Förra veckan blev vår lilla tjej 1 1/2 år!

Så rolig tid nu! Hon härmar allt man säger och försöker hela tiden säga vad hon vill. Visa att hon kan göra sig förstådd.

Hon säger Mamma, pappa, faffa (farfar), Loe (Lowe) kaka, titta, jacka, nenne (napp), dicka (dricka), där, hej, tack, boll, öra, mage..

Så kommer det massa nytt hela tiden. Så gulligt när hon pekar på sig själv och säger jacka. 😄 och glädjen när hon ser att jag förstår henne. Lowe var mycket mer för att peka och inte säga så mycket.

Hon är väldigt självständig. Hon leker själv, går man ut så leker hon med allt på lekplatsen och ber bara om hjälp om hon verkligen behöver det. Hon är snäll mot andra barn. Bryr sig inte så mycket om de andra på lekplatsen utan pysslar med sitt.

Hon älskar all sorts frukt och bär och grönsaker, hon älskar att gunga och hon är galen i vatten! Duscha, bada, plaska! Det går inte att gå torr ifrån en vattenpöl. Och hon älskar skor! Hon vill ha skor på sig dygnet runt! 😅 Och väskor!


Hon somnar och sover själv. Vi lägger fortfarande bara ner henne vid 19 tiden och går ut. Hon sover till 8 ungefär. Ibland 7 ibland 9.

Napp och filten är hennes måsten. Hon går på toaletten och pottan ibland. Och har börjat borsta tänderna med brorsans eltandborste. Så nu har hon fått en egen borste till den.

Hon äter allt! Det har varit en period nu när hon inte varit så sugen på att äta så hon har tunnat av lite. Sen rör hon på sig mycket så de går väl av Endel hull.

Hon har nu börjat förskolan. Vi är inne på inskolning dag 3. Jag körde de 2 första dagarna och Fredrik är med idag. Första dagen var det bara 1 timmes träff och igår var det 2 timmar. Idag skulle de stanna 3 timmar och även äta lunchen och vara ute en stund. I morgon ska hon stanna 9-14 med oss där. Och sova. Så somnar hon så ska vi lämna en stund. På onsdag nästa vecka är väl tanken att barnen ska börja gå de tider vi jobbar.

På 18 månaderskontrollen gick allt finfint! Lycka går dock lite snett med ena foten så vi ska bara träffa en läkare och kolla upp det. De brukar inte va något konstigt utan det kan vara att hennes skelett är mjukt än så när det stelnar lite mer så rättar det till sig. Sprutan brydde hon sig inte om men plåstret var hemskt. 🙈

Vikt 11,2 kg
83 cm lång

Lowe vägde 10,8 och var 79,5 på samma kontroll. Så Lycka växer mer på längden. Vikten ligger ganska lika åldersmässigt. Men har Lycka tur så får hon åka barnkarusellerna på Liseberg nästa säsong! Bara 7 cm kvar till det! 😂👌🏼

Hon älskar att mysa! Precis som brorsan! Och de kommer mer och mer överens och leker ihop. "Kom Lilla!" Hör man ganska ofta Lowe säga numera. Men det bråkas ganska friskt emellanåt. Men så är det väl, syskon emellan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

.. inom jobb.

Just nu jobbar jag som personlig assistent hos en kund jag trivs väldigt bra hos. Jag har en grymt bra chef och bra kollegor. Schemat passar mig väldigt bra nu när barnen är små. Jag jobbar rullande 4 veckorsschema. Var 4:e dygn. Vi är alltså 4 personer som schemat rullar med. Av 3 veckor jobbar jag 2 dygn i veckan och 4:e veckan jobbar jag endast 1 dygn. Just nu är detta drömläget med tiderna när barnen är små. Och vi har pengar så det räcker och blir över, så jag behöver inte jobba mer.

MEN!
Det jag saknar är kollegor. Vi går om varandra 15 min varje morgon. Det är enda gången jag träffar kollegorna förutom vid våra möten. Det är väldigt trist! Sen skulle jag vilja slippa jobba helg och röda dagar.

Planen är att jag tänkte plugga i vår samtidigt som jag jobbar. Tror jag tänker börja med undersköterska för att utöka mina möjligheter och bredd. Jag är utbildad barnskötare så jag kan jobbar på förskola också. Planen är sen att ha ett mån-fre jobb när barnen får skolplikt. Då måste de ju ändå vara i skolan mån-fred så då kan jag ju ändå jobba. Så vill jag slippa jobba helg och röda dagar. Så Fredrik och jag får liknande schema. Daglig verksamhet hade varit kul att jobba på! Jag kan plugga till undersköterska när jag jobbar så den utbildningen är uppbyggd så. Jag har dessutom gått några kurser redan genom barn och fritidsprogrammet, så de kan jag validera.

Jag har varit inne på massa utbildningar som kräver att jag pluggar upp lite betyg. Men som det varit nu med min ångest och stress så vill jag inte lägga på mig för mycket krav och ansvar. Jag vill inte hoppa på nått och misslyckas. Något jag känner att jag inte klarar av. Men jag ska besöka en syokonsulent och prata igenom mina tankar och idéer.

När jag är klar och har ett jobb som känns bra så ska vi väl hitta ett hus oxå! Vi har sagt att vi bör flytta innan Lowe ska börja skolan. Så han slipper byta skola om vi flyttar ifrån området. Så vi har 3 år på oss! Min utbildning och sen hitta ett hus! 😋

Fredrik är själv sugen på att utvecklas på jobbet och gå ett steg upp. Han ska kolla om han kan göra det via jobbet. Hade varit grymt!

Likes

Comments

Idag hade jag en plan om att Fredrik skulle ta ungarna i 2 timmar så jag kunde storstäda hemma. Men när jag vaknade i morse så hade jag fått sms från jobbet och strax efter ringde chefen. Kris på jobbet. Så jag fick ställa upp och jobba i några timmar. 10-19 fick de bli. Så här sitter jag nu. Jobbar dygnet i morgon och sen på lördag när jag kliver av mitt pass 8.30 så plockar Fredrik upp mig för att köra mig och Lowe till centralen. Vi ska åka tåg till Karlstad. Vi ska checka in på hotellet vid 14 och lämna av våra grejer, sen ska vi på Pippiteater vid 15-17 och vid 18.00 är det släktträff! Full rulle! Sen blir det en natt på hotell för mig och loppan. På söndag går tåget hem vid 16.11 så vi har en halvdag i Karlstad som är oplanerad. Men hotellet ligger mitt i stan så nått ska vi nog kunna hitta på! 😄

Nästa vecka är Fredriks sista semestervecka. När Fredrik börjar jobba så börjar Lowe förskolan igen. Lycka ska va hemma den veckan, men veckan efter är det hennes tur att börja förskolan. Hon har 18 månaderskontroll om 2 veckor också! Det ska bli kul! Sen fick vi frågan om vi ville hänga med ner till Emmas stuga i Skåne i augusti! Jättekul! Så nu har jag löst ledighet på jobbet.

Så ikväll blir det raka vägen hem och packa min och Lowes väska. Hoppas denna tågresa går lika bra som förra! 🙌🏼

Igår va vi nere i fiskebäck och badade, och på kvällen körde vi grillning med Emma och Christoffer på gården. 😃

Likes

Comments

Idag började jag jobba igen efter 2 veckor semester. Vi hann med massor! Sjukdom, Astrid Lindgrens värld, nolhaga, festival en sväng till Värmland och en massa rensat hemma i skåpen! 😁👌🏼

Jag jobbar ju bara var 4:de dag så jag kommer ha massa ledig tid till familjen. Fredrik är ledig 2 1/2 vecka till. Idag klev jag upp 6.40 med barnen då Lycka låg och ropade på mig. Och rullade till jobbet vid 9. Snart dags för läggning på jobbet och i morgon är schemat tomt på jobbet så det blir en lugn morgon innan jag får dra hemåt. Sen är jag ledig hela helgen och jobbar på måndag igen.

Äntligen har våra löner börjat rulla in! Eller jag menar min! Min lön har dubblerats efter föräldrapenningen! 😁👌🏼Så jävla skönt! Man känner sig rik och undrar vad man ska göra med alla pengar? 😂 Ja men sparkontot behöver en påfyllning! OCH min garderob behöver förnyas! Så det ska jag satsa på i höst! Ska köpa några sommarkläder inför resan bara. Kan va kul med lite nya kläder när vi åker. Exakt 2 månader tills vi drar på vår bröllopsresa! ska bli sååå skönt! Och 1 månad tills Lycka ska skolas in på Fsk. ❤️ tänk att hon blir 1 1/2 år om mindre än 3 veckor!! 🙈 vår lilla bebis!

Vi har varit och fixat pass till oss också! Mitt och Fredriks hade gått ut så vi behövde nya. Lowes är giltigt i 2 år till men Lycka hade inget så vi gjorde ett till henne när vi ändå var på plats. Vi funderar på en resa i vår med barnen.

Igår var vi och hämtade ut passen. 😄

Vi får se vad som händer i helgen. Jag vill gärna till skara sommarland. Men vädret får väl avgöra vårt öde! Kanske hade varit skönt med en helg hemma. Eller inte? 🙈

Likes

Comments

I söndags drog Lowe och jag till kil. Han hade sett så fram emot att åka tåg. Han hade packat sin väska med leksaker redan flera dagar innan och lekt att han stod och väntade på tåget och gick på och av tåget. 😅 så gulligt! 14.45 på söndag var det dags att åka hemifrån. Fredrik körde oss till centralen och vi hoppade på tåget. Lowe var först bekymrad över att tåget gick baklänges (vi satt med ryggen mot körriktningen) men det tog inte lång stund innan han somnade i min famn så jag kunde dricka kaffe och lyssna på ljudbok. Så rofyllt.

Han sov 1 1/2 timme och resan var 2 timmar och 15 minuter. Så det gick väldigt smidigt. 😁

Väl framme stod Fia och Bella och väntade på oss. (Min syster och systerdotter.) hemma hos dem ville Lowe pröva poolen och studsmattan och kanan.. han ville åka i deras "raggarbil".. Hann han nog göra det på 2 timmar. 😄 testa allt!

Dag 2 så kom min morbrors fru och mina 2 kusiner på besök. Full fart! 😅 vi gjorde korv med bröd och var ute och lekte mest hela dagen.

Dag 3 packade vi badväskorna och åkte till sjön.

Isabelle och Lowe när de för en kort stund kom överens. 🙈

Vi skickade Sofia till affären och jag gav barnen frostflingor och satte på sommarlov på tvn. Lugnaste stunden på hela vistelsen.

Dag 4 var det dags att dra oss hemåt. Men tåget gick inte förens 14.30, så vi hängde ute på deras baksida. Solade, drack kaffe och hade vattenkrig. ✌🏼

Hemresan såg ut såhär..

Fick väcka honom 10 minuter innan vi var framme för att kunna plocka ner grejerna från hyllan.

Fredrik och Lycka hämtade upp oss. Lowe och Fredrik kramades och Lycka sken upp som en sol när hon såg mig, men när barnen såg varandra? Herregud vad glada de blev! Pussades och kramades! Sån ren och skär glädje! ❤️

Likes

Comments

I lördags hade Fredrik och jag fixat barnvakt redan från 10 på morgonen. Svärmor och hennes syster kom och tog barnen för vi skulle iväg på en stor fest. Slottskogsvallen hade en 90 talsfest där 11.500 biljetter sålts till! Vi var på "förfest" innan. Så vid 11 drog vi dit. Helt underbart väder så jag hade varit i stan dagen innan och shoppat ett Linné och en kjol.

Vid 14 var vi på plats på stället! Magiskt! Så jävla kul att höra den gamla musiken! Pandora, paradicio, Aqua, E-Type mm.. sjöng med i varenda låt! 😄 strax innan midnatt drog jag och Fredrik hem. Vi måste gå ut oftare, han och jag. Ihop med vänner! Så jävla kul!

Likes

Comments

Förra veckan var vi lite rastlösa och funderade på om vi skulle passa på att göra någon dagsutflykt som inte kostar skjortan. Kom på att min vän Elin brukar vara på ett ställe där det finns både lekplats och djur. Så jag kollade upp det. Gratis och de hade grillar så man kunde ha med mat. Sagt och gjort så packade vi kylbagen med korv och kaffe. Packade med badkläder ifall vi skulle hitta nått ställe att bada på efter vägen, och sen körde jag mot nolhaga. 40 min tog det ungefär.

Vi hälsade på djuren först. Klappade fåren och en arg gris. 😅 sen vart vi sugna på en glass och massa lek!

Fredrik grillade våra korvar och vi hade sällskap av säkert 30 fåglar. 🙈 en bet mig till och med i foten för att den ville kolla om den var ätbar. Sen fick jag en fågelbajs i huvudet! 😂

När vi lekt lite till så letade vi upp en badplats och åkte dit. Det blåste men ungarna var taggade på bad! 😁

När vi alla var trötta så rullade bilen hemåt.

En mysig utflykt! Och det dröjer nog inte länge tills vi åker dit igen. Perfekt ställe för en halvdag med ungarna. 👌🏼

Likes

Comments

Dagarna innan vi skulle rulla bilen mot Astrid Lindgrens värld fick Lycka feber. I 3 dagar gick tempen mellan 38.3-40.0 grader. Vi hade kollat med svärmor om hon skulle passa Lycka om hon skulle ha feber när det var dags att åka. Vi åkte även in till akuten för att kolla om det inte var något mer än förkylningsvirus. Ville ju inte lämna bort henne om det skulle vara nått annat, öronen eller så. Men det var enbart förkylningsvirus. Dagen innan hade hon feber och vi tog beslutet att hon får va hemma. Så vi gjorde svärmor redo för det. Hon kom på morgonen för att ta över. Då var Lycka feberfri. Jag vacklade mellan att hon skulle få följa med till att det är väl bäst att hon är hemma. Men när vi plockade ur henne stol i bilen och packade in våra grejer och skulle åka så stod hon och stampade vid hennes plats och pekade på bildörren och gnällde. Det gjorde ont i mitt hjärta. Hon ville ju också med i bilen. Så Fredrik skrattade och tittade på mig och sa: "ja men säg det bara!" "Ja hon måste ju få följa med" sa jag. Så sagt och gjort, in med stolen igen och jag hade som tur var redan packat hennes väska ifall hon skulle med. Jag började köra. Båda barnen somnade, men när vi kört 40 min så vakande Lycka som satt bredvid med. Då började gnället. Vi försökte med ALLT! Men inget var bra mer än någon minut. Jag försökte köra med en missnöjd unge bredvid mig. Efter 2 timmars bilresa och 1 timma kvar så sa jag att vi får byta plats på barnen. Lycka som är missnöjd får ju sitta bak med personen som inte kör. Så jag bytte plats på barnen och jag satte mig bak och Fredrik tog över körningen. Till slut fick jag sitta och sjunga med barnen för att de skulle va nöjda. Till slut efter felkörning 2 gånger så var vi framme! Klockan var runt 14.

Väl framme tog vi ut våra vagnar och stoppade i ungarna. Fixade våra biljetter och gick in. Stugan skulle vi få tidigast 15.30. Så vi hade en stund inne i parken. Men Lycka var inte nöjd alltså. Hon var väl helt slut efter feberdagarna och sen övertrött på det i värmen. Så det var gråt och skrik blandat med skratt.

Vid 17 kastade vi in handduken och checkade in i stugan. Såååå mysig!!

Hur vi skulle natta Lycka var ett frågetecken vi åkte dit med. Hon somnar ju alltid själv i sin säng. Vi tog inte med resesängen. Jag tänkte att jag kunde ligga bredvid henne i våningsängen men hon undrade vad vi höll på med när jag låg där bredvid henne. 😅 så till slut satte vi ungarna i varsin vagn och tog en promenad. Båda somnade och vi köpte oss en kortlek och gick hem och tanken var att bära över ungarna till sina sängar. Lycka gick det superbra med. Hon sov vidare, men Lowe vaknade till när jag bar över honom. Så han fick vara vaken med oss.

Dagen efter vaknade alla på topphumör! Dagen började visserligen lite stökigt för barnen med att vi skulle städa stugan. Men det var ju tvungen att fixas efter att vi ätit frukost och duschat och gjort oss i ordning. Vid 11 lämnade vi nycklarna till stugan och sen körde vi dag 2 i parken!

frukost! ❤️

Pippis hus! Vi var på Pippiteater några gånger. Och var inne i Pippis hus flera gånger. Åkte på Pippis båt och lekte lekar med Pippi!

Det blev besök på både glasskafé och pannkaksbuffé! Vi hälsade på i mattisdagen, alla små söta hus som fanns och shoppade lite. Barnen fick en varsin pippiväska med plånbok och 2 guldpengar var. 😁 Denna dagen var verkligen fantastiskt! Vi delade lite på oss. När det var Lyckas vila så tog jag med henne på en promenad så sov hon en timme. Lowe ville bada överallt där det fanns vatten. 🙈 Vid 17 fick vi muta barnen till bilen. Fredrik körde hela vägen hem och barnen sov 1 1/2 timme. Helt slut. ❤️ Hit kommer vi gärna igen.

Likes

Comments

Ni som följer bloggen minns att jag gått ångesthanteringskurs? Jag tänkte jag kanske skulle uppdatera lite hur det gått för mig. Vi hade 1 gång kvar på kursen och jag hade ett läkarbesök som jag skjutit på, inbokat. Med min fantastiska läkare! Jag har sån hemsk pms som är så jobbig att leva igenom varje månad. Jag måste få hjälp med den. Jag tänkte hormonspiral, men jag var även öppen om att börja äta ssri preparat om det skulle krävas. Man kan ju äta antidepressiva den veckan i månaden som man har pms. Väl hos min läkare så pratade vi igenom allt. Hon förstod mig precis. Hon sa att hormonspiral kommer nog tyvärr inte "räcka" för mig, utan det krävs nog nått mer. Eftersom jag hade då sån hemsk ångest/oro som kom och gick dagligen så tänkte hon att det bästa för mig är att börja äta anti depressiva. Men inte 1 vecka i månaden, utan varje dag! Jag blev helt ställd?! Men jag är ju inte deprimerad? Jag är inte trött på livet? Jag ser inte allt i svart? MEN hon sa att tar jag en låg dos så hjälper det mig med att dämpa ångesten/oron och kan hantera den bättre och pms:en kommer inte va så svår. Hon sa att jag kan äta den varje dag i 6 månader i sen om jag vill börja äta den 1 vecka i månaden. Hon tror helt enkelt att jag behöver en paus. En paus så jag kan lära mig hantera allt. För som det var så va det sjukt svårt att hantera det. Jag fick bra pressa bort det. Jag har jub2 barn att se till? Ett hem? Så jag tänkte att jag ger det en chans. Ett dämpande läkemedel kanske kunde hjälpa mig se klarare och ta tag i saker som var jobbiga helt enkelt. 

2 veckor kvar tills jag skulle börja jobba och den 2 första veckorna under inställningsperioden är värst. Så jag började med medicinerna direkt. Först dygnet (torsdag) va allt lugnt. Ingen ångest och inga "biverkningar". Andra dygnet (fredag) tog jag mitt halva piller, ja jag skulle börja äta 5 mg och senare öka till 10 mg veckan efter. 3 timmar efter jag tagit mitt piller så stod jag på en stol och skulle plocka ner våffeljärnet för att fixa våfflor till barnen. Då börjar tungan pirra, sen går det som en våg av värme igenom min kropp. Jag fick lite ångest och fick börja mig ner. Förstod att det var tabletten som kickat igång. Detta återkom var 5-10 minut. Tillslut ringde jag vårdcentralen för att fråga om det är såhär man ska reagera? De sa att detta kan hända, inget farligt. Men att hon inte tyckte jag skulle höja dosen förens jag pratat med min läkare om 2 veckor. När vi la på så la jag Lycka för vila och satte mig i soffan med Lowe. Då kom ångesten som en våg över mig en gång var 10:de minut. Sköterskan jag pratade med innan sa att jag inte skulle va själv med barnen under dessa inställningsveckor utan skulle tänka mig själv som sjuk då. Så hon tyckte jag skulle ringa hem min man. Så jag gjorde det. Lowe somnade på mitt bröst och var till stor hjälp när ångesten kom över mig. Panikångest, hjärtat bultade hårt, min kropp började domna bort, jag blev yr och bröstkorgen krympte. Sen släppte det, och sen om de tillbaka igen.. så höll det på tills Fredrik kom hem. Då släppte allt. Sen kom helgen. Lördagen var grym! Ingen ångest och så lycklig ända in i själen! Men natten mellan lördag och söndag vaknade jag vid 02 med panikångest! Så jävla läskigt! Där låg jag i mörkret och ville bara springa bort ifrån känslan i min kropp. Men jag tackar min ångesthanteringskurs för allt!! Jag låg kvar. Tänkte att jag inte skulle känna efter, utan bara andas så går det över. Det gjorde det, men det kom tillbaka. I 1 timme höll det på så, tills slut släppte allt och jag kunde somna igen. Det låter superläskigt! Och det är det också. Men har man tränat på hur man ska hantera det så fixar man det utan att springa upp i panik och väcka familjen. Som jag förmodligen hade gjort om detta var för 6 månader sen.

På söndag hade jag huvudvärk och kände mig likgiltig. Jag som älskar att prata sa knappt ett ord. Kändes som alla känslor var bortblåst. Skulle nån säga att nån dött så hade jag inte känt sorgen i kroppen. Skulle jag vinna 1 miljon så skulle jag inte känna lyckan. Kanske låter konstigt att jag fortsatte med medicinerna, men efter att ha ångest varje dag i 6 månader så va det sååå skönt att inte känns något för en dag. Som att hjärnan och själen fick vila lite. Och jag visste ju att medicinerna skulle spela min hjärna ett spratt innan den var inställd. Efter det har jag mått så bra! Lite pirrningar i tungan och lite huvudvärk. Jag hade även som myror som kröp under skallen på mig på kvällarna men jag började ta 5 mg på morgonen och 5 mg på kvällen så löste det allt. Förmodligen va det en biverkning på att medicinen höll på att gå ur kroppen.

Jag har pratat med läkaren och jag behövde aldrig höja dosen för jag uppnådde det jag eftersträvade på den lägre dosen.

Jag kan säga att jag var tveksam i början. Vad skulle folk säga? Lyckopiller? Deprimerad? Självmordsbenägen? Nervvrak? Det är den synen jag hade innan på ssri preparat. Men hallelulja säger jag bara!! Jag mår SÅ bra!!! Det är inget mirakelmedel. Men skillnaden är att jag känner mig som mig själv igen. Jag är pigg, glad, lycklig! Jag vill ha närhet igen som jag ryggat ifrån innan. Jag kan leka med barnen utan att ha en jävla gnagande obefogad oro i kroppen. Jag VILL leka med barnen! Jag VILL ligga i soffan och kolla på film bredvid Fredrik, jag sitter inte längre i en annan soffa och vill ha en bubbla runt mig där ingen kan ta sig in.

Nu får vi se hur jag gör om 4 månader när tanken är att jag ska trappa ner till att äta en vecka i månaden. Men jag är så sjukt tacksam för hur min vårdcentral tagit mig på största allvar, direkt! Nu har jag även varit hos en sjukgymnast 3 gånger och ska i höst gå en kurs i kroppskännedom på 8 tisdagar. Lära mig slappna av få rätt kroppshållning för att inte bli så spänd. 🙌🏼 Än en gång, tack johannesvården! 

Likes

Comments

Hej!

Midsommar är över och det var kanske inte någon helg att hänga i granen. 🙈 skitväder och våra gäster fick avboka då mannen i familjen blev sjuk.

Jag gick av jobbdygnet vid 9.30 på midsommarafton. Hem lämna väskan och skulle cyklat till torget för att hitta en klänning. Lowe ville såklart med och det fick han såklart. Change hade 50% på hela butiken så jag köpte bikini och underkläder. Sen hittade jag i sista sekunden en klänning och en kjol att välja mellan. Vi drog sen hemåt och fixade. Lunch vid 13!

Sill, potatis, ägg och makrill!

Tog med mina 2 barn ut innan regnet kom för att fota dem. Inte det lättaste!

Vid 15 var det dans vid midsommarstången. Emma, Novali och Rasmus kom förbi vi gick tillsammans till midsommarstången i regnet.

Strax innan dansen började så ville alla barn gå hem. 😂 så det blev ingen dans, men promenad i ösregnet! 🙈

Emma och barnen kom sen hem till oss när de bytt kläder och fixat en supergod paj!

Massa lek för barnen och sen va det helt plötsligt kväll. 😅

Lördagen var både inne och ute. En sväng upp till lekparken med Emma och familj.

Igår var jag på gymmet med Emma och sen iväg och träffade Evelina! Lunch och shopping på torget. Jag 2 par jeans och lite mer underkläder. Jag jobbar smått med att bygga upp min garderob igen efter 2 graviditeter. 🙌🏼

Ett par av jeansen. 👌🏼


Likes

Comments