Jag som brukar vara ganska frisk har sista tiden åkt på förkylning efter förkylning , blir inte sängliggandes längre men symptomen är där hela tiden. Det bromsar en i träningen och i den vardagliga orken. Att ta sig till arbetet, ta hand om sonen, hinna med att träna, ( vilket nu mera tar mkt mera tid än någonsin förr, o mer lär det ju bli) , att vara pigg och käck😜 . Därför gick jag till min läkare förra veckan och som vanligt tittar han på mig o små ler, och undrar vad jag gör där som är så frisk. Ja bra fråga hörde du!? Har ju inte fått svar på alla prover ännu (som levern bla ) men som det verkar e jag ju kärnfrisk med ett toppen blodtryck. Nu ser ju inte doktorn allt som sker i kroppen men de e väl bara tacka och bocka. Sen hur mkt jag än må älska levande ljus o mys i soffan så e jag o mörkret inte kompisar. Kroppen går i dvala så fort mörkret faller på och om några veckor har jag lätt för att sova redan kl 18.00. Vilket iof är bara bra ur träningssynpunkt men det blir lite spill med tid kan jag tycka. Den här hösten vill jag vara pigg och frisk och Därför ska jag BOOSTA kropp o knopp allt vad jag kan. Och det med hjälp av C och D -vitaminer, helst i från frukt och grönt, och gurkmeja, en lite shot av det här varje morgon kommer göra susen. 👌🏻💚

  • 11 readers

Likes

Comments

Efter omlagd kost har jag fått en ätardag , så varje lördag gäller det att fylla kroppen full med kalorier. Och det bästa av allt är att jag själv får välja vad jag stoppar i mig😋😋😋 och den här morgonen startade med ägg och bacon, kan inte ens minnas när jag åt bacon senast., och gott var det! För övrigt så har det varit en lugn och skön helg, med lite, jobb, träning och äntligen fick jag gjort en storstädning här hemma,, så nu kan jag mysa ner i soffan och bara njuta.


God natt alla fina människor . 😘

  • 22 readers

Likes

Comments

Det är riktigt roligt att hänga på gymmet, och kolhydraterna gör sin effekt. De sista dagarna har jag tränat ensam pga osynk med min väninna., och det har varit riktigt drygt. Jag måste säga att just nu tränar jag sååå mkt bättre när vi kör ihop. Pepp och glädjen finns där och man vill aldrig gå hem. Därför var det mkt trevligt att få avsluta helgen med ett pass armar tillsammans💪🏻😘

Imorgon blir det ett läkarbesök ... Det är dags att reda ut varför jag hela tiden åker på förkylningar.( som annars e väldigt frisk)

Godnatt kramar💤

  • 44 readers

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan förra inlägget .... Tanken var att bli i såpass form att jag kunde ställa upp i Bodyfitness nu på Luciapokalen . Inte för att jag är i dålig kondition men jag har höga krav på mig själv och tänker inte nöja mig här. Så den här resan får ta en liten omväg med sikte på vårtävlingarna. Jag hade tyvärr ingen bra kontakt och hjälp av första Coachen och därför skedde det heller ingen utveckling. Vilket gjorde att det blev mycket frustration och onödigt mycket stress för kroppen. Men här tänker jag inte ge mig utan tänker komma tillbaka STÖRRE ,STARKARE och BÄTTRE!!!

Nu med ny Coach som tog sig Ann mig direkt har jag fått otroligt mycket energi Och glädjen är på topp. Nu kommer jag att göra allt för att ta mig dit jag vill och dessutom vara nöjd och stolt över det jag presterar.

Det är bara att göra om och göra rätt👊🏻👊🏻👊🏻

De senaste träningsdagarna har jag köttat på allt jag orkat tillsammans men min Goa vän Andrea ( som ska tävla nu på Luciapokalen) vi har samma resa framför oss med lika mål och vi drar verkligen ur varandra det bästa. Tack snygging för att du finns med på min resa💗 det är guld värt! Och jag längtar så efter att få följa dig till Stockholm och se dig uppe på scen!

-nu krigar vi på.


Första bilden är från våran ( min o Andreas) pw i sisjön idag. Fantastiskt skönt att trava runt i skog och mark.

Andra bilden är från här om kvällen när mina poseringsskor hade anlänt... Säger bara ... In löööööve😍


Pöss på er !

  • 72 readers

Likes

Comments

Idag har jag haft en super fin dag, började med pw i solsken , sedan väntade frukost. Efter blev det lite klient träning och en matlåda i bilen, dagen har bara rullat på ..., så jag skyndade mig vidare för att möta upp en tjej som befann sig i Gbg idag med en tävlingsbikini. Möttes upp på Liseberg... In på toaletterna och där av med alla kläder och ner i en pinimini glittrandes bikini. Vilken känsla det var😍😍😍 blev sååå supertaggad och inspirerad. Och inte va det slut på inspiration där.... För efter detta möte väntade nästa möte med en ny bekantskap ( super snygga Andrea) som är på samma resa som jag mot Bodyfitness. Vi körde ett bra pepp pass och det var sköj som faaan. Nu e jag något sliten och har trillat ihop i soffan👍😊.

Trevlig lördag på er!
Pöss och kram

  • 56 readers

Likes

Comments

Nu är sjukstugan över. Hoppas den har stängt resten av året 😂😂😂så att jag verkligen kan fokusera på min träning nu. Känns som tiden rullar iväg och jag fick lite panik över allt som ska ordnas inför planerad tävling. Måste lära mig att ta bättre kontroll över saker som har med mitt liv att göra, inte bara lita blint på andra. Även om det faktiskt finns små guldkorn där ute ... Och Ni är super viktiga ska ni veta. Även om jag alltid levt ett tränings liv oxå på tävlings nivå så är just fitness scenen och vägen dit ny. Man behöver stöd och vägledning även om man står för det största jobbet själv.
Så är det väl med det mesta som man gör för första fången. Alla är vi barn i början. Men skam den som ger sig. Tror alldeles säkert att jag kommer att lära nig otroligt mycket på den här resan och det ser jag fram emot.

Nu är det snart läggdags . Kvällarna blir inte så långa när man ska upp 4.50 för en powerwalk imorgon 😜 men så är det ju trots allt fredag då oxå. Bara det gör en lycklig.

Sov gott alla gobitar😘

  • 52 readers

Likes

Comments

I lördags var jag lika taggad som vanligt när det väntas biceps o triceps på schemat. Blev två övningar bröst och lite mage oxå, sedan kämpade jag med cardio på cykel ...och det tog emot... Trögt.......slut på energi och känslan av att något var på gång i kroppen. Men jag hade ju redan varit sjuk nyligen ( och jag som brukar vara så rastlös och frisk annars) kunde det verkligen vara virus på gång igen?!
På kvällen blev det lite mingel till live band med goda vänner ... Och mycket riktigt blev jag jätte dålig framåt kvällen/ natten så det var bara att trafikera sig hemåt o krypa ner under täcket .det positiva är iaf att man inte är bakis när man avstår alkohol under diet. Men så Drygt att kroppen protesterar när man har mål som väntar och tiden börjar bli knapp. Men samtidigt vet jag hur viktig vilan är. Nu gäller det att få kroppen så stark igen att man hamnar på banan igen och bara kan mata på.

God natt alla gobitar😘

En liten glimt från dansbandsmyset på grindstugan. 😜🤕💊💉

  • 74 readers

Likes

Comments

#vardagslyx#spraytan#måbra och senare idag väntar ett benpass👊🏻

Kramar😘

  • 86 readers

Likes

Comments


Nice support man får av sonen 12 år här hemma som sitter och trycker i sig donuts. Tur att man har ett mål framför sig, det gör mig stark i detta gottemumsandet och faktiskt helt oberörd. Det är otroligt vad en stark vilja och träningsfokus kan påverka ens beslut. De som känner mig vet att jag är stans största gottegris, eller var kanske man ska tillägga, STOLT! . För nu börjar det bli nära och tiden framåt går snabbt, nu är det allvar, Nu är det All In! ( och inte all inclusive :)

Kramar på er! / MEagainstmyself

Likes

Comments