Äntligen! Som man ser fram emot att kunna äta annat än det som står på kostschemat. 👏🏻👏🏻👏🏻
Idag blir det en slappedag med god mat och tid att njuta! ( lite gym så klart😜)

Trevlig lördag.
😘på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu börjar det närma sig slutklämmen på den hör dieten. Resan är långt ifrån över,det finns fortfarande lite jobb kvar att göra. Har tidigare känt mig väldigt nervös för att gå upp på scen, men bu har jag fått sån grymt bra hjälp med posering att jag är riktigt taggad. Nu vill jag bara upp där! Klart att den känslan säker kommer att vandra lite fram o tillbaka men jag börjar bli redo😜👠👙.

Hoppas att vi ses där! ➡️ swefitexpo.se
Trevlig lördag!
😘

Likes

Comments

Hej!

Återhämtnings weekend!
Den här helgen som varit la jag allt arbete åt sidan och ägnade tiden åt att hitta balans och återhämtning. Bara att sova när man vill, äta vad man vill och träna umgås och chilla!

Sista tiden har varit galet mkt att stå i. Karriären går uppåt och Pt kunderna ramlar in... vilket egentligen bara är ett lyxproblem , för det är mina ptkunder som ger mig energi att orka jobba på så mkt som jag gör med det jag tycker är roligast !
Jag har gått på diet ett antal veckor nu och mått prima men De senaste två veckorna så har dieten påmint en om att man går på kaloriunderskott, japp! Kroppen börjar bli seg o trött, och huvudet är i lite koma😆, men formen tar sig🙌🏻👊🏻! Så det är bara att kriga på de sista 6 veckorna som är kvar, sen ska jag upp och glänsa😜.
Kärleken har tyvärr tagit slut , men jag är sjukt tacksam för det år som den varade. Har givit mig sjukt mkt och jag tänker njuta av det goda den hade med sig.
En stor värme infinner sig i hjärtat av alla nya bekanta och vänner som jag fått möjlighet att ta in i mitt liv.
Och till sist men inte minst så är jag sååå stolt och lycklig över min son som börjar bli en riktigt stor grabb, att han ÄNTLIGEN börjat hitta sig själv och får vara en mycket gladare och lyckligare kille idag❤. Älskar dig❤

Nu är jag med på banan igen med ny energi, nya ideer och en massa glädje! Nuuu kööör viii!


😘på er!
Insta: norpan_ninanordin

Likes

Comments

Hej!

Nu närmar det sig, och jag börjar bli mer och mer nervös🙊🙈💩.
Men längtar och ska göra det så bra som jag bara kan🙌🏻

😘på er!

Likes

Comments

Godmorgon!

Varje dag blir en kroppen en smula tröttare . Känns som man går rund med tuggummi under sulorna. Men lika gla e jag för det😀. Kommer kämpa allt vad jag har👊🏻.
Nu väntat frukost☕️😋

Kramar 😘

Likes

Comments

Hej! Klockan ringde 5 i morse, iväg o träna kunder, där emellan blev det egen träning. Baksidaben, rumpa o 30 cardio! Kroppen var trött idag,, o jag var helt utmattad efter träningen idag. Nu hemma en liten stund, sova 40 min o sedan återstår 2 kunder.

Trevlig tisdag på er😘

Likes

Comments