Barnen vaknade vid 05.30 och sen dess har de varit full fart. Vi har plockat undan lite, sett på tv och gjort en snuskig upptäckt i en burk med havregryn 😱
Kidsen leker hund lr liknande runt mig och vi ska senare in till Säffle för att handla lite innan vi får besök.
Känns som en helt okey dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

Nja snarare "ligga mitt på barnens golv på en "spjälsängsmadrass" endast för att testa om Wilma sover längre än till 05!
Blir ganska drygt med tanke på att jag springer på toa säkert 4ggr (de e ändå en bra natt) mellan 00-04 pga magen!
Dock finns de mysfaktor i detta då jag får somna till ljudet av deras andetag ❤

  • 11 readers

Likes

Comments

Helgen har spenderats på bästa sätt, ja faktum är att jag är nöjd med den och de är inte allt för vanligt!
I torsdags hämtade jag hem barnen (vi tar alltid helg på torsdagar då T kommer hem då) Innan vi rullade hemåt var de dags för 80års kalas hos barnens farfar och jag är evigt tacksam till Barbro och Göran för att jag fortfarande får vara delaktig i familjen ❤
Väl hemma kom Tony och vi myste resten av kvällen, glömde by the way att berätta att världens bästa x (barnens pappa) beställde en ny telefon till mig och förlängde mitt abonnemang - super tack!


Fredagen var vi ute en del, åkte å handlade och bara umgicks, barnen la sig och då hände de! - Jag trodde jag skulle dö! Fick en sån jäkla kramp i området kring hjärtat och vi ringde ambulans. Dom tog EKG här hemma men kunde inte se nått avvikande utan jag gick å la mig. Grejen är den att dom frågade om jag var stressad, hade ångest osv?! Å nej ingen ångest, men stress då? Asså inte den där stressen där man ska hinna hämta barn på dagis å laga middag innan fotbollsträning och ridskolor men jag är ständigt stressad över allt som komma skall i mitt liv! Djupare saker än ett tidspressad schema. Jag oroar mig mkt för hur framtiden blir om jag tex inte pressar mig själv och mitt mående till Max för att göra de bästa för andra.

Hur som helst så gick de bra men mitt i att jag trodde jag skulle dö så skriker jag till Tony "jag har inte tid att dö nu, jag vill inte dö! Jag är inte ens 30 och har
Massa mer att ge livet och vem ska ta hand om barnen"
Där fick jag upp ögonen för allt jag faktiskt är och gör, asså ingen kan göra de jag gör med och för min familj bättre än mig och vem skulle sköta allt mitt?

Jag bestämde mig för att försöka göra de bästa Av allt och detta drog igång redan på lördagen.
Hade sovit Max 4 timmar osammanhängande men jag skulle göra nått kul å bra för kidsen så vi packade med allt vi behövde och åkte till mariebergsskogen. Barnen hade super kul och jag och Tony njöt till fullo av detta.
En för jävla bra dag var de!
Men då kom söndagen å där är vi nu, varit vaken sen 04 men ville göra nått för familjen så vi åkte till barnens mormor, fikade och barnen trivdes precis som vanligt. Hem för att göra pannkakor som Freja hade beställt redan i torsdags och sen ut en sväng.
Ja helgen har gått snabbt men de har varit en bra sådan och jag tror mina barn håller med.

Tony har åkt till grannlandet på jobb och barnen sover, denna mamman som är övertrött ser alla måsten och lan därför inte gå att lägga sig.

Min mage har dessutom spökat hela helgen och förutom smärtan så har snittet blivit fucked up igen! Trött så in i helvete på detta men ska de få förstöra?
Hell no!


  • 11 readers

Likes

Comments

Igår tog jag mig en roadtrip till lillasyrran m familj, visste redan innan att natten skulle bli sisådär då min mage har gjort uppror i veckor nu. Kl 02.30 i natt började den krångla och jag smög mig upp för att inte väcka resten av huset och framförallt bebisen på 4månader. Där startade min dag och sen dess har jag flitigt använt deras toa, vid 05 hade jag fortfarande inte slutat springa på Toa men var nöjd över att ingen av de andra var vakna då mina toabesök sätter sina spår och ger en inte alls så frän doft i typ hela huset, där hör jag hur någon är vaken och går in just på toan! Fan oxå jag skäms ihjäl!
Kl är nu 06,05 och jag har säkerligen varit på toa runt 5 ggr sen 02 och har ett par timmar kvar innan jag ens vågar planera annat...
Så vad utlöste detta då? För mkt fett? Nej utan svaret blir som alltid - ingenting som ska Kinna ge dess problem!
Trött och skäms ihjäl får jag helt enkelt förklara varför syrrans hus luktar bajamaja när dom
Stiger upp!

Likes

Comments

Orkar inte ens blogg haha, blev bakfull redan under tiden jag drack och det är vanligt efter överviktsoperationer och jävligt drygt!!

Fortsättning på DS historierna kommer under morgondagen

Likes

Comments

Hade skrivit ett långt inlägg när telefonen blev knäpp å allt e borta så håll till godo, de kommer ett till så fort jag hinner

Likes

Comments

Igår kväll började min mage göra uppror igen, jag fick magkramperna från Hell och gaser till förbannelse. Tror sällskapet jag hade med mig är bortskrämda och det är ju detta jag menar med att jag inte kan ha ett socialt umgänge..
Sen klockan var 01 i natt och även i skrivandets stund så har jag sprungit på toa säkert 20ggr vilket i sin tur förvärrar magsmärtorna, jag blir helt slutkörd och svimfärdig.
Efter en DS så är man medveten om att vid för stort fett intag tex så får man diarré och det är individuellt från person till person vart gränsen går. Men de jag åt igår kan inte på nått sätt vara för mkt då jag snarare äter för lite och får i mig dåligt med näring när jag är barnledig så summan igen är att det är pga att som
Tagit bort FÖR mkt tarm på mig vilket Torsby erkänt oxå!
Ja en vanlig dag i mitt liv tyvärr men som
Idag påverkar mer då jag hade massvis att göra.

Nej jag får helt enkelt inta fosterställning och erkänna mig besegrad då magen ytterligare en gång fuckat upp mitt liv totalt!

Likes

Comments

Yes och mer spänning än så verkar de inte bli idag, hade en del planer men får se hur de går med dom. Barnen vill åka och fira mormor som fyller 65år idag och jag vill ha barnvakt så jag kan gå på sista cope kursen ikväll.

Sambon är i Norge och idag är en sån där dag då jag saknar honom massor, helgen gick för fort och just idag skulle jag bara vilja krypa upp hos honom och mysa ❤

Likes

Comments

Sen 2011 då jag gjorde DS operationen har jag haft kroniska problem med smärtor och toabesök utöver de normala, en "magdag" som jag kallar de så springer jag på toa ca 50ggr dygn och har så ont i magen att fosterställning är de enda som funkar. Eller ja i mellan alla vardagsbestyr då. Jag kan inte arbeta som vanliga människor trots att jag älskade mitt jobb som undersköterska, socialt umgänge med kompisar vad e de? Jag har ett fåtal personer jag vågar umgås med som vet om Mina problem..

Idag har varit en sån dag, har sprungit på toa hela natten och när de väl gav sig så började magsmärtorna. Där i mellan var de simskola och lunch med min syster och mamma. Jag har flera ggr idag överdoserat dimorcomp för att kunna vara mamma och göra de som krävs av mig.

Ångrar jag min operation? - En sån här dag nja nej de gör jag inte men jag ångrar att jag inte gjorde de på ett sjukhus som ville hjälpa till med de livslånga komplikationer som blivit.

Likes

Comments

Efter att hela veckan varit fullbokad (jag älskar det) så skulle lördagen bli en slappdag. Vi skulle va hemma och greja typ. Då bilen behövdes fixas så fick Tony fixa de, jag och barnen varvade städning och filmtittande, lunch hos svärföräldrarna och sen ner till stan för att inhandla mello mys! Uh vad Svensson jag låter - Mellomys! Men då Melodifestivalen är nått som de pratas om på förskolorna mina barn går på så måste dom ju få se dreten (skiten på värmländska). Såg 40 minuter av programmet innan barnen bad om att få lägga sig och även sambon kastade in handduken då och kvar vaken blev jag.

Att göra ingenting för mig är mer "ger oss inte av på några längre äventyr" jag hatar att göra ingenting så det har gått i ett sen runt 05 I morses även om de varit sånt där man gör utan att tänka på de!

Vad är "göra inget" för er!

Likes

Comments