Igår var jag något stressade över att jag bara hade hunnit köpa två julklappar till Vincent. Men senare igår kväll satte jag mig vi datorn och klickade, så nu är han i princip klar. Vad hans syster ska få är också bestämt så det känns helt klart mycket bättre idag. Det jag däremot inte kommit längre med är funderingarna kring gran. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Stor. Liten. Riktig. Eller plast. Att det ska vara så svårt?! Jag skulle helst vilja klä granen nu i helgen. Skulle vara så mysigt eftersom att Vincents syster är hos oss då också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Funderar på julgranens vara eller inte vara hemma hos oss. Och ska vi ha en äkta elle en i plast. En stor eller en lite mindre. Så många frågor, så få svar. Jag har helt klart svårt för att bestämma mig. Barr eller inget barr, det är frågan?!

Bilder lånade från Pinterest.

Likes

Comments

Har haft en superbra helg. Hängt med den här underbaringen och sambon. Vi har ändrat så att vi numera tvättar och städar på en vardagskväll och det gör att helgerna bara innehåller roligheter och tid till att umgås. Inga trista måsten. Nu är det måndag igen och femdagar tills nästa helg. Då kommer Vincents farmor och farfar på besök och även mormor. Så roligt. Längtar redan.

Likes

Comments

Äntligen fredag! Fast jag tycker veckorna går fasligt fort nu. Det är måndag och sedan poff... fredag. Men ändå när fredagen kommer känner jag alltid "äntligen fredag". Extra plus idag är det härliga väder, vad mycket sol gör. Jag blir så överpepp och glad direkt. Klädde Vincent i dom här kläderna idag. Gillar den där tröjan så mycket. Ett fynd hos H&M. Nu en till kopp kaffe och mer jobb.

Likes

Comments

Vardagsmiddagar. Hur svårt är inte det?! Jag tycker vi äter samma mat hela tiden. Kyckling, fisk och köttfärs. Jag skulle verkligen behöva sätta mig ner och tänka ut några nya vardagsrätter. Är så trött på det vi äter. Nu hem till köttfärs. Ta-ta!

Likes

Comments

Inspo för att pynta inför första advent. Note to self. Införskaffa några tall- eller grankvistar i olika format. Ställ i glaskupa eller annat. Gör dig också en finfin adventsstake av flaskor. Och sätt hyacinter i Marimekko skålar. Mycket snyggt!

Bilder lånade från Pinterest.

Likes

Comments

Jag är inte så julig av mig och dom senaste tre åren har vi varit utomlands över jul. Inte för att jag inte gillar traditionerna, för jag uppskattar verkligen julmyset, glöggen, granen, förväntningarna och mer. Det är väl mer det där att jag tidigare genom åren saknat en stor familj att dela allt det där med. Innan jag träffade sambon så firade oftast jag och min mor julafton tillsammans. Inget fel i det. Det var jättemysigt. Men jag har alltid längtat till det där julfirandet jag hade när jag var lite. När vi var flera i familjen och firade med släkten.

I år ska vi vara hemma över julen. Och jag har tänkt att jag ska göra mitt bästa för att ge Vincent en härlig julupplevelse här hemma med några fina traditioner. En av dom är en avdventskalender.

Köpte den här skönheten för ett tag sedan och har även börjat köpa innehållet till alla 24 paket. Jag har köpt flera olika småbilar, även bilar från filmen Cars som man kan bada med, fler badleksaker, Pixi-bok, små Play-Doh burkar och verktyg och formar, kritor, en barnsax och ett Brio tåg. Allt det här kan jag dela upp i flera olika "paket".

Men jag saknar sju paket (tror jag). Och jag har fastnat här. Vad mer kan man köpa som inte är så stort i storlek och inte allt för dyrt, men ändå vettigt?! Tåls att kluras på. Har sexton dagar på mig.

Bilden på adventskalendern är från House Doctor.

Likes

Comments

Jag ska strax iväg på cellprovtagning. Mucho bra och viktigt. Är tacksam för att vi har det så i Sverige. Att man får kallelse för att kolla upp såna här viktigheter. Samma med mammografi. Det borde vara lika självklart att män blev kallad för att kolla prostatan.

Likes

Comments