Good food is the key to good health👍.

Många tycker att dom redan äter bra men ändå inte får resultat., det är oxå av stor vikt hur man sätter ihop bra mat , och ger kroppen det den behöver! Inte mer och inte mindre!

👍😘

  • 21 readers

Likes

Comments

Sånna här tillfällen gör en stolt. Ett fantastiskt kvitto på att man gör ett bra jobb👊🏻


Ge inte upp era drömmar❤

  • 18 readers

Likes

Comments

Igår plockades löshåret ut och idag blev det frissan med uppfräschning på det lilla som blev kvar😢😂 aja vi gjorde det bästa vi kunde av situationen. Kort o blont😜Pöss på er💋

  • 39 readers

Likes

Comments

Då har jag dragit på mig en förkylning igen🤧😞😢
Men blev sååå lycklig i hjärtat när jag efter en hel arbetsdag igår, helt slut i varenda del av kroppen får ett sms från hjärtat mitt som vill bjuda på bio o middag. Han tyckte att jag behövde bli lite bortskämd när jag inte vart bra. Måste säga att jag vart lite som ett frågetecken, ( ingen som brukade bjuda mig på middag när snoret rinner och huvudet är rena korvstoppningen)
Slut som man var köpte vi istället hem mat och hade en mysig kväll! Tack finaste för att du finns! E så glad att jag träffat dig❤❤❤

Puss på er alla Finisar ( håll tummarna att denna förkylning ger sig snarast! Och att man slipper det resten av året)

  • 76 readers

Likes

Comments

Fick verkligen kämpa för att komma i tävlingsbikinin 😂, och när den väl satt på så va de bara att hålla andan, för att inte allt blingbling skulle flyga åt skogen. Jag trivs väldigt bra med den form jag befinner mig i nu, men är dö nyfiken på dieten som startar i juni. Och vad den kommer att göra med kropp och knopp. Nu gäller det att skynda långsamt och inte stressa kroppen i onödan👏🏻👌🏻👊🏻

Ha en fin lördag alla pussgurkor😘

  • 121 readers

Likes

Comments

God morgon!

Efter resan är det dags att återuppta träning , och framför allt kost på allvar igen. Nu gäller det att jobba stenhårt och förvalta tiden fram till dieten (som börjar i juni! ) väl! Det är viktigt att inte stressa ( så att kroppen inte reagerar negativt) utan planera sina scen tävlingar i god tid. Så har man oxå tid att se utveckling och hinna ändra eller förbättra under vägens gång! Och jag är sjukt motiverad!

Heja alla er som oxå jobbar mot ett träningsmål! 👊🏻👊🏻👊🏻

Ha en fin morgon! 😘

  • 75 readers

Likes

Comments

Den bästa oplanerade resan jag någonsin gjort! Med mkt sol , värme och kärlek!

Mitt 💗a mötte upp mig i Bangkok och känslan när han la sina armar om mig är obeskrivbar! Man ville bara stanna tiden!

Det blev en natt i Bangkok och dagen efter begav vi oss ut på nya äventyr. Öar, palmer, livemusik, långa promenader på vita mjuka stränder ( hålla varandra i handen) så klart hittade vi alltid ett gym för att underhålla formen. God mat och harmoni.

Har nog aldrig känt mig så här omtyckt ! Eller blivit behandlad som en prinsessa👑

Du är fin, ( snygg som fan) charmig, med världens godaste hjärta! Men framför allt så får du mig att skratta så jag kissar i byssorna. Det går inte att ta miste på hur roligt vi har tillsammans.

Pöss❤️

  • 75 readers

Likes

Comments

Väskan packad ! Nu kan det bära av till Thailand! Måste dock inflika att havregrynspaketet tog mest plats😜


Seeee yaaa✈️😘

  • 105 readers

Likes

Comments

Dagen började med en powerwalk kl 06.00 sedan blev det en god frukost. Vidare för att hjälpa bästaste vännerna för att tömma deras lägenhet. När jobbet var gjort bjöds det på lunch, satt som en smäck med lite god mat😋.


Tack för idag godingar😘

  • 118 readers

Likes

Comments