​pillade ut mitt löshår häromdagen, och från och med idag är jag 23. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

håller på med utredningar på psykiatrin nu, igen, och det är svinjobbigt men känns ändå ok för jag vill ju ha rätt diagnos så jag får rätt hjälp (blev feldiagnoserad på katarinahuset).
har riktigt mycket struggles med mat nu också, äter ingenting på dagarna, äter lite middag ibland som kan vara typ en frukt. känner ingen hunger längre och aptiten är borta. har hetsätit några gånger på sistone, men kräkts upp det nästan direkt för jag känner mig så äcklig och tjock och svullen, och ångesten är ganska grov men jag får inga ångestdämpande.
är inne i en sån period där jag känner mig ledsen, inte deppig men ledsen.
och har ångest liksom hela tiden. men jag får inget att lindra den med.
gråter ganska mycket.

Likes

Comments

​fullkomligt älskar mitt hår.  plockar fortfarande upp saker från lådor, har inte hängt upp alla lampor eller tavlor än, men det går framåt. sakta framåt.

Likes

Comments

​härom natten var jag ute på en liten promenad vid katarina kyrka, nästa gång ska jag komma ihåg att ta med mig min kamera, för jag fick himla bra och mycket inspiration. 

Likes

Comments

​har ändå kommit en bit med denna målning. alex ska få den när den är klar. 

Likes

Comments

​alltså. älskar sophie så satans mycket, har liksom inte förstått innan att ​riktig vänskap ​ska vara prick såhär. hon är jordens coolaste människa. <3

Likes

Comments

​bc tunnel snakes RULE!

Likes

Comments

känner mig så oren. värdelös, tjock och tråkig. 

satt och noppade benen idag och kunde inte sluta, pga ocd, förns ca. 4h senare. hade sån grov ångest, och på senaste tiden har min ocd, ångest och depression ökat, samtidigt som min ätstörning blir värre.. 
har suttit och stirrat in i ingenting i några timmar nu, jag KAN inte göra något, men jag lyckades iallafall göra en kopp te. 
har inte tillräckligt med förtroende till min nya psykolog för att kunna berätta hur allt är så grovt ännu, men hon verkar bra iallfall.

är rädd inför att träffa min läkare om 10 dagar för han har sagt saker till mig som inte är ok, som fick mig börja gråta och känna mig så värdelös att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Likes

Comments

​hittade ett par bortglömda ritblock som är fyllda med fula, fina, slarviga, läskiga och tjusiga teckningar. här är en! 

Likes

Comments

bra personer på bra ställe. erik fick läppstift och jag och sophie satt i en blöt soffa. 
​​sophie och min pojkvän är egentligen de enda jag känner att jag genuint vill vara med. 

Likes

Comments