Äntligen är våren här, bästa känslan någonsin. Jobbade natt så kom hem igår på morgonen. Duschade och sedan somnade i någon timme.. Pluggade i några timmar och sedan åkte in till Kalmar för träffa en saknad vän! Mysigaste på länge. Efter det drog jag hem och det blev bara chillkväll.
Nu blir det jobb tills ikväll så får vi se vad som händer senare!
Ha det bäst så länge :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Fick hem mina nya vårskor, tänkte köra lite annorlunda i år eftersom har alltid köpt converse! Så nu satsar vi på Adidas lite! Älskar dem, så sköna och snygga! Perfekta till nu till våren! Beställde demHÄR!

Likes

Comments

Klockan ringde 05:00 och faktiskt så var jag pigg. Åkte till skolan som började 08:00. Chill dag, bara praktiska moment! Kan för det mesta vi går igenom just nu men repetion är alltid viktigt! Kom hem runt 14:30, gjorde lunch och sedan somnade jag.. Vaknade runt 17:30 och tro mig, det var nog inte den smartaste idén idag.. Ingen kraft kvar i kroppen! Ska försöka plugga lite nu innan det blir sovdags igen..

Likes

Comments

Rubriken säger det själv. Har alltså tagit bort Facebook och Instagram. Folk tror jag har blockat dem men nej sådan person är jag inte utan jag har tagit bort av flera olika anledningar!
Mina dagar har bestått av plugg, föreläsningar, ännu mer plugg och knappt någon vila.
Fick ta bussen igår klockan 05:30 hemifrån och sedan vidare till Oskarshamn. Var framme klockan i skolan runt 07:45 och hade en tenta. Gick väl som det gick.. Haha aja kom hem vid 18:00 så ni kan förstå hur trött jag var. Firade min lillebror som fyllde 10 år och ungefär vid klockan 20:00 tog jag tag i plugget och renskrev allt från föreläsningen jag hade haft under dagen om skelett och leder. Väldigt intressant och slutade nog med det runt 21:30. Min hjärna var helt slut och där somnade jag in för dagen. Väldigt lång dag kan man säga.
Idag vaknade jag runt 07:30 vilket var väldigt skönt att få en liten sovmorgon. Hade föreläsning men dock i Kalmar idag vilket var hur skönt som helst. Kan vara där också ibland om det är bara föreläsningar vilket räddar mig väldigt mycket!
Efter skolan drog jag hem till plugget.. Pluggade några timmar och sedan blev det stopp! Bara chill senare mot kvällen, var en runda i Mörbylånga också..
Kom hem för en stund sen, rabblade upp alla skelett på latin så börjar känna mig säker på det!
Nu blir det sovdags för imorgon blir det en heldag på KTC (klinisk tränings centrum) i Oskarshamn!
Ha det bäst✋🏼

Likes

Comments

Ne men tjenare! Det var nog ett tag sen som rubriken säger! Vad ska man säga? Ibland har man sina perioder då man inte orkar lägga energi på bloggen alls men nu den energin kommit fram igen!
Okej nu ska jag berätta lite vad som händer i mitt liv..

Jobb/Skola - när det kommer till den punkten så både jobbar jag och pluggar faktiskt! Kom äntligen in på min drömutbildning så plugget är fullt igång. Pluggar heltid sjuksköterskeprogrammet på Linnéuniversitetet så man kan säga att jag spenderar en hel del framför böckerna. Jag började plugga nu vårterminen och är redan färdig med min första kurs vilket betyder att jag har fått mina första högskolepoäng! Nu har vi igång två kurser samtidigt vilket är väldigt tufft! Sjukt högt tempo så det gäller att vara med i svängarna! Allt ska vara färdigt till juni så ingen press! Så ligger det till i den fronten, när det kommer till jobb så har jag två jobb som jag är timanställd på så där jobbar jag bara när jag har tid över från plugget vilket betyder aldrig nu för tiden om jag ska vara ärlig.

Annars händer det inte så mycket för tillfället, skolan är bara i fokus just nu!
Lite saker som har hänt under senaste halvåret.. Ja.. Ehm, jag har skaffat ny bil, en BMW denna gången sjukt nöjd faktiskt! Klippt av mitt hår så har väldigt kort hår om man ska jämföra sen höstas!
Kan inte komma på just nu mer men det kommer nog med tiden, ska försöka uppdatera så gott det går men kan inte lova något!

Ha det bäst✋🏼

Likes

Comments

Äntligen har mitt paket kommit, sjukt nöjd med alla sakerna! Var även i Kalmar en runda igår och fick med mig hem ett par svarta jeans, behövs alltid! Direktlänk till sakerna hittar ni HÄR! HÄR! Kan tyvärr inte hitta länken till svarta tröjan! 
Annars händer det inte så mycket mer, varit på gymmet en runda och snart blir det jobb!
Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Vaknade runt halv 11, sov äntligen ut lite! Fick samtal från Emina så vi bestämde att dra in till stan och käka lite! Efter det drog vi hem till mig och chillade bara!
Sedan blev det gym! Fick även hem ett paket från members med träningskläder, så klart var jag tvungen att inviga det på gymmet idag! Sjukt nöjd!
Imorgon ska det anlända ett till paket fast från Nelly denna gången så vi får hålla tummarna att allt passar!
Trevlig kväll på er nu!

Likes

Comments

Skulle blivit en jobbhelg men blev inte så. Har typ spenderat all tid hemma förutom att jag åkte och bowlade me familjen och några kompisar! Gick väl sådär, haha har inte bowlat typ minst ett år eller något! Idag blir det typ städa här hemma sen en sväng till gymmet så får vi se vad som händer mer!

Likes

Comments