Jag vill börja med att säga att alla har sina egna åsikter angående allt, detta är vad just jag tycker om jul och jag är jätteglad för alla som älskar att fria jul.

Jul är en familjehögtid men alla har inte familjer att spendera det med, alla känner ingen samhörighet till dem de bor med eller som i mitt fall jag vill inte vara ivägen . Jag sedan liten har varit familjeplacerad och det har jag inget problem med. Det som blir det jobbiga för mig är att inse att jag är bara ivägen, hela familjen som jag bodde hos hade den stora feta släkten där och sedan jag... det svarta fåret. Man jobbade inte på att göra mig en sån stor del av det och med åren samlade jag på mig ett hat för jul. Varje år påminner julen mig om att jag inte har det alla andra har, varje år får jag en klump i magen och längtar tills den är över. 

Däremot så hoppas jag att alla andra som firar jul får en fantastisk en, att ni verkligen tar vara på varandra och det ni har. För det ni har är värt med än guld. I år valde jag att inte hänga med Mette och David till Stockholm för att fria jul istället valde jag att vara med mina syskon och vem vet, kanske från och med idag får jag en ny inställning till jul. 

God jul allesammans 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, jag har inte lagt ut något och raderat en massa inlägg den senaste tiden för känner jag verkligen att jag inte har något intressant att skriva om. Men vi får se ifall detta är något jag kommer vilja fortsätta med.

Dagens inlägg kommer vara lika oklar som jag själv har känt mig den senaste tiden. Mitt mående under hela November har varit så himla ostabilt. En stor faktor till det tror jag är min kost tyvärr. Har börjat träna rätt så rejält men fortfarande har jag problemet med att få i mig tillräckligt mycket med mat. Käääämpa känner jag bara...

Vädret är inte heller så roligt längre och jag tror verkligen att jag är en sådan som påverkas rätt så rejält av det. Har ni några tips och tricks av att inte känna sig lika påverkad av vårt ruggiga Sverige nu? Allt jag vill är att försvinna, gå i ide, fly landet och komma tillbaka till Maj. Och på tal om det så är det snart slut på 2017.. Snart har jag bott i Linköping i ett år. Samtidigt som det känns så bra så ger det mig en klump i magen. Så många ups and downs, så mycket motgångar att ta sig förbi, samtidigt som allt det positiva. Att tänka tillbaka och inse att för ett år sedan fanns det en oerhört liten livsgnista gör mig väldigt upprörd, samtidigt som det har format mig till den jag är idag. Jag är så himla lyckligt lottad att efter 17 år i en berg och dalbana nu kunna känna mig säker. Tänker att jag ska lägga ut för och nackdelarna angående min flytt till Linköping. (förstår att denna delen var väldigt oklar. Men ni kommer förstå längre fram)

Nu är det dags för mig att fixa mina overnight oats tills imorgon bitti, duscha och sedan hoppa i luslåda. Godnatt på er.

Likes

Comments

life style, Makeup, Training

Hej allesammans idag tänkte jag skriva om att komma över någon och vad mina tips och trick är. Detta är något oftast alla någon gång i livet måste vara med om och det är ingen dans på rosor. Dessa tips är vad som har hjälp mig och vi alla är olika så det är bara att testa sig fram. Nedanför kommer ni hitta sex punkter så läs på.

Radera allt: Ifall det nu är så att ni har gjort slut varför har då massa bilder och minnen med denna personen. Många väljer att spara bilder eller han/hennes kläder och detta är ett BIG no no. Att hålla kvar i saker och ting gör det alltid svårare för att gå vidare. Min rekommendation är att bli av med allt och till och med ta bort hen från sociala medier, även numret så man slipper med dem pinsamma fylleringningarna... Det finns en anledning att ni har gjort slut och man kan inte gå tillbaka till någon som sårat en eller lämnat en för att finna tröst.

Sörj: Kom ihåg att det är helt okej att vara ledsen och bearbeta sin sorg. När jag och mitt ex gjorde slut så sa min syster något klokt. " Du kan jämföra ett sånt här slut som att en människa dör. En människa som betydde såhär mycket för dig som aldrig kommer komma tillbaka igen." Och jag personligen är en sån människa att ifall jag släpper in en person så får den inte lämna, det är hur svårt som helst för mig att skiljas och för människor som har lätt för det blir det svårt för dem sätter in sig i våran sits. Så vad någon än säger så har du rätt till att vara ledsen. Sitt och kolla på filmer och ät glass. Gråt ut för det får en alltid att må bättre.

Unna dig själv: Tillslut så måste dock perioden att sörja komma till sitt slut och då är det dags för att inse ditt egna värde. Unna dig själv lite nya kläder, kanske en hårtid, nagelförlängning och så vidare. Bygg på ditt självförtroende och inse att du är hur jävla bra som helst, inse att den människan som fick dig att må så kasst inte är värd dina tårar. Bli den han/hon kommer ångra att hen lämnade.

Träffa nya/socialisera dig: Hört talas som talesättet "Man får kyssa många grodor för att hitta sin prins" ? Det är väldigt sant... Oftast kommer man inte spendera resten av sin livstid med sin första kärlek. Så ta dig ut och börja lev singellivet igen. Det kan vara rätt härligt det också. Mina tips där är att dock inte har några förväntningar ifall du börjar skriva med en kille/tjej. Ta det lite som det kommer. I singellivet finns inga måsten. Sedan så kan du inte jämföra personen med ditt ex för ditt ex kommer alltid vara någon speciell och ifall du letar efter någon som honom/henne så kommer du förmodligen aldrig falla för någon annan (tro mig i've been there). Sedan glöm inte att du förmodligen har en familj och vänner som älskar dig, så spendera tid med dem och socialisera dig. Isolera dig inte ifrån människorna som faktiskt är bra för dig.

Acceptera: När man kommer till detta stadiet så tror jag att processen att komma över någon är över. Man acccepterar att det är över, man finner inte längre någon anledning till att hysa någon slags agg mot denna personen längre. Man kan känna lycka över tiden man fått med han/henne och inse hur mycket gott som medföljdes. Man fick bli lite starkare och lite bättre efter att blivit lämnad. Glöm dock aldrig att även acceptera ifall ditt ex har ingått en ny relation, du vinner inget på att hata på den nya tjejen/killen. Utan var glad för att ditt ex kunde finna någon ny och önska dem lycka. Det är väldigt skönt att faktiskt bara acceptera och inte känna en massa ilska.

Lev livet: Sist men inte minst. Det jag har nämnt innan men som MÅSTE nämnas igen. Singellivet kan vara helt fantastiskt också, ut och lev, flörta på, va ute sent, planera helt utifrån dig själv och va bara så jäkla nöjd med livet. Dock min stressiga vardag så är jag här nu och det tog mig sex och en halv månad att komma hit. Men ifall JAG lyckades lyckas du. Puss


Likes

Comments

Igår (fredag) så var det en väldigt jobbig dag i skolan. Vi hade ett stort prov som förstörde resten av dagen då jag blir helt tom i huvudet efter. Men mina föräldrar åkte in till Linköping och vi stack till Ikea en sväng. Såklart är jag som alla andra i denna ålder och bara längtar till att få min egna lägenhet så varje gång jag är på Ikea dagdrömmer jag mig bort. Jag kan gå där inne hur länge som helst.

Det blev inga köp med mig hem från Ikea men var sugen på att köpa ett skoställ då jag inte har så mycket mer utrymme kvar för alla mina skor...

Efter det stack vi in till stan och käkade på Steves. Jag personligen tycker att dem har jättegod mat så det var ett mycket bra val. Kvällen slutade med att träffa en kompis och bara ta det lugn. Kom hem runt halv 12 tiden och somnade direkt så trött som jag var.

På jobbet idag har vi haft massvis med fotbollslag som beställde och såklart var det jag som skulle ta hand om deras beställningar. Tro mig det var ingen dans på rosor och jag blev väldigt trött redan efter kl tre. Dem sista tre timmarna var förfärliga så denna kvällen bestämde jag mig för att hoppa gymmet och ta en hemma kväll. Mycket glad över det valet då jag förmodligen behövde lite vila från allt. Det är väldigt stressande men samtidigt härligt med en fartfylld vardag. Jag går i skolan som även kräver det mycket plugg utanför, jobbet som är varannan helg och sedan 2-3 skolkvällar sedan försöker jag även hinna med gymmet 4-5 dagar i veckan. Klagar inte, jag älskar att vara en igångsatt människa men jag inser inte alltid när jag behöver ta lite vila.

Nu är det dags för mig att hoppa i luslåda och vila upp mig för en dag med jobb och gym. Godnatt

Likes

Comments

Fashion

Godmorgon. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min Svenska lektion ska börja. Det kommer bli en lugn lektion fylld av olika presentationer inom litteratur. Efter det har jag bara Rätten och Samhället kvar vilket är en jätte intressant kurs så det ska bli kul. Dagens plan är att åka till Västervik 16:10 och gå på den årliga samhällsfesten. I år är temat såhär kommer du aldrig se mig igen. Personligen tyckte jag att det var ett svårt ämne men kom tillslut fram till att jag skulle vara en hippie. Hur festen var kommer jag skriva mer om imorgon.

Nedan ser ni dagens outfit och måste få säga hur kär jag är i min kappa från H&M för 700kr. Färgen passar verkligen in i höstens tema som börjar komma fram nu. Storleken jag bär är xs.

Skorna är också ett par favoriter från skopunkten för enbart 199kr och jag har dem i storlek 37.

Byxorna från gina tricot och det svarta linnet är ett basic linne från Nelly.com

Väskan som ni ser fick jag i födelsedagspresent av Mettes Kompisar och den kommer ifrån BikBok.

Likes

Comments