Måste verkligen sluta med dom långa pauserna, vet ju att jag i slutändan ändå bara börjar blogga ändå. Jaha.... när va det senaste då? tidigt i somras? har velat skriva så mycket men känner att jag inte har nån tid alls:( jag startade denna bloggen när jag fortfarande gick i grundskolan då jag faktiskt kände att jag behövde skriva av mig lite, bloggen fungerade som en terapi för mig på den tiden.

Vart står jag idag?

idag så går jag linjen SA16B på Agneberg och har fullt upp hela veckorna av inlärning fullt ut. Har ALLTID vart människan som gör alla läxor och uppgifter men nu under starten av gymnasiet så har jag verligen inte hunnit få in allt i tid och det handlar verkligen om vilka prioriteringar man gör.

Har nog en liten tanke om vad jag vill göra i framtiden men den tanken är inte fullt utvecklad än, men det kommer väl med tiden.

Nu är det höst och vi går in i en mörkare period, Detta året har vart lärorikt för mig på alla olika sätt, men det känns som att jag måste försöka hitta tillbaka till mig själv för jag har vart borta från mig själv ett bra tag, så jag tänkte varför inte börja med bloggen? Så jag får skriva av mig lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När allt börjar kännas som bäst så brukar det oftast gå utför för mig. Allt känns så jävla bra i början men sakta men säkert leder det mot det motsatta. Jag har det väldigt svårt att känna mig trygg i kärleks livet och har svårt för att trivas och jag tror det är för att jag inte trivs med mig själv helt ärligt, jag försöker hela tiden göra en bättre version av mig själv för att kunna trivas med mig själv men det räcker aldrig!
Frågar mig själv varför gillar han mig och så vidare, men varför? Jag är väl van vid att älska från håll att jag nu blivit rädd för att det ska komma nära och att han faktiskt känner likadant! Jag blir så rädd att jag tar hastiga beslut som kan förstöra allt det jag ville ha. Och med det mina vänner menar jag som min inlednings mening"när allt känns som bäst, så brukar det oftast gå utför för mig".

Likes

Comments

Nu har jag nåt spännande på g att berätta, nu det senaste halvåret så har jag haft lite kontakt med en tjej från tidningen FRIDA och jag har skrivit en krönika om min syn på tonåren, och det har tagit sån lång tid med den eftersom jag haft så mycket i skolan, men nu är den påväg ut äntligen!! Jag berättar mer detaljer snarast jag får mer information.

Likes

Comments

Idag spenderar jag dagen med mami och Papi! Och igår så hade jag en fin fin dag i Göteborg med mamma bara och shoppa lite nya sommar kläder och ett par one teaspoon jeans som jag ältat efter ett halvår!! Så är super exalterad för lite värme nu!!!!

Likes

Comments

Idag har jag gått ur nian och det känns så bra! Denna dagen kunde inte sluta bättre än vad den gjorde, saker löste sig och jag är jätte glad för det!! Jag är så tacksam att jag hamna i klassen som just jag hamna i. Min klass var en stor blandning mellan många olika personligheter men alla bryr sig alltid om varandra. Tack för 3 sjukt bra år 9A jag kommer sakna er!! Ni kommer föralltid finnas i mitt minne.

Likes

Comments

Jag känner själv att jag måste sluta anpassa mig efter andras människors åsikter om mig, man är så upptagen i att man ska duga åt alla att man faktiskt glömmer bort det man själv faktiskt står för! Jag vill inte att andras åsikter ska forma mig för att det gör mig till en summa av andras önskningar, och jag vill inte va en önskad person, jag vill va mig!
När jag va liten så sa alltid mina föräldrar till mig att inte argumentera eller delta i diskussioner om samhället med andra, för att jag "visste för lite" men det är den jag är även idag, jag ÄLSKAR att diskutera om saker och ting man får reda på andras synsätt och nya lösningar till problem! Även när jag var liten som 12 åring så vart jag väldigt insatt i samhället eftersom jag vart intresserad hela tiden om hur det går framåt! Så jag visste oftast vad jag snackade om även fast jag var liten! Folks åsikter om dig kan alltså också vara felaktiga för att dom faktiskt inte vet vad du kan och vad du vill säga.

Likes

Comments

Söndag morgon och jag mår bra, solen skiner och allt e Nice! Känns så skönt med långhelg faktiskt, och att känna att det bara är 2 dagar kvar i skolan känns ännu bättre. Nästa vecka är full späckad med massa kul så är så taggad!! Vi har typ vaknat precis och vi ha vart och köpt frukost! Jag har typ inte käkat grönsaker på 5 dagar och jag va såååå sugennnnnnnnnnn så de va nice

Likes

Comments

En av mina kära vänner tog studenten, och helsike va legend hon är! Känns som det var igår hon slutade högstadiet:((( stanna tiden

Likes

Comments

Aaaaaa sho, klockan är 00:19 på en fredag som denna, och imorgon tar jag första buss till Grundsund för att spendera dagen,kvällen och natten i en kär väns stuga och vara med massa härliga människor! Idag har jag bara vart hemma på kvällen eftersom jag spenderat hela förmiddagen och eftermiddagen på skeppan med mina kära vänner i solen och ingen gick där i från utan krigsskador! Jag tror att gå ut i solen i 4,5 timme utan solskyddsfaktor på en av Sveriges varmaste dagar vart ett sämre val från min sida, men jaja man lär sig nån gång, vi har tid att lära oss saker<33333

Likes

Comments