Jag har blivit en sådan där 30+ och insett att man behöver röra på sig mer. Alltid skönare att sova i soffan, men när det går ut över familjen då har det gått för långt.

Jag har alltid haft en bra grundkondition, men nu är allt bortblåst. Så jag tog mig i kragen och gick iväg till gymmet. Första passet med lite genomgång på maskiner kändes bra, dock skrämmande av att kroppen är så nedsunkad.

När jag skulle dit andra gången, tog det emot. Tänk om det är fullt med folk? Tänkte jag förskräckt och målade upp en bild hur alla maskinerna var fulla med folk. Sen som ny vill jag inte att alla ska titta på mig. En rysning går genom kroppen av bara tanken. Efter en vecka från första intropasset kom jag *äntligen* iväg. Det var ganska lugnt på gymmet, bara några stycken där. Jag orkade inte riktigt hälsa, utan mötte deras blick och nickade. Jag hade fixat med egen musik i mina öron och det funka. Helt plötsligt var jag fokuserad på träningen och rädslan var borta. När jag kört mitt pass var jag helt slut, men gick där ifrån med världens största leende. Nu kan det bara bli bättre eller?

Likes

Comments

Mitt liv känns så förvirrande. Jag vill så otroligt mycket, men energin räcker inte till.

Att göra en sak i taget, är något jag jobbar med varje dag. Det är så lätt att tappa fokus och man ser allt som behövs göras. Det konstiga i det hela är att energin faller så fort man lyfter blicken. Vist är jag en baddare på idéer och börja med alla projekt, men sen ska man göra färdigt och då möts man av patrull. Många i min omgivning lyfter ett varningens finger att jag kommer sluta som utbränd.

Något som får mig att fokusera på en sak är musik i öronen, men det kan man ju inte ha hela tiden, då man har människor omkring sig som vill få kontakt med en. Skulle vara svårt om alla gick med musik i öronen hela dagarna, för att bli mer effektiva. Man måste ju kommunicera med varandra, för att slippa göra dubbeljobb.

Mitt mål för 2017 är att hitta det här konstiga ordet lagom och tillämpa i mitt eget liv. Lära mig att fokusera på en sak och göra färdigt, innan nästa projekt.

Mycket ska förändras, så jag tror det kommer bli mycket läsning för den som nyfiken på "hur bryter man ovanor och går det?

Likes

Comments