Idag var sista dagen på dagis denna vecka för J. Hon var inte på speciellt bra humör när jag hämtade henne och hon ville vara ifred. Det blir lite för mycket med alla barn runtomkring ibland och hon har ett sånt jäkla humör just nu då hon är inne i världens trotsperiod just nu.

Imorgon är det dags för henne att åka till hennes pappa igen då det är hans helg. Vi har kört varannan helg i flera år nu och man kan ju tycka att jag skulle ha vant mig vid att inte ha henne hemma, men jag tror inte att jag någonsin kommer vänja mig vid det! Den ENDA fördelen är att jag får sovmorgon haha.

Det har varit väldigt hektiskt om helgerna ett tag, och varje helg har varit uppbokad hela sommaren och är fortfarande ett tag framöver. När det lugnat ner sig om helgerna så ska jag och sambon ta tag i J's rum ordentligt. Ända sedan vi flyttade in så har hennes väggar varit skrikigt gula och vi har inte riktigt haft någon bra lösning för det här med förvaring. Det ska det bli ändring på och vi ska ta en hel helg när hon är hos sin pappa och fixa i ordning, måla om och skaffa lite nya möbler till henne. Hon ska även få ett riktigt skrivbord, hon älskar att måla och pyssla och det är bättre att hon stökar ner sitt rum än mitt kök hähä. Vi ska fixa riktigt bra förvaring till alla hennes saker också, så att det blir lättare för henne att städa.

Hittade denna förvaringslådan och ja, it speaks for itself haha! Så klockren.


Lådan kan ni hitta under denna länk ----->  http://bloomingville-forvaringslada-p.reflink.com/a123031

Jag kommer att lägga upp bilder och även en inköpslista när vi väl är klara med hennes rum om det är något ni fastnar för.

Dags att ta tag i sitt liv och förbereda middagen och greja med lite tvätt (inte samtidigt dock)

Over and out!

Likes

Comments