VARDAG, MAT

hejsan svejsan, nu va de ett bra tag sen som jag va inne och skrev här sist, och har egentligen ingen anledning till varför.. Men saknade det lite så jag tänkte att jag hoppar på igen<333

Sitter just nu och smuttar på min smoothie som är supergod. Innan trodde jag att sånna här gröna smoothies smakade bajs och jag va som en liten barnunge och ville inte smaka heller haha.. Men nu när jag faktiskt smakat de är de mkt godare än "vanliga" bäriga smoothies tycker jag!! Dagens lärdom, väga testa<333

Godmorgon iallafall och ha en bra dag!!

Likes

Comments

Äntligen ser man solen lite & behöver inte ha termobyxor för att gå ut o gå :-)))))

Mysigaste årstiden måste jag nog säga helt ärligt..
Var iallafall ute på en promenix precis med Jackson, han ville helst springa, så vi joggade lite mindre än halva rundan. Han ville helst inte bli fotad heller heheh

Likes

Comments

VARDAG

sitter just nu och kollar vampire diaries & käkar nötter, hur mysigt som helst! Älskar att vara själv... (hehe)

Har inte gjort någonting alls idag faktiskt.. Ingenting... Men det är så himla skönt ibland alltså, detta lovet kom lägligt & är väldigt uppskattat! Längtar inte till skolstressen & jag kommer INTE att ägna detta lov åt skolan, ALLS!!

Ska kolla ett(!!!) avsnitt till tänkte jag och sen nanna, får se hur de går.. Jäkla Netflix

(btw kolla min fina kanin, större än mig!! Så himla gossig)

godnatt godingar

Likes

Comments

MAT, VARDAG

Amanda kom hit igårkväll, vi kollade film & åt chips! Supermysigt!

Imorse blev de pannkakor till frulle, gotteeeee
Nu har Amanda gått hem, eller till jobb egentligen.. Så jag ska bara kolla mer film, äta och chilla!

Standard lov<33

Likes

Comments

VARDAG

Igår så gjorde jag ingenting, eller jag skickade iväg en tröja jag sålt på tradera & sen åkte jag ut till mormors hus i mölle, kollade lite tv och åt popcorn. Inte något speciellt. Tänkte inte göra någonting idag heller, ska bara kolla lite serier och eventuellt sätta mig i badet med en ansiktsmask.

Har iallafall precis skrivit klart mitt CV och ska någon dag i veckan gå och söka ett jobb, så får vi se hur de blir med de. Nu ska jag försöka skriva mitt personliga brev, men är så dålig på att skriva om mig själv.

hörs sen, puss&kram

Likes

Comments

MAT, VARDAG

Blev en liten mysmiddag på garage ikväll med mos & linn, jättemys! Vi åt god mat, drack drinkar och snackade skit, som de ska vara!

Likes

Comments

MAT

När de är riktigt dåligt väder ute, då sitter jag här inne med mina jordgubbar & längtar efter sommaren..

Likes

Comments

KUL

Jag har ju två tatueringar, en diamant på vänstra handleden, och en streckgubbs-ängel i nacken!

Jag gjorde min första tatuering men Hanna Santesson sommaren 2015 i Turkiet & vi gjorde likadana! Denna tyckte jag faktiskt att den gjorde jätteont! Och jag är inte nöjd med den om jag ska vara helt ärlig. Ångrar inte att jag gjorde den för jag tycker den är rolig att kolla på och jag och Hanna brukar skämta om den mycket. Men linjerna är sneda och ojämna så jag önskar att vi hade kunnat hålla oss lite längre och letat upp en bättre tatuerare, men de var en rolig grej och den stör mig inte.

Min andra tatuering gjorde jag ungefär 4-5 månader efter & denna tyckte jag inte alls att den gjorde ont, de kändes ju såklart, men inget som var jobbigt att stå ut med. Jag gjorde denna tillsammans med min syster, och min mamma har en likadan sedan några år tillbaka så de är ju en grej mellan mig, min mamma & syster. Denna tatuering ångrar jag inte för att den betyder så himla mycket, en massa olika saker! Men dock så tycker jag att linjerna är för smala, men som min tatuerare sa så "flyter den ut" genom åren och därför vill han inte göra dem tjockare.

Jag tycker faktiskt att man ska vänta så länge man orkar innan man gör en tatuering, så att man inte förhastar sig. Jag ångrar inte någon av mina, men jag önskar att jag hade väntat lite och tänkt efter!

puss&kram

Likes

Comments