Liten uppsatering☺️
13 veckor kvar tills det är dags att hå upp på scen.
Dieten går som tänkt. Och jag försöker att poseringsträna ofta. Försöker gå i skona lite varje dag. Ännu så länge så känns kropp o psyke starkt och jag hoppas att det håller i sig.
Ska försöka lägga upp lite bilder från posering någon dag.

Pöss på er alla💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mina blåbär vs älsklingens godisskål.
Det gäller att ha karaktär och fokus på mål under en diet😊

Likes

Comments

Hej alla Finisar!

Nu är det hög tid att poseringsträna....om och om igen. Inte helt enkelt när kroppen inte känns på topp. Har varit plågad av nackspärr nu i 2-3 månader, och inte nog med det så axlarna oxå:( så nu är det mkt besök hos osteopat , kiropraktor och massör. Hela insatsstyrkan för att komma åt problematiken. Så håller tummarna att detta kommer släppa snart, för det infinner sig en viss stress när man inte fungerar som man ska. Och det frestar på i träningen.

Hoppas att ni alla har det gott och att midsommarn var festlig🌷🌺jag hade en helt underbar midsommar! Nu kommer nu vecka med nya möjligheter att kasta sig ut i.

Kramisar 😘

Likes

Comments

Nu är det 1.5 veckor kvar tills diet börjar .Har aldrig sett fram emot en diet lika mkt som jag gör nu ( kommer kanske få äta upp det under resans gång) . Nu är det på fullt allvar! Det kommer bli mkt posering, träning och fokus på rätt kost 4 månader framöver.

Yeey 👏🏻👏🏻👏🏻 jag är såå taggad!
Följ inst:CoachandCare.se

Massa kärlek😘

Likes

Comments

😪till att börja med så får jag skämmas lite över att jag glömmer av att dokumentera min fitnessresa. Lova att bli mycket bättre på det!

Nu är målet bestämt, satsning på Bodyfitness 11 november på FixPro i Borås.
Inser att man nog aldrig riktigt blir helt nöjd med byggandet, vill ha mer😜. Men när jag blickar tillbaka på den tiden som gått sedan jag bestämde mig för att tävlings satsa för ett år sedan, så är jag otroligt stolt över vad jag åstadkommit. Utvecklingen är stor och jag har kämpat väl. De månader som är kvar fram till tävling gör mig idag mkt nyfiken och det ska bli mkt spännande. Med en Coach som alltid finns tillhands , har jag kunnat ha ett lugn och inte stressa på kroppen. Och alla de som finns omkring mig och stöttar ger mig mkt kärlek och tror på mig i det jag gör. Tack för att ni finns! 

OBS! De som vill får gärna följa mig på insta under CoachandCare.se ( där uppdterar jag  betydligt oftare)

Nu börjar snart dieten och jag sk kämpa allt vad jag har ända fram. 

Pöss💗

Likes

Comments

Yes!
Äntligen börjar kost och träning ge resultat.
Det gäller att skynda långsamt och ha tålamod. ( vilket har varit svårt för mig som alltid vill skynda på det mesta och helst göra allt samtidigt😜)
Men nu börjar resultatet av hårt slit att visa sig. Och den form jag är i idag är mycket trivsam och jag känner mig stark och sund. Men resan är fortfarande lång och jag ser fram emot dieten efter sommar som blir slutklämmen på bygget och förhoppningsvis upp på scen👏🏻👏🏻👏🏻😍

Pöss på er😘

Likes

Comments

För att kunna träna på en nivå som ska ta en till tävling , måste man verkligen brinna för det man har framför sig. Alla dagar är inte toppen men de allra flesta gånger njuter man till fullo, och så länge det känns roligt och passionen för träningen sitter i så tänker jag fokusera och utvecklas.

Pöss o godnatt😘

Likes

Comments