Hej bloggen! Förlåt att jag mer eller mindre lämnade dig under min semester. Har tänkt flera gånger att jag skriva en rad men det har kommit en liten underbar minimänniska emellan och sedan har det glömts bort. Hela tiden. Men idag har vi ramlat in i vardagen med jobb och förskola. Så mitt mål för att komma igång med bloggandet igen är att skriva något varje dag. Litet eller stort, en bild eller en ynka rad spelar inte så stor roll, bara det blir något. Lovar bot och bättring. Puss!

Likes

Comments

Plötsligt händer det. Man kära ner sig i en keps till sonen som möjligen är lite omotiverat dyr (för stunden). Det finns så himla mycket han behöver inför hösten då han håller på att kliva ur storlek 86 och nästan behöver en ny garderob med kläder, vinterkläder, skor och tjo faderittan. Och då kanske, säger kanske, det inte är det smartaste att köpa en lite dyrare keps när man har hundra andra viktiga saker att lägga pengarna på. Men men, blir man kär så blir man kär.

Han kommer iallafall vara sjukt cool i den här.

Bilderna lånade från We are young enough

Likes

Comments

Onsdag. Efter idag är det två dagar kvar. Sedan äntligen den efterlängtade semestern. Men fram tills dess blir det till att jobba på. Fortfarande mycket att göra på kontoret. Jag sitter inte sysslolös, om jag säger så.

Likes

Comments