hejsan på er, Idag hände något UNDERBART! Jag och älskling blev Ett igen och det betyder att jag mår så jävla bra! iallafall så köte han en ny ring till mig för att min förata förlovningring tappade jag bort i havet när vi var ute och simmade! och jag är så kär i den!!! ska lägga ut bilder ikväll på lite saker och så som hänt de senaste dagarna! I morgon ska jah till arbetsförmedlingen oc skriva in mig på en skola och där ska jag och babe gå i samma klass igen yay!!

en tråkig sak som jag måste berätta är att jag har nördat sönder på serien ( The 100) vilket betyser att jag kollat klart på 3 säsonger på 5-6 dagar!!! och fjärde säsongen kommer ut januari någon gång har jag ork och vänta? nej. Blev så ledsen för min favorit karaktär i filmen lexa/heda dog!! men men ska iallafall ta och förbereda mig till sängen för är så trött!! återkommer med bilder snart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nej det här är sjukt, att folk går ut och skrämmer andra inte folk utan idioter!! Att de inte ens kollar vem de skrämmer, har läst så många artiklar att de skrämmt barn, och gamla personer är så jävla omoget! jag vet bara en sak, hade en idiot utklädd i clown dräck hoppat ut framför mig så hade jag slagit ner honom, mina reaktioner/reflexer är sådana och sen så hade jag för fasiken inte brytt mig hur gammal den idioten vad 13 eller 20+ man gör inte så, skrämmer eller skadar okända personer!! istället för att göra någon nytta här i världen går de runt och leker idioter men men det är dagens 2016.. allt är pantat iallafall så ska jag sova nu åtminstonde frösöka godnatt

Likes

Comments

äntligen är jag klar med all städning! just nu ska jag koka lite pasta med en blandning av keso och ketchup! just nu är jag i vardagsrummet med mamma,pappa och kollar på LZN vilket är lud zbunjen normalan som är en balkan komedi serie!! måste kolla på positiva saker därför att jag mår så dåligt för det här med att jag förlorat personen jag älskar av hela mitt hjärta men men!! snart är kl 16:00 och jag lämgtar som fan tills vi får vårt kök!! så jag kan laga mat i vårt nya kök yay!!

Likes

Comments

Godmorgon!!
har sovot jätte bra inatt, så vaknade pigg och glad! därför gjorde jag lite frukost åt mig! och jag som aldrig äter det annars! Dagens furkost blev rostad bröd med avokade och vitlökskrydda med citron te och mago tango saft!! Senare idag någon gång mellan 16:00-20:00 ska vi få ikea leverans med vår nedre del av köket!! hit tills ser det bra ut men tänker än inte visa bilder för lägger ut allt lite senare iallafall så ska jag fortsätta äta min frukost och ringa några sjukhus tider för måste ändra dem! ( ej till mig ) men jag önskar er en riktigt bra dag idag!! så hoppas jag att jag återkommer lite senare hej så länge!!

Likes

Comments

Åh vad jag saknar honom.. veekligen kätte mycket!! känner mig så jävla ensam, och krossad! men det är fel på mig jag erkänner det!! vad fan ska jag göra!! åh vad jag önskar att allting blir bra snart mellan oss!! för jag älskar honom så jävla mycket!!

Likes

Comments

Helloj!
just nu så renoverar vi köket, men jag var tvungen och sätta mig ett tag därför att jag är så trött!! Vi har hållt på med köket sen 16:00 tiden och jag är så trött!! Iallafall så ska vi ha en ikea kök! Bilder på före under och efter kommer komma upp på bloggen men det gör jag när allting är klart faktiskt därför att annar blir det bara jätte rörigt med bilder lite här och där!! Men som
ni själva kan lista ut så är ALLTING kaos just nu!! och om ni undrar hur det går med mig och mitt ex så är vi vänner, och ja! det gör jävligt ont men jag kan inte släppa honom jag älskar honom för mycket!! men men! iallafall ska jag hjälpa pappa nu igen så återkommer jag väl snart igen!👋🏽

Likes

Comments

Hejsan allesammans!!
behöver bara berätta att jag ich min pojkvän har gjort slut nu.. eller aa för någon dag sendan och jag mår inte alls bra just nu och vet inte hur det kommer gå med min blogg för jag vill verkligen inte att det blir en negativ blogg så! Vi gjorde slut utav anledningen att vi hade så mycket drama och bråk senaste tiden och massa små breakups och nu har vi gjort slut ännu en gång men på riktigt.. vi både insåg att vi inte alls var oss själva längre och att det inte fungerade så här det var så mycket negativitet bland oss och det förstörde mycket för vårt förhållande!! vi är fortfarande vänner för vi har fortfarande känslor för varandra! och han sa till mig att bara denna här dramat går bort så kan vi kanske bli tillsammans igen om alltså det lugnar ner sig mellan oss osv visst jag tycker inte om det för jag kan inte gå vidare, eller sörja längre för har så stor depression att jag haft självmordstankar och ja det är inget kul men men jag vet inte när mitt nästa inlägg kommer men förhoppningsvis snart iallafall!

Likes

Comments

Godmorgon på er!! igår och förrigår så sov en tjej över hos oss min kompis! vi har haft så bra tider tillsammans men idag ska hon tyvär hem boho.. har mått dåligt vissa dagar aå det har inte kommit upp någon blogginlägg!! men men jag är tillbaks när jag kan ialllafall!! igår köpte vi en bäddsoffa till min bror och den blev helt seriöst Så jävla snygg!! vill också ha en sådan! men nöjer mig fortfarande med min säng!! planer idag har jag inga men hoppas att jag kan åka till babe ett tag för saknar honom jätte jätte mycket!!

Likes

Comments

Åh det var ett tag sedan jag mådde bra för att blogga.. depressionen och negativiteten har tagit över för fullt!! men men vad ska jag göra jag försöker iallafall blogga så mycket jag bara kan hoppas ni inte tar illa upp!! iallafall så ska jag sova nu för mår fortfarande inte alls bra! iallafall så får ni sova jätte gott godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon på er, sitter nu i vardagsrummet och dricker min honugn/mango/jorgubb smothiee och kollar på A.D kingdom and Empire serien på netflix! Inga planer för idag faktiskt har ringt nu bygglovs personen och ska träffa henne på torsdag jag och babe har pratat lite om nyårs firandet och ska se hur det kommer gå till för vet inte om mina föreldrar har något in planerat men jag hoppas inte det för detta är då första året jag firar med min fästman och det vill jag göra! så🙏🏽 Iallafall så har jag funderat på VARFÖR kan inte jag uppdatera min ios? det går bara inte mobilen är till och med full laddad? har någon annan problem med samma sak eller är det bara jag?

Likes

Comments