Dagen idag började som vanligt med promenad, väder till trots! Det blåser och regnar idag. 

Jag gillar träd! Finns flera träd runtom i landet som jag gillar av olika anledningar. Träd står där de står - fast i jorden och i alla väder! Trygga. Och allt från ett litet frö till något så stort och stabilt 🌲🌳

Här är ett av de träd jag hejar på varje dag 😁

Elli är fortfarande hemma med hosta och tjock hals så idag åkte vi till doktorn för att kolla upp detta. Femte gången i år som hon är dålig. De ska göra en astmautredning.
Efter läkarbesök med stick i armen kan man få välja god lunch. Vi drog till A6 och Sushi Yama för sushi och sashimi 😍

Kollade lite webcam från Maspalomas och man kan väl säga att vädret ser lite göttigare ut där än här! Och ljusare!☀️☀️☀️
Om 7 dagar..🛫✈️🛬

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Näää...de här korridorerna kan det snart räcka med tycker jag...
Räknade lite löst hur många gånger jag varit här detta året. Den sorgliga siffran 53 hamnade jag på. Mer än en ”normal” människa gör på en livstid!
Så enough is enough.
Nu tänkte jag slå den siffran med antal besök på Nordic Wellness nästa år! 💕💕


Idag kände jag att det var dax att börja fixa lite på allvar inför julen. Pyntet är ju på plats sedan länge 🤪 men eftersom vi är borta veckan innan jul är det kort om tid att laga mat när vi kommer hem den 23 på kvällen ! Så - idag la jag in sillen och kokade lite knäck! Luktar gott här nu!

Måste oxå förbereda min hjärna på att vi faktiskt ska åka om 8 dagar, och då vi inte åkt charter på många år utan reguljärt, så är det lite mysigt med en hederlig Taxfree katalog att bläddra runt i...och beställa lite .


Likes

Comments

Mörkt nu - lääänge på morgonen! Inte ens Elli hinner få lite dagsljus innan skolan börjar. Tur man är ledig och hinner gå långpromenad under de få ljusa timmarna som blir!
Man får ösa på med tända ljus istället - har satt upp det lättretade brandvarnaren igen - just in case 😊🤶

Likes

Comments

Vinterväder och fotoläge. Morgonpromenad med hunden till MSOK där snökanonerna gick för fullt! 🌨❄️☃️

Likes

Comments