Hej alla hoppas ni har haft en lungn morgon. Jag kan ju lungt säga att jag är helt död efter gårdagens aktiviteter. Igår så var det en liten fest hos Wilma vilket var jättekul.

Hoppas ni också hade en väldigt bra lördag. Vi hörs ikväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla hoppas ni har haft en toppen dag det har jag!

När jag vaknade imorse så sken solen som bara den vilket gjorde att man blev på ett jätte bra humör. Jag steg upp och gjorde en dunder frukost för att orka med att gå till gymmet. På gymmet så hade jag jätte mycket energi och tränade mage och rygg, kan ju lungt säga att jag är dödstrött just nu.

Nu sitter jag med Ellen och Wilma och kollar på the ugly truth och äter äppelpaj mums.

Likes

Comments

Måste säga att förra veckan köpte jag skönaste morgonrocken någonsin. Den är så mjuk och len och kostade bara 199kr! Ett riktigt kap måste jag säga.
Den var inte bara väldigt billig och skön utan väldigt snygg på också, man blir lite "sexig" när man har på sig den eftersom den inte är så jätte långt.

Det lilla tråkiga med den dock var att eftersom det är satintyg så går den lätt upp ifall man inte knyter det dolda snöret i midjan.
Men skulle starkt rekomendera den ifall du letar efter något snyggt men inte vill betala en stor summa med pengar på den.

Har en fortsatt bra lördag!

Likes

Comments

Godmorgon allesammans! Hoppas ni har haft en toppen natt. Vaknade för sådär 30 minuer sedan och just nu ligger jag bara i min säng och drar mig.

Något som jag har gjort mycket den senaste tiden innan jag går och lägger mig och när jag vaknar är att läsa några kapitel ur blondinbellas bok "Isabellas hemligheter". Jag kan starkt rekomendera att läsa denna boken, man får så mycket tankar och man ifrågasätter sig själv. Lever jag på rätt sätt, går min vilja i förstahand och väljer jag rätt val?

Nu ska jag i alla fall resa mig upp och fixa mig lite för att hitta på något roligt denna dagen.

Likes

Comments