Tuff dag med nya utmaningar och direktiv. Kämpar men har samtidigt ständigt den där gnagande känslan och oron av att jag inte gör tillräckligt, aldrig är bra nog...har dessutom gått och blivit förkyld så känner mig som slakt. Vilat på rummet större delen av dagen och precis tittat klart på en halvkass film men den funkade hyfsat som ångestlindring och för att skingra tankarna lite iaf. Har även fått i uppgift under behandlingstiden att enbart läsa/titta på saker på internet och sociala medier som kan inspirera och ta mig framåt samt är "friskt". Kommer nog bli rätt tufft det också men 110% är 110%. Fortsätter skriva här men om ni som läser skulle undra varför jag slutat kommentera i andra bloggar vet ni varför. Blir dock jätteglad för de kommentarer jag får här för de inspirerar mig till att fortsätta våga. Hoppas ni får en fortsatt fin kväll! Kramar i massor!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon från ett snöigt (!) mora! Nu ska jag borsta gaddarna och göra mig redo för att knata iväg till det andra samtalet med min terapeut. Har redan brutit med vissa sjuka beteenden, skittufft och mår rätt piss både psykiskt och fysiskt men tänker f-n inte ge upp nu utan ge 110% och ta vara på den här behandlingen fullt ut! Kram och hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Hoppas att ni får en superbra söndag! Jag ska ägna dagen åt att packa samt vila och ladda upp inför morgondagen, nervös är bara förnamnet just nu...men samtidigt har jag väntat på detta så länge nu och som jag skrivit förut så längtar jag efter att få släppa taget om anorexin och hela ätstörningsvärlden, lämna över ansvaret och faktiskt ge 110%! Kanske att det faktiskt är min tur att våga leva nu efter snart 18 år och inte bara överleva? Kramar!

Likes

Comments

Jag har exponerat mig och med tårarna rinnandes ätit en lunch med mer pasta än jag ätit på tio år, idag ätit indiskt till lunch igen och fick lägga på mer än dubbel mängd av allting än när jag åt där med pappa men allting hamnade i magen trots extrem ångest och det var gott. Har annars fått till rätt goda frukostar, ätit sushi lunch med pappa, vilat och halvsovit mitt på dagen, tänkt för mycket, brottats med en ännu bråkigare mage och tokiga tankar...snart är det bara tre hela dagar kvar innan jag åker och det kunde inte komma mer lägligt än nu samtidigt som min perfektionistiska sida tycker raka motsatsen. Nu ska jag pallra mig hem från bibblan och ägna resten av dagen till att andas, stå ut med ångesten och min sprängande mage samt försöka läsa en bok. Var rädda om er så hörs vi när vi hörs! Kramar i massor från ett blåsigt Gävle!

Likes

Comments

Om en vecka åker jag och ni kommer få ta del av min resa på ett eller annat sätt för det har jag lovat och ett löfte är ett löfte. Nu ska jag fortsätta andas. Bamsekramar och stort tack till er som kommenterade mitt föregående inlägg, ni är fantastiska!

Likes

Comments

Efter ett jobbigt men bra samtal med min kloka lillebror där jag fällde en hel del tårar så har jag kommit fram till att ta en andningspaus härifrån (och till viss del från mobil och sociala medier överlag).Vet inte om eller när jag kommer tillbaka. Jag vet bara att jag är så otroligt känslig just nu och kan inte ta vissa kommentarer och/eller konstruktiv kritik på rätt sätt. Det sista jag vill är dock att människor ska tycka synd om mig, för det är inte synd om mig. I vissa sammanhang i livet kanske jag haft lite otur men det är som det är...vet att ni är flertalet därute som inte tror på mig och endast tycker att jag skjutit saker framför mig hela tiden men till er kan jag endast säga att ni har rätt till viss del men samtidigt långt ifrån känner till hela min historia eller livssituation. Den behandling jag nu ska få påbörja har jag kämpat för i flera år och däremellan nog haft en övertro till min egen förmåga att klara av vissa saker för det är svårt att ta sig ur anorexi, bulimi och andra ätstörningar helt på egen hand. Jag har nog även ofta valt fel ordval här i bloggen, försökt skriva det jag trott att människor vill läsa istället för att skriva om det som är jag och då blir det positivt falskt på något vis. Nu ska jag fortsätta umgås med lillebror och mamma, ha en fortsatt fin påsk och förbereda mig inför behandlingsstart. Glad påsk till er alla så hörs vi när vi hörs helt enkelt. Kramar!

Likes

Comments