================================================================
>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<
================================================================

PRICE:00.00 kr(GRATIS!)

Deckar-klur och en ny berättelse i helt nya LasseMajas sommarlovsbok

LasseMajas sommarlovsbok är den perfekta läsningen på stranden, i bilen eller på kollo – en härlig blandning av roliga aktiviteter, pysselskoj och en helt ny berättelse om de berömda detektiverna Lasse och Maja i Valleby. Här hittar du och dina kompisar massa kul tips på aktiviteter, lekar och spel. Som vanligt bjuder Dino och Sara från caféet i Valleby på ett gott recept, du får lära dig att rita karaktärerna från böckerna, spana efter tjuvar, och skicka hemliga meddelanden. Och många fler kluriga knåp och luriga pyssel. Och missa inte den helt nyskrivna roliga novellen ”Var är Sylvester?” av Martin Widmark. Där får du veta hur det gick till när Lasse och Maja var tvungna att hitta en busig apa på rymmen och styra upp en dressyrkurs för hundar – allt på samma dag!
Det finns hittills 25 böcker i serien "LasseMajas Detektivbyrå", där de populära detektiverna Lasse och Maja löser mysterier. De har även dykt upp i andra konstformer: som utställning på Junibacken i Stockholm, som flera spelfilmer på biograferna, som operaföreställning på Göteborgsoperan och som julkalender på SVT. Böckerna, som ständigt toppar boklistorna och tar emot pris efter pris, är alltjämt de mest utlånade på biblioteken och älskas av läsarna!
"Det finns många roliga bilder att skratta åt och klurigheter och deckargåtor i denna kapitelbok som vänder sig till barn som kan läsa." Marie Strömberg Andersson, Morra Skåne


Författare: Martin Widmark
Förlag:Bonnier Carlsen
ISBN-10:9163894602
ISBN-13:9789163894602
Utgivningsdatum:den 2 maj 2017
Språk:Svenska
Format: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 3177 KB


Nedladdningar:546
Besök:898

Gillar du att läsa? Du vill inte betalar för mycket? På vår webbplats hittar du en stor samling av böcker. Stort urval av böcker för lärande, samt skönlitteratur. Allt helt gratis. Håll utkik!


LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? ladda ner;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? på nätet;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? epub;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? ebook;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? pdf;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? online gratis;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? free;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? mobi;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? lätta komplett;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? köpa boken;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? bok;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? digital;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? ljudbok;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? läs online;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? torrent;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? gratis;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? torrent;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? svenska;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? audiobook;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? kopa boken;pdf ;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? digital läs online;epub ;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? torrent mobi;torrent ;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? digital torrent;köpa boken ;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? online gratis ebook;bok ;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? epub lätta komplett;bok ;LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK. VAR ÄR SYLVESTER? torrent mobi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments