Min mage har inte vela vara med mig idag.. varit lite uppblåst och konstig men hoppades att den skulle bli bättre mot kvällen men icket. Ska snart försöka sova och hoppas på att magen är i bättre skick imorgon. Läste att i vecka 23 så arbetar tarmarna långsammare vilket kan göra att man känner sig uppblåst. Hoppas de snart går över!

Något som var roligt med denna dag är att jag gick ett paket från Twistshake som gör små behändiga nappflaskor i olika färger. Dom är dessutom BPA-fri ✨ givetvis blev det en rosa till lilla pyret som ska komma.

Likes

Comments

Dagen började med att jag åkte till jobbet och körde på hela dagen fram tills kl 19. När jag kom in på gatan såg jag Henke som hade startat snöslungan och tänkte ta bort all snö som har dykt ner under dagen. Jag passade på att kliva ut ur bilen för att hjälpa han ta bort de sista av snön som återstod med snöbjörnen. När jag kom in i köket såg jag att han hade tagit fram lax och ville att vi skulle göra potatismos och en citron/dillsås. Det kunde man ju inte säga nej till.

Likes

Comments

Jag är inne på vecka 23 och mår överlag väldigt bra just nu. Har haft lite sura uppstötningar men Novalucol har räddat mig hittills. Börjat få tillbaka lite ork och är inte lika trött. Många säger att detta är den bästa tiden under graviditeten och det håller jag fullständigt med om. Varit på gymmet idag körde lite crosstrainer, armar och ben. Kan säga att mina ben kommer vara möra imorgon.

Likes

Comments

Som frågan lyder.. jag tror det är olika för alla. Jag köpte dom första sakerna till bebisen en dag efter att var på mitt ultraljud. Vi fick veta att det var en tjej och givetvis blev det rosa Bodies, byxor, sockar, klänning m.m. Men nu förra veckan hämtade jag ut ett paket från jollyroom som innehöll ett babygym. Det var såå himla gulligt i vit/beige och det kommer passa våran tjej perfekt 💖💖

Likes

Comments

Idag har jag först jobbat hela dagen. Sen åkte jag hem och fixade mig på ca. 30min för att sedan åka till stan för att möta Sofia kl 18. Vi möttes upp och gick till kaffelino där vi skulle samlas för att ha överraskningsfest för Pelle som fyller 30år. Det blev mat dryck och en massa prat.

Min outfit för kvällen

Medelhavsbuffe

Likes

Comments

Jag började fila på nya koreografier till zumban 💃

Vi firade Britt-inger som fyllde år ✨

Jag, Sofia och Madde drog på future winter cup (cheerleading) i Boden

Jag och Johanna försökte få till lite bilder på nyheter från butiken ✨

Var på linas 30-års fest med Madde ✨

Zelda, mitt nya underställ och prommenad med Sofia

Grymma zumbapass med härliga deltagare

Våran renovering var ett faktum

Sofia och jag drog ut och festade. Jag och likna hade precis kört ett tungt zumbapass

Mitt i passet dog hela anläggningen på Fitness24seven. Musiken, lamporna allt blev becksvart. Eftersom vi har en anläggning nere i källaren så kan jag liva att det blev gode mörkt 😂bild 2 och 3: det kom sjukt mycket snö och vi passade på att ta ut Zelda ❄️

Var till frisören och tog steget från blonde till rosa ombre 💖

Likes

Comments

Det har varit en fullspäckad förmiddag/eftermiddag med städning och bakning av chokladbollar. Men på eftermiddagen åkte vi till henkes föräldrar för vi har blivit bjudna på middag. Palt och morins kaka. Mums! när klockan började närma sig 17.20 så åkte vi in mot stan igen. Vi hann precis ut ur bildörren så kom Sofia och Tobbe. Sen droppa en efter en in och hela gänget var samlade för julfika. Väldigt trevligt och tack för idag.

Likes

Comments

Det är skönt att vakna tidigt fast man är ledig i helgen. Man får ut mer av dagen istället för att man sover bort förmiddagen och är inte på g förens efter 12. Idag ska jag måla klart väggarna i garaget tillsammans med Henke, hans mamma och pappa. Senare i eftermiddag ska jag och Vickan åka till Boden och träffa vår käre vän Lina. Det blir tjejsnack och fruktsallad 🍌🍐🍎🍊🍓🍇

Likes

Comments

Varje tisdag är jag alltid ledig. Var iväg en sväng på möte och sen spenderades resterande av eftermiddagen på stan med mamma. Körde ett zumbapass tillsammans med alla härliga deltagare. Hämtade även min julklapp som vi alla instruktörer fått, tack 💖

Likes

Comments