förberett mig. Det har fostrat mig till att ta tag i allt gammalt, och att släppa mina rädslor. Det har även gett mig de djupaste insikter om vem jag själv är som person, vad jag behöver och vill ha i mitt liv, och jag känner att jag har hittat tillbaka till den orörda lilla pojken som jag föddes till.

Det var någon som sa till mig för några månader sedan att mitt liv kommer att börja när jag fyller 40, och att allt jag lärt mig fram tills dess, är den erfarenhet jag bär med mig, och som jag kan ta lärdom av för att nå dit jag vill.

Jag överlåter nu och förlitar mig helt och fullt på att mina beställningar om min framtid och min blivande kvinna levereras på bästa sätt! Just nu kämpas det på olika håll men åt samma mål, och jag är övertygad om att universum levererar det som är menat att ske <3 <3 <3

Med kärlek önskar jag er alla en trevlig kväll <3 :*


Likes

Comments

​Universum levererar, ibland på de mest konstiga sätt. Men du får alltid det som du faktiskt vibrerar ut. 

Det du tänker på det får du mer av. 
Tänker du på att du är ensam... då levererar universum mer ensamhet. 
Tänker du att du har dåligt med pengar.... ja du får du knappast mer pengar. 

Problemet är ju att vi önskar saker när vi har en brist på något. "Jag önskar att jag hade den där bilen" - Kommer du att attrahera in någon bil med dom orden? Nepp, tvärt om kommer du att komma ett steg längre ifrån just den bilen. 

Saknad, brist på arbete, sällskap, partner, kärlek, semester osv .... Ju mer du tänker "Åå vad jag skulle vilja ha" då är det redan för sent! Du sänder ut dina vibrationer på brist, och universum ger dig mer av den varan. 

Vibrera rätt! 

Universum levererar det du tänker (vibrerar) och för att få leverans så behöver du tänka som att du redan har det du önskar. Är det en partner du vill ha, tänk dig då hur ni sitter redan nu och myser, pratar osv. Känn känslan. 

Minnen är perfekta! För tänker du på något som gör dig glad eller har samma känsla som den du vill åstadkomma i ditt liv, så tänk tillbaka på dina minnen. Hur var det när du och ditt ex träffades. Blixtarna som uppstod, en hand emot en den andres hand, pirret i magen. 

Även om det är minnen och ingen önskan framåt, så blir det automatiskt det som du sänder ut till universum. Du kommer att få allt det du känner inombords. 

Det är så simpelt men ändå så svårt att förstå attraktionslagen då det oftast är bristerna som gör att vi önskar, men vi kan inte känna brist, för då får vi mer av den! ;) 

Så för sjutton.... tänk minnen! Tänk på de känslor ni vill känna. Lev i dessa och det är det du kommer att få mer av i ditt liv <3 :) 


Allt lycka till dig och en trevlig kväll :* 


Likes

Comments

Min fina mamma som har lärt mig allt jag kan inom attraktionslagen gjorde ett tydligt exempel på vad som händer när man höjer sin frekvens av vibrationer igår <3

Vi har båda varit lite låga ett tag och har inte fått de leveranser som vi velat få levererat in i vårt liv.
Så vi bestämde oss båda två i lördags att höja våra vibrationer med "glada tankar" :)

Det som jag skrev om igår, med minnen som gör att du vibrerar i samma energi som det du vill attrahera.

Och det funkade klockrent både för henne och mig!

Och så idag så skrev hon så här:

Attraktionslagen kontra gammelbilsförsäljning!

EWA J SUNDBERG·DEN 12 OKTOBER 2017

Ja, du som känner mig vet ju att jag är “troende”....på Attraktionslagen..eller LOA som vi också säger ibland (=Lagen Om Attraktion)

Sen ett par, tre veckor har jag varit lite låg och det finns anledning till situationen.Så, jag har inte känt igen mig själv riktigt. Vanligtvis är jag en j-kel på att hämta upp humöret men nix, icke den här gången.

Trodde jag! Så, för några dagar sedan antog jag en utmaning från en av mina fb-vänner. Utmaningen har som syfte att höja vibrationen genom att, under en vecka, helt ignorera allt som vibrerar lågt och ägna mig åt sköna tankar, minnen, människor, musik och annat som gör mig gladare.

Det där gjorde susen! Verkligen!

Delar en liten (nåja, ganska många textrader blev det ;) ) resumé och hoppas göra dig nyfiken på hur DU kan göra för att vibrera i det område där Universum (el Gud el vad du nu vill hänsyfta på) bara ääälskar att vräka in mysiga saker i ditt liv!

Ja, där satt den! I kväll sålde jag vår gamla trotjänare (stort reparationsbehov)!

Har haft den på blocket i över en vecka, inte en kotte som varit intresserad! (Inte så konstigt efts den behövde lagas, ombesiktigas, ställas på, skattas och försäkras!)

Jag begärde 3 700 för den, min man, vanligtvis en högvibrerande herre, var övertygad om att jag begärt överpris och gaggade om att jag skulle nog få max 2000 för den.

Så, jag beordrade honom att hålla inne med sina funderingar 📷;)

Han lydde.

Sen tre, fyra dagar har jag, allt mer, medvetet befunnit mig i det vi kan kalla Lalaland, med huvvet i sanden och har nått allt högre vibration, timme för timme.

Ja, så idag fick jag en presumtiv köpare, 2000 bjöd han. Just då anmälde en annan man sitt intresse, ville betala vad jag begärt och hämta bilen i dag, när han återvänt från utlandsresa.

Informerade nr 1 om läget varvid han, snabbt som tusan meddelade att han vill komma i daaaag! Och han betalar gääärna mina önskade 3700!

Nr 1, en härlig ung man från Kongo, skulle komma 21.44 till centralstationen och undrade om vi möjligen kunde hämta honom.

Han hade tagit tåget från STOCKHOLM! Jag menar, nog visste vi att bilen var intressant som reservdelsbil (finns knappt att få tag i numera, nämligen)...men åka hela vägen till Borås för att sen köra gammelbilen genom mörka natten..ända till Huvudstaden!!

Vi bjöd på fika, samtalade och tyckte mycket mycket om den här goa mannen! 📷<3

Så, jag kände att jag ville sänka priset och han blev alldeles rörd då jag meddelade att det räckte med bara 3000 kr.

Det kändes sååå rätt att vara generös i just den situationen och jag kände lyckan både av att ta emot och ge, samtidigt.

På endast ETT ENDA DYGN har jag nu manifesterat följande:
1. en extra lott i postkodlotteriet (känns som att den kan ge en storvinst!)
2. Besked om en oväntad utbetalning om drygt 800 kr som landar på kontot i morgon.
3. 50 kronor från en vän som lånat tidigare, en återbetalning alltså. Oväntad just nu!
4. 3000 kr för sålda bilen.
5. Glädjen att ha möjlighet att GE till den unge mannen.

Säger det igen: allt handlar om vår vibration OCH visst är det underbart att vi vet HUR vi kan höja upp!!?

Tacksam 📷<3


Vill du veta mer om hur du kan använda dig av attraktionslagen i ditt liv, och få tips och råd så är det som vanligt att bara skicka ett meddelande, och boken 8 nederlag och 9 triumfer - en guide i mental överlevnad - finns att tillgå som ett hjälpmedel att se hur attraktionslagen fungerar i ett vanligt liv, när man väl ser tillbaka på livet och inser. Klicka här för mer info 3

Lägger med en länk till mammas hemsida idag.
Hon håller utbildningar och kurser inom vedic art samt önskekurser som går på djupet i attraktionslagen :) <3

http://www.arteva.se/


Ha en fortsatt underbar dag och ÖNSKA det du vill få in i ditt liv <3

Det som du känner kommer du att få mer av in i ditt liv, både på gott och ont. Så se till att vibrera i rätt frekvens <3

:*

Likes

Comments