Header

Jag bara älskar detta mjukisset från hm. Köpte detta i storlek 56 och om ett tag så blir den ju förliten men jag hade vela ha en exakt likadan. Har sett ett liknade fast i velour men tyvärr var det fel rosa färg. Men hoppas det kommer in rätta rosa. <3

Alice var supernöjd i Henkes famn tills jag tog koret. Men den var fin ändå så ville ändå lägga ut den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu hade jag bestämt mig för att idag ska vi ut med vagnen även om Alice inte är sugen på det. Hon var grinig strax innan vi skulle ge oss ut men somnade precis när jag skulle gå ut genom dörren. Perfekt tänkte jag och börja stega ut och börja promenera. Hade ca gått 30 min så började hon gnälla i vagnen och det höll sig ungefär 10 minuter sen så somnade hon hela vägen hem. Det är stora framsteg från att inte alls kunna ligga där. Jag ska köra samma sak imorgon också. Ska försöka göra det till en rutin. 💖 #emmaljunga

Likes

Comments

Köpte ett par sjukt söta jeans igår på babyproffsen . Mellanblå med söta spetsdetaljer, passar till grymt mycket hon har. Köpte storlek 56 och fick även dra ihop dom 4 snäpp på vardera sida för att dom skulle passa. Hon har nån stickad tröja, bodysar och blusar som passar grymt bra. Stod i valet och kvalet om jag skulle köpa Jeans eller ett par vita/mullvadsfärgade tights. Men tyckte ändå att jeans var de bästa alternativet.

Outfit: tröja köpt på loppis, jeans "name it" från babyproffsen ✨

Likes

Comments

Henke har varit ledig idag vilket har inneburit att jag har fått lite mer egentid. Tvätta håret och även hunnit tona det. Plockat undan efter mig, lagat mat och bakat. Hur skönt som helst och det betyder så mycket att ibland kunna göra saker utan att stressa. Senare mot kvällen bjöd jag in till fika hos oss. Robin, Stefan och per kom hit. Kladdig kladdkaka, choklad cookies och bulla.

Likes

Comments

Alice har haft en konversation idag med Robin (hennes morbror). Hon har pratat på sitt sätt med han och dom var överens över de dom pratade om. Sedan har jag ränt runt på Storheden och fixat lite små saker. Insåg att jag har helt slut kattsand och det var jag ju givetvis tvungen att införskaffa. Läst att ICAs kattsand premium har fått bra i test och nu är det upp till bevis. Köpte senast granngårdens egna, klumpar bra men dammar så otroligt mycket. Har annars kört på ever clean men dom är bland dom dyraste på marknaden. Tänkte att man kanske hittar en likvärdig men till ett bättre pris. Men men kanske slutar med att det blir den tillslut.

Likes

Comments

Igår var denna tös hos sin mormor medans mamma var och tränade. Försöker komma igång så mycket som möjligt. Dock tar kroppen längre tid än vad jag är villig att vänta egentligen. Har gått ihop väldigt mycket sen förlossningen men mina magmuskler är ännu separerade och det kan tyvärr ta allt för länge. Aja, det får ta den tid de tar.

Likes

Comments

Alice har börjat söka ögonkontakt och vill bara kolla på en. Hade henne i sele igår och hon var jätte trött men ändå så valde hon hellre att kolla upp på mig. Vi fick en connection som vi tidigare aldrig haft. Nu på morgonen efter amningen så gjorde hon samma. Kollade på mig och jag försökte göra grimaser, säga ord och bokstäver. Det uppskattades enorm och det tyckte hon var så kul. Man ser verkligen utvecklingen dag för dag.

Såhär såg hon ut igång när Alice kikade på mig

Likes

Comments

Idag har henkes mamma och pappa varit hos oss och målat, spikat och byggt på garaget. Vi börjar närma oss slutet och det är så skönt att garaget äntligen är rosa och att brädorna äntligen är på plats. Nästan tre års jobb är snart över. Dock har jag inte varit med och hjälpt något denna säsong. Har varit med Alice och tagit hand om henne.

En trött Alice som farmor håller i

Likes

Comments