​Det är fortfarande du o jag. Du vet det va. För mig är du fortfarande min. Känns som jag fortfarande har dig. 

Du svarade idag. På mailet jag skickade dig. Du skrev Förlåt mig. Jag vill maila dig igen o igen o igen. Jag vill säga Skicka bilder från phillipinerna. Jag vill säga Säg nått. Jag vill säga Jag väntar på dig. Men jag kan inte. Jo jag kan för jag gör va Fuck ja vill. Men jag skulle inte få någonting tillbaka. Och jag vet inte om du har en tjej eller inte. För om man har en partner så pratar man inte med sitt ex. Vilket du gjorde hela jävla tiden. Och därför hatar jag dig. För man gör bara inte så. 

Jag undrar om allt handlar om henne? Horan från Beirut. Som bor i Skärholmen. För om allt handlar om henne så förstår jag. Och då kan jag gråta ännu mer. Hon är din dröm så som du är min dröm. Och då kan jag ge upp allt som har med dig att göra. Allt. 

Men jag tror inte de. Och jag hoppas jag har rätt. När jag fråga dig och sa Så det vi har är det inte nått att kämpa för? Du sa Jo det är ju det vi gör. Vad menar du med att du inte kan komma tillbaka till mig. Vad menar du med att det vi hade har varit bäst. Vad menar du med att jag har varit din bösta vän, du har kunnat vara dig själv med mig och öppnat upp dig. Vad menar du med att våra själar hör ihop. Vad menar du med att vi e connected. Vad menar du med att göra det här för mig skull. Är det som jag tror? Att du kommer komma tillbaka. Precis som i filmer. För älskling våran kärlek för varandra har aldrig lämnat. Inte nu heller. Så vad menar du. 

Ingenting hör ihop. Men om allt handlar om henne, då förstår jag. 

Hela min kropp och själ gör ont när jag skriver till dig.  Om någon frågar hur jag mår allmänt så mår jag bra. Men om någon frågar hur jag mår med dig så faller allting. Jag mår inte bra när det kommer till dig. Och jag vet att du vet det med. 

Jag kollar sebbes och aleksi instagram hela tiden. För att se om du är där. Jag såg att du inte hade sålt halsbandet. Som jag sa att du och jag skulle göra. Jag försökte men jag skulle få jack shit för de. Jag kollar på vår chatt på WhatsApp. För att se om du har bytt bild. Jag såg flätorna. Din tönt haha, leker asap rocky. Varför använder du whatsapp? Jag ser ”senast sett kl:” . Du är inne hela tiden. Pratar du med horan där? Eller kollar du på min chatt så som jag kollar på din? Omöjligt. Varför gillar du henne? Är de för att hon är smart? Du kan prata politik och väääärlden med henne. Är det för hon pluggar? Har bott i Peru och Mexico. Kan prata spanska ooohh är det därför? Fan asså knullarej Mano. Jag fattar inte vad fan du gör. 

Täcket hamnar åt fel håll hela tiden. Delen som ska vara vid fötterna är vid mitt huvud. Precis som om du skulle va här. När jag inte orkar göra sallad så skär jag gurka i små bitar. Precis som du. När jag gör amerikanska pannkakor tänker jag på dig. Idag gjorde jag korvstroganoff. Herr Stråganoff. Konstapel Stråganoff.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​God jul och gott nytt år älskling. Vill skriva till dig istället men du skulle inte ha svarat.

Likes

Comments

​Förstår du att din mamma skickar en video till mig med massa text i. På spanska så jag översatte allting. De stog 'jag vill plantera ett träd i mitt hjärta. Inte för att hänga smycken paket och julkulor. Jag vill hänga namnen på de jag älskar' det stog mer. Mitt hjärta dog ännu en till gång och jag fattar inte hur jag ska kunna hitta någon annan kille utan att tänka på dig och din familj. Din familj är ju min familj älskling. Och din mamma kommer aldrig glömma mig och jag kommer aldrig glömma henne. Jag saknar er alltid 

Likes

Comments

Jag maila dig nyss. Jag skrev 'jag önska jag kunde prata med dig nu och allt var som vanligt' sen massa gråt gubbar efter. För du är den ända som förstår. Jag vet att jag kan ringa mamma min bror o min vän men jag vill inte. Jag vill ringa dig för du skulle fatta och du skulle förstå.

Jag såg fram emot helgen nu, sen dagarna efter sen är det London. Men allt förstördes nu för jag kommer hem och huset luktar gräs och min pappa o hans vänner är här. Som om jag vill laga mat nu inför imorgon?? Jag skulle laga mat till jul men att en lukt kan förstöra all hype visste jag inte.

Så jag ville prata med dig och berätta. För du skulle förstå och inte dömma. Men jag kan ju inte det så då blev jag ledsen. Men du vet när jag verkligen känner för någonting så gör jag det. Så jag mailade dig. Jag vill maila dig hela tiden. Du vet jag har ett behov av att säga av mig alla känslor. Och jag har ju jävligt mycket känslor kring dig. Och jag kan inte prata med mamma med dom? Eller min bror eller min vän? För det handlar om dig. Jag vill att du ska läsa och höra ju. Jag vill ju att du ska känna min själ, som du alltid gjort. Så istället för att maila dig hela tiden. Så ska jag skriva i den här grejen. Till dig. Bara du o jag. Jag till dig. Me 2 u. Förhoppningsvis får du läsa det här någon gång i framtiden. När vi återförenas. Eller när jag går vidare.

Likes

Comments