Lyckats dra på mig ytterligare en förkylning denna vinter.... Känns nästan som att jag aldrig hinner bli bra innan nästa är igång. Idag har det varit en lugn dag både i skolan och hemma. Kan ju inte träna när jag hostar o har mig så är lite uttråkad... Dessutom är det massa snö ute vilket försvårar ridningen väldigt mycket. Jag hade som plan att berätta om min morfar idag men jag sparar det till imorgon tror jag.

Ha det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Usch vilken tråkig dag! Hatar detta snöoväder o blåst. Sitta inne är inte riktigt min grej men har lyckats kolla på de sista avsnitten av Greys Anatomy och även ett avsnitt av Hawaii five-0. Har i vilket fall varit en lugn o skön helg vilket behövdes. Vet inte varför men känner mig ständigt trött nu för tiden. Dessutom fick jag veta idag att pollen redan har kommit och jag är pollenallergisk... Känt mig halv krasslig och förkyld hela veckan och pollen förklarar ju saken... Ikväll har jag spenderat tid med två personer som betyder väldigt mycket för mig, min mormor och morfar. De är verkligen fantastiska och jag tänkte skriva ett inlägg senare om dem. Men nu ska jag se på film med mitt hjärta.

Ha det!

Likes

Comments

Häst #4 är ett 7 årigt sto som ägs av min mamma. Jag har ridit inne henne men rider henne inte lika mycket längre då min kille bukar rida henne. Hon är en storhäst och är hur snäll som helst. Dock är hon rätt brötig och tar väldigt stor plats... Har inte så mycket att säga om henne men hon är väldigt lugn i ridningen och står helst stilla. Hon och #3 är förresten systrar vilket man inte kan tro eftersom #3 inte alls tycker om att stå stilla..

Ha det!

Likes

Comments

Häst #3 är en storhäst. Hon är rätt liten men även hon en häst med mycket vilja och en enorm personlighet. Hon blir 5 år i år och jag har även ridit in henne själv. Dock har hon varit lite stökigare och haft perioder då det inte gått att rida henne alls. När hon tappade mjölktänderna var hon hemsk att rida och när hon brunstar kan det ta flera varv i paddocken innan jag får stop på henne. I skogen är hon jättesnäll men även där är det svårt att stanna. Hon vill helst framåt och gärna så fort som möjligt. #3 ägs av min morfar som är världens mest fantastiska man! Hade aldrig klarat mig utan honom! #3 är även hon premierad och har diplom. Kommer skriva mer om #3 senare och även då skriva lite om hur hon är att rida.

Ha det!

Likes

Comments

Häst nummer två är ett sto hon oxå. Alla hästar är ston och jag har verkligen en förkärlek till ston då jag gillar deras personligheter. #2 blir iår 4 år och hon kom till mig som 1 åring. Hon är oxå en ponny men som en stor häst i liten förpackning:,) jag har ridit in henne själv och förra sommaren visades hon på premiering med 40 poäng och avelsdiplom. I ridningen är hon väldigt pigg och alltid framåt o glad. Hon bär sig själv i alla gångarter och nu har hon precis haft lite vinterlov och planen är att sätta igång henne nästa vecka när snön är borta. Hon har varit väldigt snäll att rida in och planen är att starta någon pay and Ride med henne nu i sommar. Hon är totalt orädd och vill alltid stå i centrum. Om jag pysslar med häst #1 så sparkar hon i boxen och låter såpass mycket att man går till henne... Det var bara en liten introduktion av henne och mer blir det senare!ha det!

Likes

Comments

​Som jag skrev innan så vill jag börja med att presentera de viktigaste i mitt liv, Hästarna. Jag har som sagt fyra hästar, två ponnyer och två stora hästar. Jag tänkte börja med att presentera en av mina hästar. Jag fick min första ponny när jag var 12 år gammal och hon har varit min bästa vän sedan dess. Första gången jag såg henne så var det kärlek vid första ögonkastet. Hon är idag 16 år gammal och jag rider henne vanligtvis varje dag. Tyvärr fick hon fång känningar för några veckor sedan och har haft ordinerad vila av veterinär i några veckor och i tisdags var första gången som jag började rida henne lite igen. Känns som vi har en lång väg tillbaka men vi har ingen stress. Det viktigaste är att hon inte har ont och blir frisk. Jag har genom åren tävlat henne i både hoppning och dressyr men mestadels dressyr då mitt intresse för hoppning inte är särskilt stort. Tror vi har startat några clear rounder på 80 cm men jag har alltid tyckt att dressyr var roligare. Vår första dressyrtävling tillsammans blev en riktig flopp. Hon skena igenom hela programmet och allt gick fruktansvärt dåligt. Jag hade endast haft henne i tre månader då och hon testade mig hela tiden. Men vi fortsatte och träna och ett år senare gick vi in och blev klubbmästare i dressyr och året därefter blev vi tvåa. Det har varit lite småtävlingar däremellan men mitt intresse för att tävla är inte stort alls. Men denna hästen ligger mig väldigt varmt om hjärtat och hon ställer upp i alla lägen. Hon är inte så förtjust i andra människor och tycker det är allra bäst när det bara är hon och jag.  Ibland blir jag nästan tårögd när jag tänker på hur mycket hon betyder och hur mycket hon och jag gått igenom tillsammans. Men det kommer jag skriva om i ett annat inlägg. 

Ha det!

Likes

Comments

Hej!

Jag är en tjej på snart 19 somrar som läser på gymnasiet. På min fritid tränar jag och håller på med hästar. Jag har fyra hästar hemma och två av dem rider jag och tävlar med. Jag gillar att styrketräna och rider helst dressyr (är lite feg av mig). Bloggen kommer därmed att handla mestadels om min vardag med hästarna och träningen men eftersom att jag läser sista året på gymnasiet och har mycket i skolan så lär ni få läsa en hel del om det med. I mitt nästa inlägg tänkte jag berätta lite mer om hästarna och sen får vi se vad jag väljer att dela med mig av!

Ha det!

Likes

Comments