View tracker
View tracker
View tracker

I lördags så var jag och Anton i Göteborg och köpte julklappar till familjen och myste till det på Liseberg. Men det var så sjukt mycket folk!! men det var allt mysigt ändå!

Likes

Comments

Nu är det nästan bara 2 veckor kvar till ledighet, ska bli så skönt! vi har 2 prov kvar som ska bli klara men det känns som att det kommer gå bra.Känner dock mig fortfarande stressad över något,men klurar säkert ut det snart. Jag känner typ att mitt liv blivit så enformigt det sista, vill verkligen ha nåt som bryter i vardagen, ser nästan bara svart och vitt just nu.

Blir nog en bättre period senare, har ju lite grejer jag kan längta till! Idag har jag bara gått i skolan som vanligt men har jobbat i 3,5 timma efter som kom nästan hem precis. Känns rätt B att jag ska sätta mig och plugga just nu när jag egentligen vill sätta mig och kolla på kläder typ. Just det har ju färgat håret med!! glömt att lägga ut en bild så här kommer den!

Och skulle bara rekommendera det detox teet jag köpte! det är så bra! dricker cirka 2 koppar om dagen och använder tillsammans med ett par tabletter som ska hjälpa till att öka fettförbränningen och träning, har gått ner ca 5 kg på 1,5 vecka! så rekommenderas verkligen.

Likes

Comments

Hello, idag är jag i hem nr 2, där jag och Anton redan satt in julgranen! Jag älskar att sätta in julpynt långt innan jul, det känns som att man får njuta längre av julkänslan då. Efter nyår blir jag så jävla Depp av att se jul pyntet dock, så helst ska det ner så fort som möjligt! Men iallafall i min julgran i år så har har silver,guld och en gnutta svart i, blev en så fin blandning enligt mig själv!! Och idag fick jag hem mitt efterlängtade detox te!! Har velat testa det så länge!!! Och det var sjukt gott med! Jag köpte detta teet för att jag vill få en mer hälsosammare vardag, så jag har lagt ner allt onyttigt, som chips,godis och onödiga sötdrickor. Känner mig rätt mycket bättre och friskare efter 2 veckor redan. Får säga det att man känner sig mer motiverad till att fortsätta när man faktiskt vet vad alla dessa extra kolhydrater gör och när man ser skillnad både hur jag mår och på min kroppsform!!

Likes

Comments

Jag känner att jag verkligen vill ta tag i detta med bloggen för jag behöver det. Iallafall jag har framöver bestämt att resa mer, jag planerar in så många ställen jag vill åka till och allt jag vill göra. Snarast så kommer jag ta mig till varmare kuster i Florida och Karibien i ca 3 veckor, ska bli så skönt att få komma iväg. Jag och min pojkvän har också bestämt att dra in sommarresan för nästa år och istället dra till Maldiverna nästa vinter istället eftersom vi båda väldigt gärna vill åka på längre resor. Jag har alltid drömt om ett liv med mycket resor speciellt med mina vänner. Men som tur är för sommarens skull (eftersom det ej är så bra väder i Sverige på sommaren) så ska vi dra sista veckan innan skolan börjar till Grekland. Eftersom att jag och mina käraste tjejer ska jobba hela sommaren + att vi planerat in lite festivaler som ska besökas, så känns det bäst att dra sig till varmare grader och med större plånbok i slutet av sommaren. Då är man brun och fräsch till skolans början!

Likes

Comments

Måste verkligen sluta med dom långa pauserna, vet ju att jag i slutändan ändå bara börjar blogga ändå. Jaha.... när va det senaste då? tidigt i somras? har velat skriva så mycket men känner att jag inte har nån tid alls:( jag startade denna bloggen när jag fortfarande gick i grundskolan då jag faktiskt kände att jag behövde skriva av mig lite, bloggen fungerade som en terapi för mig på den tiden.

Vart står jag idag?

idag så går jag linjen SA16B på Agneberg och har fullt upp hela veckorna av inlärning fullt ut. Har ALLTID vart människan som gör alla läxor och uppgifter men nu under starten av gymnasiet så har jag verligen inte hunnit få in allt i tid och det handlar verkligen om vilka prioriteringar man gör.

Har nog en liten tanke om vad jag vill göra i framtiden men den tanken är inte fullt utvecklad än, men det kommer väl med tiden.

Nu är det höst och vi går in i en mörkare period, Detta året har vart lärorikt för mig på alla olika sätt, men det känns som att jag måste försöka hitta tillbaka till mig själv för jag har vart borta från mig själv ett bra tag, så jag tänkte varför inte börja med bloggen? Så jag får skriva av mig lite.

Likes

Comments

När allt börjar kännas som bäst så brukar det oftast gå utför för mig. Allt känns så jävla bra i början men sakta men säkert leder det mot det motsatta. Jag har det väldigt svårt att känna mig trygg i kärleks livet och har svårt för att trivas och jag tror det är för att jag inte trivs med mig själv helt ärligt, jag försöker hela tiden göra en bättre version av mig själv för att kunna trivas med mig själv men det räcker aldrig!
Frågar mig själv varför gillar han mig och så vidare, men varför? Jag är väl van vid att älska från håll att jag nu blivit rädd för att det ska komma nära och att han faktiskt känner likadant! Jag blir så rädd att jag tar hastiga beslut som kan förstöra allt det jag ville ha. Och med det mina vänner menar jag som min inlednings mening"när allt känns som bäst, så brukar det oftast gå utför för mig".

Likes

Comments