Snart är ännu ett nytt år, tiden går så himla fort och ska jag vara ärlig är jag inte ett dugg taggad. Jag är så himla trött på detta livet jag lever just nu. Mitt liv består mestadels av två saker och det är jobb och skola. Vilken sextonåring jobbar så mycket som jag gör och går i skolan OCH få ihop det? Lärarna säger dag in och dag ut att jag borde börja prioritera och spara energi till skolan men jag älskar mitt jobb så de är väldigt svårt. Men mitt val och de är jag som får kämpas med det.

vidare då till hur jag vill förbättra mitt liv 2017.

  • Bli mer organiserad när de kommer till jobbet och skolan
  • Även i rummet
  • Bli bättre att visa tacksamhet och kärlek
  • Spara pengar och sluta köpa skor!!!!!
  • Sluta bry mig om vad folk tycker om mitt förhållande
  • Komma upp på morgonen
  • Ta hand om mig själv så jag mår bra
  • och sist men inte minst vara mycket mer positiv.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fashion, Lifestyle

Äntligen är det snart dags för nyår. Jag har alltid ända sen jag var liten älskat nyår. Maten, kläderna, umgänget och festande m.m. Just nu sitter jag och kollar på vad jag vill ha på mig och den senaste tiden har jumpsuits blivit väldigt populära och de är precis de jag vill ha på nyår. Som ni ser på den andra bilden är de en väldigt fin jumpsuit med glitter på sig, men tyvärr är den slutsåld och tror inte den kommer fyllas på.... Men men får fortsätta leta. Och såklart för min del är klackar ett måste och då vill jag ju ha några med färg som kan bryta av de svarta.

Mina wishes för 2017 kommer komma upp lite senare ikväll.

Likes

Comments

Detta året träffade jag en kille som har på sån kort tid gett mig så hemskt mycket. För mig var de väldigt otippat att ens tänka tanken på att jag skulle hitta mig en kille som ger mig allt jag behöver. Kärlek, närhet, omtanke m.m. De första veckorna, den första månaden spenderade jag tid med tankar som "bör jag.... kan jag..... vill jag...."

Dagarna gick och jag blev faktiskt säker på vad jag ville. Han var och är fortfarande en mycket speciell person i mina ögon, han var självständig, självsäker och visste vad han ville. Vi insåg att vi var väldigt lika varandra och vi kunde prata om allt. Vad jag än sa förstod han och vad han än sa förstod jag. Han är en som ger mig så mycket trygghet och får mig att känna mig lugn och bekväm. De är inte alla som kan de.

Min kille heter Daniel och han är 11 år äldre än mig... Men i mina ögon är han perfekt och de är det som räknas.

Jag vet att många människor kollar snett på oss och tänker hur går de där ihop sig? Många tycker inte det är okej men då känner jag vad gör de? Ska jag låta människor styra eller mina känslor styra? Tro de eller ej jag är helt hopplöst förälskad i en kille som är 11 år äldre än mig. Galet? Ja. Läskigt? Ja. Helt fantastiskt? Ja.


Likes

Comments

Hej alla hoppas ni har haft en lungn morgon. Jag kan ju lungt säga att jag är helt död efter gårdagens aktiviteter. Igår så var det en liten fest hos Wilma vilket var jättekul.

Hoppas ni också hade en väldigt bra lördag. Vi hörs ikväll!

Likes

Comments

Training , Lifestyle

Hej alla hoppas ni har haft en toppen dag det har jag!

När jag vaknade imorse så sken solen som bara den vilket gjorde att man blev på ett jätte bra humör. Jag steg upp och gjorde en dunder frukost för att orka med att gå till gymmet. På gymmet så hade jag jätte mycket energi och tränade mage och rygg, kan ju lungt säga att jag är dödstrött just nu.

Nu sitter jag med Ellen och Wilma och kollar på the ugly truth och äter äppelpaj mums.

Likes

Comments

Fashion

Måste säga att förra veckan köpte jag skönaste morgonrocken någonsin. Den är så mjuk och len och kostade bara 199kr! Ett riktigt kap måste jag säga.
Den var inte bara väldigt billig och skön utan väldigt snygg på också, man blir lite "sexig" när man har på sig den eftersom den inte är så jätte långt.

Det lilla tråkiga med den dock var att eftersom det är satintyg så går den lätt upp ifall man inte knyter det dolda snöret i midjan.
Men skulle starkt rekomendera den ifall du letar efter något snyggt men inte vill betala en stor summa med pengar på den.

Har en fortsatt bra lördag!

Likes

Comments

Lifestyle

Godmorgon allesammans! Hoppas ni har haft en toppen natt. Vaknade för sådär 30 minuer sedan och just nu ligger jag bara i min säng och drar mig.

Något som jag har gjort mycket den senaste tiden innan jag går och lägger mig och när jag vaknar är att läsa några kapitel ur blondinbellas bok "Isabellas hemligheter". Jag kan starkt rekomendera att läsa denna boken, man får så mycket tankar och man ifrågasätter sig själv. Lever jag på rätt sätt, går min vilja i förstahand och väljer jag rätt val?

Nu ska jag i alla fall resa mig upp och fixa mig lite för att hitta på något roligt denna dagen.

Likes

Comments