Throwback Thursday: Det känns som att det var nyss. Att det inte alls var längesedan jag stod där i vår hall i vecka 32 och var så himla nyfiken på dig där i magen. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Yes, yes, yes! Vi ska slipa och hårdvaxa våra golv i hallen och köket/vardagsrummet. *glädjedansar sittandes* Golvmannen kommer hem till oss idag för att titta hur det ser ut och med lite tur kan han fixa det redan till veckan. Tjohoo! Äntligen ska vi få ordning på golvet som den förra ägaren hade slarvgjort. Och ytterligare en bra sak. Det kostar inte alls speciellet mycket. Det kommer bli så fint!

Likes

Comments

Bokat smörgårdstårta till Vincieboys födelsedagskalas. Så himla mycket "nomnom" för honom då han älskar "gacka" (läs: macka) och för alla andra också så klart. Nu återstår bara att klura ut vad han ska få i födelsedagspresent.

Likes

Comments

Söndag och brandstationen har öppet hus. Så roligt för Vincieboy eftersom att han älskar bilar, och då framförallt "brandbilen" och "polisbilen".

Nu är han ju fortfarande ganska liten så efter en ganska kort stund var han nöjd. Men det var ett trevligt söndagsnöje och vi kommer absolut göra fler öppna hus på brandstationen.

Likes

Comments

Dina ögonfransar har blivit täta och långa. Det syns så tydligt när du ligger och sover. Du är så himla fin. Och jag älskar att titta på dig när du bökar runt på morgonen precis innan du vaknar. Jag ligger stilla bredvid dig på sidan med ansiktet vänt mot dig. Jag känner dina varma andetag. Jag stryker min hand över din kind och buffar lite på rumpan när du bökar. Just för att kolla om du kanske fortfarande vill sova en stund till. Men du vaknar. Du tittar rakt in i mina ögon. Skiner upp i det finaste av leenden och säger "Hej!". Ett mjukt och gulligt "Hej!". Mornarna med dig när vi precis vaknat är en av dom bästa ögonblicken varje dag. Älskar dig oändligt underbara unge.

Likes

Comments

Min fina underbra kille. Hela 90,3 cm lång och väger 13,1. Han fortsätter att följa sin kurva finfint från det att han var en liten bäbis.

Likes

Comments