View tracker

... önskas! 

Sista veckorna har gått i ett. Barnen varannan vecka och i mellan de så har det varit lägenhetsjakt och en massa strul med allt från ekonomi till fuktskador! Jag vet inte vad jag vill lr hur mitt liv ser ut de närmsta men jag kan inte längre blunda för mina egna känslor och egna viljor bara för att göra alla andra nöjda! 

Ta detta med bostad - jag vantrivs som fan där jag bor nu, flyttade dit endast för att barnen skulle ha nära till dagis men va fan dom går inte ens på dagis under mina veckor så off we go! Trodde aldrig jag skulle flytta tillbaka till min ursprungs håla men det är där jag har familj och vänner och jag pallar inte ensamheten längre. 5 år utan vänner och utan socialt ungängesliv har satt sina spår. 

Men allt har inte varit skit - Blev visst med "pojkvän" bara så där haha ;) Har träffats under ca 2 månader men ändå intensivt så när han "frågade chans" så var svaret självklart ♡  Likes

Comments

​Tomhet, saknad och längtan är jobbig i vanliga fall men när de kommer till ens egna barn så är den inte hanterbar! Det var inte så här de skulle bli, varannan vecka mamma och varannan ensam och apatisk till allt! 

Visst jag är ute bland folk, socialiserar mig och har kul men jag kan ha allt de där med mina 2 troll bredvid mig!

Pappan till barnen jobbar ju hela dagarna ändå så det är dagis som uppfostrar mina barn under pappa veckorna. Inte illa menat jäntemot pappan då han är en toppen pappa när han väl har dom men jag tycker inte de är okey att så små barn är på dagis mån - fredag 06-17.30.

Vad skulle ni gjort? 

Likes

Comments

Bra helg! Varit på ljusfesten i Åmål där de var super mysigt och inte blev de sämre hand i hand med bästa sällskapet! Hela centrum var fullt med levade ljus, massa folk och musikuppträdande av en ung kille som förövrigt var hur jävla duktig som helst på att sjunga! 

Matlagning tillsammans och chill liksom, en kanon helg trots en del otrevlig sms/telefonsamtal om mest ingenting men vissa människor kan helt enkelt inte glädjas åt andras lycka :p 

Kidsen är hos deras pappa och jag pallar inte sitta hemma i en tyst lägenhet så nu blir de umgås med mamma tills i morgon.

Likes

Comments

Emelie 28årig 2barnsmamma som har sina barn varannan vecka. Barnen är 2 och 3 år gamla och heter Freja och Wilma. När jag inte spenderar tid med mina orkaner så jobbar jag som undersköterska, shoppar lite för mkt, kör en jäkla massa bil och älskar att träffa nya människor. Dricker alldeles för mkt redbull och kaffe, röker och skvallrar gärna.

Älskar musik, heminredning, djur och skulle gärna vilja fortsätta tatuera mig.

Gjorde en duodenal switch 2011 och har gått ner 67kg, livet skulle ju bli så jäkla mkt lättare om man inte var fet sa dom men efter 4års in och ut åkande på sjukhus med allt ifrån kramper till allt annat krångel med magsäck och tarmar så var livet betydligt mkt enklare som 134kgs Emelie.

Separerade från barnens pappa i april 2015 och förutom att jag varannan vecka saknar mina bebisar så kan de ha varit mitt uppvaknande - NU är de min tur att göra saker för min skull och upp till mig att skapa de bästa livet för mig och kidsen.

Har kissekatter - Luffarn & Tusse, bor just nu utanför Karlstad i en liten skit håla men ska byta detta till en ännu mindre håla för att komma närmare familj och vänner.

Är resande och avskyr när folk använder ordet "tattare" utan att veta dess betydelse.

För övrig så är jag way to much rock 'n' roll för mitt eget bästa ;)

Likes

Comments