Startade dagen med att öppna månadens Glossybox och jag säger bara WOOOOOW (!!!) vilken vacker box! Den här och den som kom för någon månad sedan kommer definitivt få vara lite dekoration i mitt ”beautyroom” i källaren. Den jag pratar om var ju typ blå, brun, grön med något djur på om jag inte minns fel.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Får ganska ofta frågan om jag har färglinser. Svaret? NEJ! Det är helt naturliga. Konstigt nog har alla andra i min familj blåa ögon men jag fick typ grön/gråa?! Min farmor har dock lite mer gröna och min mormor hade också det när hon levde så jag kanske har ärvt det från dom. Vad har du för ögonfärg? :-)

Likes

Comments

Är det någon gång man verkligen längtar tillbaka till skolan så är det den här dagen varje år. För ja, lucia var ju så himla mysigt med luciatåg och allt där emellan! Dock är dagens luciafirande mysigt också då jag överraskade Jesper med fika på sängen imorse. Han är hemma från jobbet och är sjuk, stackaren... Men mina hemgjorda saffransmuffins som jag bakade när jag vaknade, glöggen och pepparkakorna gjorde susen!

Likes

Comments

Oj, oj, oj... Nu var det ett tag sedan jag gjorde något inlägg här men jag har faktiskt mina anledningar till det tyvärr!
Jag har nämligen inte mått så bra på sistone. Eller ja, min kropp rättare sagt. Det har varit många vändor till sjukhuset fram och tillbaka men nu verkar vi ha kommit någonvart, äntligen! Det är så att jag har gått omkring och haft svimningskänslor, varit trött och allmänt mått dåligt. Det känns som om sjukvården tömt mig på blod men nu verkar de ha hittat något. Var hos min läkare i måndags och hon hade fått svar på proverna som visade sig att jag hade förhöjda levervärden... Hur det kan komma sig vet vi inte riktigt men troligtvis är det mina medicineringar som krånglat. Jag har ju en typ av epilepsi om ni inte vet det, så jag äter mediciner varje dag mot det samt att jag som sagt har ätit andra mediciner mot andra saker jag gärna vill ha privat. Var ett tag uppe i 7-8 olika tabletter varje dag men nu är jag äntligen nere på (bara!!) 3 stycken! Jag ska även få göra ett nytt EEG om några veckor för att se hur det ligger till då det faktiskt var några år sedan sist.
Mitt i allt det här har jag även jobbat som en galning. Så ja, det här med bloggandet fick vila lite men nu så... NU KÖR VI!

Likes

Comments

Jag har jobbat hemifrån idag. Hämtat ut paket och sedan packat ordrar till kunder som jag ska lägga på brevlådan imorgon. Det är verkligen sååå roligt att ha en egen webbshop och att kunna erbjuda alla dessa fantastiska produkter!
Snart kommer Linda och vi ska fixa hennes naglar och så vidare. Imorgon jobbar jag på ÖoB, men på torsdag är jag ledig igen. Det är väl det som är nackdelen med att ha ett extrajobb. Man jobbar och är ledig huller om buller och kan aldrig riktigt planera något. Men jag trivs så bra där, så jag tar alla tider jag kan!

Kika gärna in på min webbshop!
www.myaloevera.se/medfelicia

Likes

Comments

Dagen har jag spenderat på jobbet. Den gick rätt fort då jag jobbade mellan kl 10-16.30 och sen har tiden bara runnit iväg medan man låg i soffan och tittade på play-kanaler och YT. Nu har jag krupit ner i sängen med mina hjärtan. Jesper jobbar imorgon men jag är ledig, i alla fall från ÖoB men ska jobba hemifrån med Forever tänkte jag.
Godnatt! XO

Likes

Comments

Jag har nog faktiskt aldrig varit så här lycklig. Alltså det är liksom konstant lycka och inte bara i korta stunder. Det här kunde jag inte tro för några månader sedan men det är fantastiskt att känna så här!

Likes

Comments

En riktig slö-söndag. Vi var till soptippen och kastade sopor och sen åkte vi hem till min farmor och farfar för att fika och hämta mina vinterdäck. Satt och jobbade en stund när vi kom hem men nu är det matpaus. Kvällens middag blev lövbiff med potatisgratäng och kantareller. Sååå gott!

Likes

Comments

Idag är det exakt 3 år sedan min allra bästa vän fick somna in. Saknaden är fortfarande enorm och jag önskar så himla mycket att jag fick träffa honom igen!

Likes

Comments

Instagram@medfelicia