View tracker

När man e ledig från gymmet får man hitta andra sätt att röra på sig,, därför bjöd lördagen på vänner och dans👌🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 14 readers

Likes

Comments

View tracker

Jobb och träning klart för dagen! 

Önskar alla en trevlig fredag💋​

  • 13 readers

Likes

Comments

View tracker

Har fått in rutin varje tisdag på att köra ett kill IT tabata pass ned min bästaste 💗e vän.
Att köra skiten ur varandra på annat sätt än tunga vikter i gymmet är verkligen en utmaning. Man får känna att man lever och konditionen får sig en omgång. Hatkärlek!

Tack för att du finns Karin 💋

Pöss o kram alla godingar!


  • 20 readers

Likes

Comments

När man under en längre tid bara har bott i träningskläder och ger sig ut på en shoppingrunda men inser att man inte längre får plats i XS och inte heller S utan behöver ha två stl större på överkroppen. Jaaa vad säger man om det. Den första känslan är 😧😱😮 och sedan kommer glädjen, all träning har börjat ge resultat👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻. Magnifiko👌🏻 gött! Nu är det bara fortsätta att prestera🏋💗


Pöss på er!

  • 50 readers

Likes

Comments

Man kommer inte alltid vara motiverad... Men man måste vara disciplinerad! Jag har alltid på något sätt tränat i mitt liv,, från friidrottare och dansare till fitness världen . Alla dessa träningsformer har varit givande på sina sätt. Men just nu är det gymmet jag har hittat hjärtat i. Bilden Åvan visar mig för kanske 4 år sedan, och då tränade jag oxå på gym och tyckte att jag var fit. Kontra bilden till höger som är från bara någon vecka sedan..man ser skillnad på kunskap och okunskap. Den här utvecklingen jag gjort hittills är så fascinerande, och framåt ska jag😍. Kan jag så kan Du! Ge aldrig upp för dina mål, och sikta högt, då kommer man kanske åtminstone halvvägs.

Pöss o kram från en sjukling som snart e på benen igen🤕😴

  • 66 readers

Likes

Comments

Idag har det varit en lång dag. Sovit dåligt pga att sonen hade mardrömmar. Dessutom Upp kl 5.30 och jobba till 16.00. Och efter jobbet blev det hem och byta om till träningskläder. Tänkte i början på dagen att jag nog kommer vara helt död mot eftermiddagen men där PWO slank ner i kroppen och jag klev in på gymmet så gick träningen som en dans. Det var riktigt kul. Och jag gav allt vad jag hade. Har bestämt mig för att SMEKMÅNADEN är över nu och det hjälper inte att stå på gymmet o lipa utan den enda vägen är den hårda vägen. Och jag älskar det! Och tack min fina vän Andrea Nilsson som köttar med på många av våra pass. Det är en stor del av min utveckling fram till scen.

Pöss på er😘

  • 65 readers

Likes

Comments

Jag som brukar vara ganska frisk har sista tiden åkt på förkylning efter förkylning , blir inte sängliggandes längre men symptomen är där hela tiden. Det bromsar en i träningen och i den vardagliga orken. Att ta sig till arbetet, ta hand om sonen, hinna med att träna, ( vilket nu mera tar mkt mera tid än någonsin förr, o mer lär det ju bli) , att vara pigg och käck😜 . Därför gick jag till min läkare förra veckan och som vanligt tittar han på mig o små ler, och undrar vad jag gör där som är så frisk. Ja bra fråga hörde du!? Har ju inte fått svar på alla prover ännu (som levern bla ) men som det verkar e jag ju kärnfrisk med ett toppen blodtryck. Nu ser ju inte doktorn allt som sker i kroppen men de e väl bara tacka och bocka. Sen hur mkt jag än må älska levande ljus o mys i soffan så e jag o mörkret inte kompisar. Kroppen går i dvala så fort mörkret faller på och om några veckor har jag lätt för att sova redan kl 18.00. Vilket iof är bara bra ur träningssynpunkt men det blir lite spill med tid kan jag tycka. Den här hösten vill jag vara pigg och frisk och Därför ska jag BOOSTA kropp o knopp allt vad jag kan. Och det med hjälp av C och D -vitaminer, helst i från frukt och grönt, och gurkmeja, en lite shot av det här varje morgon kommer göra susen. 👌🏻💚

  • 60 readers

Likes

Comments

Efter omlagd kost har jag fått en ätardag , så varje lördag gäller det att fylla kroppen full med kalorier. Och det bästa av allt är att jag själv får välja vad jag stoppar i mig😋😋😋 och den här morgonen startade med ägg och bacon, kan inte ens minnas när jag åt bacon senast., och gott var det! För övrigt så har det varit en lugn och skön helg, med lite, jobb, träning och äntligen fick jag gjort en storstädning här hemma,, så nu kan jag mysa ner i soffan och bara njuta.


God natt alla fina människor . 😘

  • 71 readers

Likes

Comments