Yes, som ni har märkt har jag haft och kommer nog fortsätta att ha en liten paus. Det händer sjukt mycket just nu. Jag flyttar om 2 (?!?!) veckor, det är en hel del läxor och stora inlämningar i skolan och så fotbollen. Får se när jag bloggar nästa gång 😚

Slänger in en bild på en glad get. Varför? För att jag kan.Kraaaam

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som rubriken säger har jag massor med plugg... 

Det enda jag gör just nu är äta, sova, gå i skolan, åka buss/bil, träna, plugga.... hinner ingenting av det jag vill göra och det stör mig enormt mycket. Men jag försöker blogga så fort jag får en lucka (och minns det i mitt fullpropade huvud) 

Jag har faktiskt aldrig längtat såhär mycket till ett lov. Allra mest längtar jag såklart till sommarlovet men just nu försöker jag bara ta dag för dag och överleva till påsklovet. Hoppas att ni har det bättre än jag! 


Bilden beskriver min känsla till det mesta just nu   (tagen av mig i Januari)

Kraaaaam

Likes

Comments

Tjenare på er. Äntligen helg igen! 

Vaknade för någon timme sedan (ligger dock kvar i sängen) Har fixat lite på datorn 😊

Igår efter skolan drog jag ut en stund för att fota lite. Det var så länge sedan och eftersom det var så fint väder så kunde jag inte låta bli. Bilder får ni senare. (det var omöjligt att lägga över just nu)

Igår kväll gjorde vi något som vi aldrig gjort hos pappa förut... vi gjorde hemmagjord pizza! det var Ubergott! 😍 Sen kollade vi på Let's Dance och Modern family. Det var en riktigt mysig familjkväll. 

om en timme ungefär ska jag åka till Fredriksskans i stan för att vara domare och tjäna lite cash 👌 Efter det kommer antagligen Dolores,Astrid, Karin och kanske Anja och Challe hit för ikväll när det är Earth Hour ska vi in till Espresso house för lite mys och politik. Sen får vi se om nån vill sova över hos moi 🙆

Ha en bra dag foks!


Jag just nu 👆

Kram

Likes

CommentsHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, De har suddat för duvans "ansikte" ! 😂😂😂

Likes

Comments

Det händer vääääldigt mycket nu. Förutom allt som jag ska hinna med i vanliga fall (familj,kompisar,skola,fotboll,träning, ÄTA, SOVA osv) så har jag nu fullt upp med att rensa och packa inför flytten. (But I'm soo excited! 👏) Men det gör att jag i princip inte har någon tid över för att göra roliga saker som att blogga, kolla på TV och serier mm. Tråkigt men jag måste prioritera lite. Men jag lovar att försöka förbättra mig 😊


Vår i Kalmar nu 😍🌸

Kram

Likes

Comments

Hej hopp. Haft fullt upp i helgen som vanligt. I lördags var jag domare (och tjäna lite cash 👌) Jag dömde 15-åringar på 11-manna. Jag börjar äntligen känna mig bekväm i att döma 11-manna själv. Det är riktigt skönt! Efter det spelade A-laget så då kollade jag på nästan hela den också. 

När jag och pappa sedan skulle åka till City Gross och köpa mango (till Ellen) så övningskörde jag dit. Och efter det övningskörde vi i ungefär 2 timmar. Jag körde för första gången "in public". Det var askul! Haha, det blev att jag körde ut till pappas kompis i Vassmolösa. Det är liksom 110 väg där. Det var fett läskigt men samtidigt väldigt kul!! Hihi, jag kände mig verkligen som ett pro 🚗

På kvällen var det födelsedagsferre för LN. Jag hade hur kul som helst och vi gick inte och la oss förrens halv 5... Söndagen bestod av sovande, TV-tittande, ätande och tränande. 

En riktigt bra helg alltså! 😊

Frullen hos Ellen, nomnom


En bild (från snapchat) från när jag kollade A-laget.
Kram

Likes

Comments

Hej alla glada! (och alla mindre glada)

Idag har jag bara varit i skolan. Same old same old... Men det var en bra dag, chill. Nu ikväll blir det tacos och Let´s dance. WOOOOW, WHAT A CHOCK! Det kunde ni aldrig gissa va?

Nee, men imorgon ska jag vara domare och sen ska jag till Ellen och fira att hon har blivit 17 (för några veckor sen då, men ni fattar) Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi!Kram

Likes

Comments

Kom hem för en liten stund sen efter årets första fotbollsträning utan underställ. Höjdpunkten på dagen! 😍

Nu blir det bara att chilla resten av dagen. En perfekt dag helt enkelt 👌

Likes

Comments

Det är så svårt att sätta ord på vad man känner när någon som betyder mycket för en slits ifrån en.

Först chock. Det är inte möjligt. Hur är det möjligt? Den personen som man älskar så mycket har försvunnit, borta. Man kommer aldrig se personen le, skratta, gråta, vara arg eller visa kärlek. Det är omöjligt att förstå.

Sen kommer sorgen. Den väller över en. Man vet inte vart man ska ta vägen. Tårarna rinner och rinner. Hur kan det finnas så många tårar?

Efter det kommer tiden när man egentligen bara vill begrava sig i sängen  och aldrig mera stiga upp, men samtidigt vill man vara stark för de andra som också sörjer. 

Begravningen. Den jobbig. Det känns viktigt att gå på den, det är viktigt att få säga "hejdå". Men samtidigt så vet man att man endå inte riktigt kommer kunna säga hejdå. För det känns som att personen man har mist bara är iväg på någon resa och att personen snart kommer tillbaka. 

Några månader efter det hela, när alla andra tror att man har förstått och håller på att gå vidare i livet. När alla tror att man börjar känna sig som förut, det är då tomheten slår till. Känslan av att man aldrig mer kommer få träffa denna personen. Det är en tomhet som ingen någonsin kommer kunna fylla. För den kan bara fyllas av en enda person och den personen finns inte längre. 

Efter att ha mist någon som betyder mycket för en, blir livet inte riktigt likadant som det var förut. Man är inte längre samma människa. För samtidigt som man miste den personen miste man en bit av sig själv. 

Likes

CommentsSorry för min frånvaro. Har haft fullt upp hela helgen.

I fredags satt jag hela kvällen med ett Historia prov/inlämning. Yey, kul fredag! 😒

Lördagen var desto bättre. Pappa och Anneli (pappas tjej/särbo/flickvän/whatever you wanna call her) hämtade upp mig och Oscar hemma hos mamma. Sedan åkte vi ner till Karlstad för att fira att farfar har fyllt 75 år med gokart, fin-lunch på Eriksberg och hotellövernattning i Karlskrona  (jag sov dock inte där) med familjen Holm (kusinerna) Gokarten var skitkul! Har kört en gång innan men aldrig inomhus. (Jag kom förövrigt trea och fick medalj, stolt)

Efter det åkte vi som sagt till Eriksberg, en jättefin herrgård med underbar mat. Där åt vi två-rätters och sen begav vi oss till Karlskrona och hotellet. Vi tog en fika på hotellet och sen chillade jag, oscar, pontus och amanda på rummet bara. 

Förrätt

Varmrätt

Kl. 18 tog jag tåget hem till Kalmar för klassfest. Jag hade jättekul trots en del mindre roliga händelser! Haha, kvällen blev iallafall oförglömlig 😄Hoppas på en ny klassfest snart!

Tog alldeles för några bilder (och de jag tog var inte de bästa kan jag ju erkänna)

Igår (söndag) Drog mamma och jag in till Statt för lite hotellfrulle 😍

Sen åkte jag och tränade mina småtjejer (06/07) och efter det träning med laget.

En riktigt bra helg alltså 👌


Glömde ta kort på allt men här har ni iaf på min yoggi och kladdkaka 😊

Kram  

Likes

Comments