För några dagar sedan fick Therese hem en hund som hon skulle vara jourfamilj till. Men hon märkte att hunden hade loppor så hon lämnade tillbaka den. Tycker ni att hon gjorde rätt?

Faksimil: Youtube/ Therese Lindgren
Bild: Youtube/ Therese Lindgren​​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kissie har gjort ett tbt inlägg där hon berättar att hon första gången var på Gotland när hon var 18 år. Hon skriver att hon tycker att hon var spritfet, dräggig och bara kaos. Hon skriver att hon inte kan förstå att hon var så stor i kroppen då.
Många läsare har reagerat på att hon tycker att hon var tjock, fast hon var normalviktig.

Kissies inlägg:

Några av bilderna från hennes inlägg:

Några av kommentarerna:

Faksimil: Kissies.se
Bilder: Kissies.se​​

Likes

Comments

Nicole Falciani har nu färgat sitt hår rosa, hon säger att hon älskar det. Tycker ni att det passar henne?

Faksimil: thelife.se/nicolefalciani/
Bilder: ​​thelife.se/nicolefalciani/

Likes

Comments

Blondinbella har skrivit ett inlägg där hon klagar på att hon inte hinner sminka sig, duscha och smörja in sig. Hon säger att hon inte hinner med sådant nu när hon har barn. Många läsare har reagerat på detta och hävdar att det endast handlar om prioriteringar.
​ En av de personer som kommenterat tycker att de är väldigt konstigt då blondinbella har hjälp med allt annat ex: Hon har städhjälp hemma, hon har matkasse, Odd lagar maten, hon har en som köper hennes kläder, hon har en personlig inredare mm. Så därför borde hon hinna med att ta hand om sitt yttre, om de nu är det hon vill.


Läs hela inlägget här :​http://blondinbella.se/2015/07/mamma-minst-prio/

En av kommentarerna

Faksimil: Blondinbella.se
Bild: Blondinbella.se

Likes

Comments

Paow har skrivit ett nytt inlägg som handlar om Kissie. I inlägget lovar hon att aldrig mera skriva något dumt om henne. Hon påpekar också att de aldrig kommer vara riktiga kompisar utan mera bekanta. Tror ni att hon kommer kunna hålla det hon lovat? med tanke på alla bråk hon har haft med Kissie.

Del av paow`s inlägg:

Faksimil: Paow.se
Bild: paow.se​​

Likes

Comments

21 juli laddade Misslisibell upp en video på sin youtube kanal. I videon visar hon upp saker som hon har köpt den senaste tiden. En bit in i videon visar hon en väska som hon köpt. Väskan är en fake Balenciaga. Hon berättar att väskan är fake och att hon köpt den på Ebay. Hon säger att hon hellre köper billigt och fake än att köpa dyrt ock äkta.
I kommentarsfältet regnar hatkommentarerna in. Flera hävdar att hon stödjer barnarbete genom att köpa fake produkter.

Några av kommentarerna:

Faksimil: Youtube / Misslisibell
Bild: Youtube/ Misslisibell ​​

Likes

Comments

Den 21 juli skrev blondinbella på sin blogg och undrade om läsarna hade några tips på vart hon och familjen skulle kunna stanna på vägen hem från semestern. inlägget har nu fått nästan 250 kommentarer. 24 timmar efter det inlägget skriver blondinbella att de bara ska åka raka vägen hem utan att stanna. De senaste inlägget får därför läsare att tro att hon bara frågade efter tips bara för att fiska kommentarer. vad tror ni?

Faksimil: Blondinbella.se
Bilder: Blondinbella.se

Likes

Comments

Ett tv program från England har kontaktat kissie angående att de vill ha med henne i sitt program. Programmet heter Bodyshockers och handlar om personer med extrema kroppar. Kissie känner sig förolämpad av förfrågan då hon inte anser att hon har en extrem kropp. Really Kissie, Really ??
Så kissie kräver nu 5 miljoner Kr för att medverka i programmet.

Faksimil: kissies.se
Bilder: kissies.se

Likes

Comments

Sedan den 22 juni har Isabelle Strömberg skrivit samanlagt 34 inlägg på sin blogg. Av desssa 24 inlägg är 17 reklam - alltså hälften av alla inlägg är reklam.

Faksimil: ​http://blogg.improveme.se/isabelles
Bild:http://blogg.improveme.se/isabelles

Likes

Comments

Den 20 juli skrev Kissie ett inlägg med ett tips att man kan ha kokosolja i håret. Men liknande inlägg skrev Annica Englund fast hon skrev det inlägget 2013, så kissie har kopierat stora delar av Annicas inlägg.


Kissies inlägg:

Annicas inlägg:


Faksimil: Kissies.se 
                 Annicaenglund.se
Bilder:​​​Kissies.se
            Annicaenglund.se

Likes

Comments